x

עמוד 8 מתוך 50 ראשוןראשון ... 67891018 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 71 עד 80 מתוך 497

נושא: סקירה טכנית על מדדי העולם , S&P ,NASDAQ 100 , D.J. DAX NIKEI

ציטוט פורסם במקור על ידי אבי1 צפה בהודעה
    ומה עם התבנית היפוך (ברמת אמינות גבוהה) שקיימת בגרף על פי נרות יפניים ?

קובץ מצורף 4418

אבי 1 ,

בוקר טוב ותודה על תגובתך, שאלתך.

החומר של נרות יפנים מתקדם , דורש קצת יותר מהופעת תבנית מסויימת וללכת על פיה.

לחלוטין , לא כול תבנית שמופיעה תעבוד, וכול העינין הוא ללמוד אילו יעבדו ואילו לא, כי ב 95% ניתן לזהות אותם..

נר אדום זה היה צפוי, והוא הגיע וכרגע נדרש הבנה או תובנות . מה חזק יותר,

1- הקווים החשובים שבינהם מתנהל המחיר

2- תבנית נרות יפנים.

ואני מניח שהמסחר של מחר או מחרתיים , ייתנו לך את התשובה.

כאשר תשובתי כרגע אליך היא,

הקווים החזקים והחשובים שבינהם מתנהל המחיר , חזקים יותר מכול תבנית נרות שתיווצר כרגע , ומציין כרגע,

איפה הקאץ!!,

ירידה של ה S&P מ 1900 = המחיר בניקאי יחדור לטווח הדשדוש הקודם.

ברכת חזרה הביתה בשלום לכול חייל סדיר או מילואים אשר כבר נקרא למערכה שנוצרה וכול פעיל במערכת הביטחון השונים , מוסד , שב"כ , משטרה, כיבוי אש , ומד"א.

נשתתף בצערם של משפחות של הנופלים ונאחל החלמה מהירה לפצועים
    אמן

תודה ובהצלחה
    לצפיה בתיק המניות שלי - לחצו כאן!
    מעוניינים להצטרף לשירות האיתותים? לחצו כאן!

הכותב או מקליט את הסקירות הוא קורא גרפים מקצועי ,המשתמש בכישוריו,בהבנת גרפים נרות יפנים,לכתיבת סקירות על נכסים שונים.אין באמור לעיל משום יעוץ או המלצה לקניה או מכירה של ני"ע ו/או מכשירים פיננסים אחרים.הנכתב אינו מהווה יעוץ או תחליף לייעוץ מקצועי אחר.סוחר הקורא את המידע דרך הסקירות,אינו יכול להניח כי הסתמכות על הדעות וההמלצות המובאות בסקירה,תיצור עבורו רווחים.הכותב עשוי לסחור או להחזיק פוזיציות פתוחות על הנכס.המידע המופץ דרך הסקירות הינו אינפורמטיבי בלבד ולא נועד לשמש הצעה או שידול לקנות או למכור נכסים פיננסים.

מדד הדקס,

עדכון לסופ"ש, 9-8-14

בעדכון האחרון ב 4-8 נכתב,

"
    1- לעצור כאן ולחזור מיד לתיקון עולה , כאשר במידה וזה יקרה כבר אוכל לומר ש 9700 הוא יעד.

2- להמשיך במהלך היורד עד ה 9100 או 9000 , וממנו לצאת ל 9700 ,

כאשר 9700 הוא יעד בכול מקרה והמדד יחזור לפחות עליו אם לא יותר."

כך שבינתיים הכול תקין למרות ירידה תוך יומית מה 9000 , אבל זאת מכירים רק בגרף יומי כי בגרף השבועי רואים רק צל תחתון לנר, כך שאין סגירה מתחת ל 9000 , וזה החשוב.

על פי נתוני העבר הלא רחוק, זו הפעם השלישית שהמחיר מגיע לקו ה 9000, מלמעלה, ולמעשה ב 8 חודשים האחרונים.

גרף שבועי .

DAXWWWWWW.jpg

גרף יומי, רואים בבירור את הפתיחה בגפ מטה ביום ו" האחרון , ירידה ל 8900 אבל סגירה מעל ה9000, על כן שכחנו שהמחיר ירד מה 9000 !

מתנדי מומנטום בגרף השבועי עדיין לא הגיעו למקום שממנו מקבלים עליות אבל הם בדרך, לשם , לעומת זאת בטווח היומי הם כבר צועקים מכירות יתר מספר ימים ומבקשים תיקון עולה במיידי.

הדברים שנכתבו בעדכון הקודם עדיין בתוקף כאשר התיקון עולה צפוי לצאת לדרך כול יום , והיעד נשאר אותו דבר והוא 9700.

אין עדיין איתות כניסה סולידי , או תקני, אבל איתות אגרסיבי קיים לכן...

לסוחרים בחוזים עתידיים, המדד ב לונג

לסוחרים ב CFD, המדד בלונג,

סטופ לשתי העסקאות ב 8975 עם סגירה בלבד.

