x

מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 497

נושא: סקירה טכנית על מדדי העולם , S&P ,NASDAQ 100 , D.J. DAX NIKEI

תצוגה בשכבות

בוקר טוב ורדה,

מדד ה S&P,

עדכון ל 2-10-14

ותודה על שאלתך, כי היא מאוד תתחבר להמשך שהיה בכוונתי לכתוב בבוקר אדום זה, בהקשר ל S&P', ולהבהיר את הנושא סופית " מתי יגיע השורט ", כי טכנית החוקים ברורים לחלוטין, ל " מתי כבר יהיה שורט..... אז ....

לא משנה כלל מה מצב המתנדים !

לא משנה בכלל עד איכן יירד המדד בסבב זה, שובר את ה 1950 או לא, יורד מה 1920 או לא , שובר ממוצעים 20 -50 או לא, כי טכנית מה שכן משנה הוא...

" עד איכן יעלה בסבב הבא !!!!!"

מה זאת אומרת ???

באם תשימו לב לגרף וכל גרף לא משנה כרגע מיהו, חייבים לקראת את אותם הדברים אשר כתבתי אתמול בהקשר לעדכון על מדד תא" 75.

חייב לקראת " שיא יורד" !!!!

בינתיים מעל שנתיים, אין שיאים יורדים ( השיא היורד האחרון בגרף היה ב סוף 2011 ), כי רק שיאים יורדים במהלך עולה יוצרים קו מגמה יורד , וקו מגמה יורד הוא דבר משמעותי בכול גרף ב אשר הוא !!!

ולכן כול עוד ה " שיא היורד " לא נוצר , ולאחר כול ירידה ( עם שבירת קווים וממוצעים ), המחיר או הגרף מגיע לשיא חדש בלי ליצור שיא יורד. אין סיכוי אפילו ש השורט בדרך.

אז בכדי לסכם ורדה , וכול חברי הפורום. אומר...

לא אתעסק היום האם שבר כן או לא קווים או ממוצעים , אני כבר מסתכל קדימה וממתין לשיא היורד כאשר אני עם עצמי קבעתי ש ה 2020 היא השיא האחרון ( בהפוך מ כאשר מחפשים תחתית , אז כאן אני מחפש שיא ),, ולא אכפת לי כלל עד לאן המדד יירד בסבב זה , אלא , אכפת לי מאוד עד לאן הוא יעלה בסבב הבא, כי הרי זה לא רחוק.

נניח על פי דוגמה בגרף...

תודה ובהצלחה

על כול שאלה , אני כאן.

SP3.jpg
    נערך לאחרונה על ידי לוי עובדיה, 02.10.2014 בשעה 07:53
    לצפיה בתיק המניות שלי - לחצו כאן!
    מעוניינים להצטרף לשירות האיתותים? לחצו כאן!

הכותב או מקליט את הסקירות הוא קורא גרפים מקצועי ,המשתמש בכישוריו,בהבנת גרפים נרות יפנים,לכתיבת סקירות על נכסים שונים.אין באמור לעיל משום יעוץ או המלצה לקניה או מכירה של ני"ע ו/או מכשירים פיננסים אחרים.הנכתב אינו מהווה יעוץ או תחליף לייעוץ מקצועי אחר.סוחר הקורא את המידע דרך הסקירות,אינו יכול להניח כי הסתמכות על הדעות וההמלצות המובאות בסקירה,תיצור עבורו רווחים.הכותב עשוי לסחור או להחזיק פוזיציות פתוחות על הנכס.המידע המופץ דרך הסקירות הינו אינפורמטיבי בלבד ולא נועד לשמש הצעה או שידול לקנות או למכור נכסים פיננסים.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות