לוי שלום,
האם יש לייחס את חוסר התגובה של השוק בארץ לעליות בחו"ל לשחקני המעוף (4 ימים של ירידות במדד הבנקים) או למשקיעים מתוחכמים שחושבים שצפויים ירידות?
בתודה
לוי שלום,
האם יש לייחס את חוסר התגובה של השוק בארץ לעליות בחו"ל לשחקני המעוף (4 ימים של ירידות במדד הבנקים) או למשקיעים מתוחכמים שחושבים שצפויים ירידות?
בתודה
ערב טוב,
הייתי אומר ששני התרחישים יכולים להתרחש מחר ....
1- לגבי מדד הבנקים כבר כתבתי בסופ"ש שצפויות עליות כי בטווח היומי הגרפים גם של המדד וגם של כל הבנקים בעצמם בנפרד, נמצאים כבר עמוק במכירות יתר ועל כן לחץ המכירות היום בהחלט יוכל לרמוז על עליות מחר(לא ממש לחץ מכירות , כי הנפחים היו קטנים )
וזה מול....
2- מה שכתבת בהחלט בא בחשבון והייתי אומר שמדד הניקאי במסחרו הלילה יענה לך לפני הפתיחה בת"א כי....
א- בסופ"ש מדד הדקס והקאק, לא עלו .
ב- במידה והניקאי מסיים שלילי אזי הצפי בארה"ב הוא מה שאני מצפה! קו מגמה יורד. ובאם הניקאי יסיים חיובי, יש לנו עוד עליות בארה"ב אז הסעיף הראשון שכתבתי עולה מקום.
כמובן מה שאני כותב כאן כמענה לנכתב על ידך הוא להגדיל ראש באפשרויות שיכולות להיווצר במסחר מחר, ולא יותר מכך, כי הנכתב כאן הוא גם לא עדכון ולא סקירה , כי שם הדברים מבוססים חומר טכני, וניתן כביכול להוכיח בגרפים ,אבל כאן אלא השערות בלבד אומנם חכמות אבל השערות.
תודה ובהצלחה
נערך לאחרונה על ידי לוי עובדיה, 27.10.2014 בשעה 06:57
לצפיה בתיק המניות שלי - לחצו כאן!
מעוניינים להצטרף לשירות האיתותים? לחצו כאן!
הכותב או מקליט את הסקירות הוא קורא גרפים מקצועי ,המשתמש בכישוריו,בהבנת גרפים נרות יפנים,לכתיבת סקירות על נכסים שונים.אין באמור לעיל משום יעוץ או המלצה לקניה או מכירה של ני"ע ו/או מכשירים פיננסים אחרים.הנכתב אינו מהווה יעוץ או תחליף לייעוץ מקצועי אחר.סוחר הקורא את המידע דרך הסקירות,אינו יכול להניח כי הסתמכות על הדעות וההמלצות המובאות בסקירה,תיצור עבורו רווחים.הכותב עשוי לסחור או להחזיק פוזיציות פתוחות על הנכס.המידע המופץ דרך הסקירות הינו אינפורמטיבי בלבד ולא נועד לשמש הצעה או שידול לקנות או למכור נכסים פיננסים.