לסוחרים על פי תעודות סל שקלי מנוטרל מטבע , מס" תעודה 1118793 , המדד בלונג , עם אותו סטופ על פי סגירה.

גרף יומי.

DAXDDDDD.jpg

תודה ובהצלחה
    נערך לאחרונה על ידי לוי עובדיה, 10.08.2014 בשעה 08:28

הכותב או מקליט את הסקירות הוא קורא גרפים מקצועי ,המשתמש בכישוריו,בהבנת גרפים נרות יפנים,לכתיבת סקירות על נכסים שונים.אין באמור לעיל משום יעוץ או המלצה לקניה או מכירה של ני"ע ו/או מכשירים פיננסים אחרים.הנכתב אינו מהווה יעוץ או תחליף לייעוץ מקצועי אחר.סוחר הקורא את המידע דרך הסקירות,אינו יכול להניח כי הסתמכות על הדעות וההמלצות המובאות בסקירה,תיצור עבורו רווחים.הכותב עשוי לסחור או להחזיק פוזיציות פתוחות על הנכס.המידע המופץ דרך הסקירות הינו אינפורמטיבי בלבד ולא נועד לשמש הצעה או שידול לקנות או למכור נכסים פיננסים.

מדד הקאק , הצרפתי.

עדכון לסופ"ש , 9-8-14

המדד אשר בתאום מוחלט עם מדדי ארה"ב והדקס ירד בתקופה האחרונה, מגיע לאזור תמיכה ב 4100 , ומשם מתרומם ביום ו " האחרון , לסגירה יומית סביב ה0%.

בגרף היומי המהלך היורד מיצע את עצמו כבר אבל בטווח השבועי יש עוד מקום לירידה קטנה מטה , וכרגע נקבע שישנה חשיבות ש קו ה 4100 יחזיק על בסיס סגירה

מתנדי מומנטום ביומי כבר מצפים לתיקון עולה וכאשר נצא לדרך נוכל גם להעריך עד איפה.

אין עדיין איתות כניסה סולידי , אבל איתות אגרסיבי כבר קיים,

וכול סוחרי חוזים עתידיים + CFD, כול כניסה מחייבת סטופ עם סגירה ב 4118.

CACDD.jpg

תודה ובהצלחה
    נערך לאחרונה על ידי לוי עובדיה, 10.08.2014 בשעה 08:28

ערב טוב,
    אפשר בבקשה התייחסותך גם למדדים האמריקאיים?
    תודה,
    ורדה

מדד S&P ,

עדכון ל 11-8-14

שבועיים של מימושים עברו על המדד, מאז קביעת שיא חדש אבל עדיין ללא נגיע ב 2000.

הדברים הטכניים החשובים במהלך היורד האחרון היו, שבירת שתי תמיכות חדשות ב 1970 -- 1955 , אבל את השלישית ב 1920 המדד כבר לא שבר באופן החלטי והיא שוב נפרצה מיד לאחר יום , כך שלמעשה היא לא נשברה , וקו ה 1920 ממשיך לתמוך במדד.

טכנית זו אמרה חזקה וטובה , אבל דבר אחד הוא לא לטעמי, וזה העליות ביום שישי של מעל אחוז, ועליות אלא יכולות להגביל את התיקון העולה הצפוי היום.

מתנדי מומנטום בגרף היומי, מצפים לתיקון עולה מה יותר מהר, אבל בשבועי הדברים לא נראים טוב כול כך, כאשר שם , מצופה מהמדד לרדת עוד הרבה.

באם ניקח ערכי פיבו על המהלך היורד האחרון אזי המחיר יוכל לעלות בשקט עד ה 1958, ועדיין להיות רק בתיקון עולה.

וטכנית הייתי אומר שגם עם יעבור את התיקון 61.8% פיבו ב 1958 , הוא יוכל להיחסם על קו ה 1970, שהוא הגפ הפתוח.

אני לא אומר בכך שהמדד לא רוצה יותר את ה2000 ! ואין לכך שום קשר לכתוב, כאן , אני אישית עדיין בדעה ש ה2000 יגיע ואולי גם יותר מכך,

לגבי היום :

הסיכום הוא:

מדדי איורופה נראים די בשלים לצאת למהלך עולה, מדדי ארה"ב גם ואילו המדד היפני כבר עולה היום מעל 2% בפתיחת השבוע ויש להמתין לסגירה שלו ב 0930 שעון ישראל , כך שכול הגרפים יחדיו מביאים לאפשרות ליציאה היום ללונג כתיקון עולה.

מדד ה S&P

sp 10-8.jpg

מדד הניקאי ,

NIKEY9.jpg

תודה ובהצלחה

תודה רבה על הסקירה המקיפה והבהירה, כמו תמיד.
    לא התייחסת לקו המגמה העולה עליו נתמך הגרף, מאשר אותו? (מצרפת גרף שלי)
    לא מסתדר לי שקו 1920 לא נשבר האם לא נוצר פה קו תמיכה חדש, נמוך בהרבה מה-1920?
    מי מהמתנדים בשבועי מצפה לירידות?
    ואם אפשר הסבר למה העליות המשמעויות ביום שישי יגרמו להגבלת העליות או שדיברת על הגבלה היום?
    תודה!, ורדה
    S&P.jpg
    נערך לאחרונה על ידי vad, 11.08.2014 בשעה 09:14 סיבה: מוסיפה את הגרף

היי וורדה,

תודה על תגובתך .

1-
    לא התייחסת לקו המגמה העולה עליו נתמך הגרף, מאשר אותו? (מצרפת גרף שלי).

קודם כול אין גרף, חחחח , שנית אני בהיפוך לא משתמש כול כך בטכני !!!!אלא בנרות היפנים ,! ואת יודעת על כך, כי השאלה שלי עם התשובה שאני מנסה לתת היום היא " האם לונג או שורט?, וכאן עינין הטכני השייך לכול הגרף פחות חשוב.. ממתין לגרף שלך.

2-לא מסתדר לי שקו 1920 לא נשבר האם לא נוצר פה קו תמיכה חדש, נמוך בהרבה מה-1920?

תעבירי לשבועי וראי האם הוא נשבר או לא. ( וגם הרי ביומי ,= שבירה ופריצה תוף יממה = לא שבר ,!! )

3-מי מהמתנדים בשבועי מצפה לירידות?

- כול המומנטום + מגמה , אבל המחיר לא שבר קו מרכז בולינגר !!! וזה חשוב !

4- ואם אפשר הסבר למה העליות המשמעויות ביום שישי יגרמו להגבלת העליות או שדיברת על הגבלה היום?
    תודה!

כן למה לא:

הרי ידוע לך את חוסר אהבתי לנרות שעולות מעל 5% ביום אחד,לגבי מניות , אז כך אני לא אוהב עליות של מעל 2% ביום אחד ב SP, אבל כאן הכוונה כרגע היא לחוזה,

החוזה היה ביון ו" בנמוך 1892 , ועליות ל 1927 הם מעל 2 % ביום אחד,,!

בנוסף ! כאשר ההיפוך הוא אגרסיבי נשאלת השאלה ,

הוא כזה כי הקונים הם האגרסיבים ומוכנים לשלם מחירים עולים ? ( על פי המחזורים ממש לא!!!! אפילו רחוק מכך !)

או כשאלת המשך האם המוכרים התרחקו ואפשרו לקונים לעלות מהר ? ( אני חושב שכן, כי כאשר השבועי רוצה עוד מטה אז למה למכור במחירים מתחת ל 1900 כאשר אפשר ללכת לארומה ולהמתין שהקונים יעלו את המחירים !

אוסיף ברשותך, פסקה לגבי הדקס ,

מאוד מאוכזב שהדקס לא פתח בגפ מעלה מעל ה 9147 !!

זה ממש עושה בריקס כרגע לעליות הצפויות,

נכון יש עוד הרבה זמן, אבל פתיחה מעל ה 9147 היתה קובעת סופית " עליות לכולם היום "

תודה ובהצלחה
    נערך לאחרונה על ידי לוי עובדיה, 11.08.2014 בשעה 10:21

ההסבר בגרף ,

2233445566.jpg

איך נראה בינתיים הסיכוי להיפוך לאחר הפתיחה השבועית במדדי העולם ?

נתחיל מה ניקאי שכבר נסחר וסגר ב 15131 , שזו סגירה טובה ובתוך טווח הדשדוש הקודם , וסגירה זו מזמינה המשכיות מעלה.

מדד הקאק הצרפתי, גם פותח יפה ובגפ מעלה והעיקר שזה מעל ה 4140, כאשר הוא מתנהל כרגע סביב ה 4170.

הדקס מאכזב מאוד ! פותח כמאט ללא גפ מעלה, ומתחת ל 9147 , כאשר כול עוד קו זה לא יפרץ, העליות היום יהיו מוגבלות אצלו.

DJ, חוזה פותח טוב וחיובי , ומעל קו תוך יומי חשוב ב 16491 ,וכול עוד מעליו = המשך חיובי.

SP , חוזה' נמצא מעל קו תוך יומי חשוב ב 1924.3 , וכול עוד המחיר מעליו = המשך עליות

כמובן !!! שמה שחשוב זו הסגירה של כולם היום אבל הכיוון התוך יומי בינתיים בסדר גמור.

תודה ובהצלחה

מדד הניקאי,

עדכון ל 12-8-14

המדד שאומנם חזר מעל קו ה 15106, לא מצליח היום לפתח או להמשיך את המומנטום החיובי שבו החל את השבוע.

טכנית בכדי להמשיך מעלה , המדד היה צריך לפרוץ את ה 1520 , ואי הפריצה , יכולה בהחלט להחזיר את המדד להמשך ירידות,

כמובן נדע יותר לאחר המסחר בארה"ב היום , שגם הוא פותח יחד עם אירופה בהיסוס גדול.

NIKEY9.jpg

תודה ובהצלחה

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות