x

עמוד 7 מתוך 50 ראשוןראשון ... 5678917 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 61 עד 70 מתוך 497

נושא: סקירה טכנית על מדדי העולם , S&P ,NASDAQ 100 , D.J. DAX NIKEI

היי,

בכדי לסכם את הסגירה בניקאי, אז היא ב 15529 , שזה אומר פחות צל עליון לנר יומי אשר פורץ טווח מסוים, כי צל כמו שהיה עם הערך 15511, היה פחות טוב כי בנר שכזה ישנו ממד מסוים של מוכרים וכרגע הוא לא קיים או זניח.

בהצלחה
    לצפיה בתיק המניות שלי - לחצו כאן!
    מעוניינים להצטרף לשירות האיתותים? לחצו כאן!

הכותב או מקליט את הסקירות הוא קורא גרפים מקצועי ,המשתמש בכישוריו,בהבנת גרפים נרות יפנים,לכתיבת סקירות על נכסים שונים.אין באמור לעיל משום יעוץ או המלצה לקניה או מכירה של ני"ע ו/או מכשירים פיננסים אחרים.הנכתב אינו מהווה יעוץ או תחליף לייעוץ מקצועי אחר.סוחר הקורא את המידע דרך הסקירות,אינו יכול להניח כי הסתמכות על הדעות וההמלצות המובאות בסקירה,תיצור עבורו רווחים.הכותב עשוי לסחור או להחזיק פוזיציות פתוחות על הנכס.המידע המופץ דרך הסקירות הינו אינפורמטיבי בלבד ולא נועד לשמש הצעה או שידול לקנות או למכור נכסים פיננסים.

בנוסף למה שכותב מנהל הפורום הנכבד מר עובדיה
    היית מפחד כרגע להיכנס ללונג עם סטיה שלילית כזאת חמורה במתנדי המומנטום השונים.
    ראה גרף (לינק)
    דעתי בלבד, תקנו אותי אם אני טועה.

הטבע האנושי הוא להילחם בשוק, על מנת להצליח בשוק יש להילחם בטבע האנושי.

אבי 1, ערב טוב,

מה שלומך?

תודה על תגובתך...

וגם אני היית מפחד כרגע להיכנס ללונג על מדד הניקאי , אני איתך !!!

ברשותך בוא נרגיע את כולם בכך שלא הוצאתי שום איתות על מדד הניקאי, אלא הסברתי את מצבו הטכני עם הסגירה של היום. כולל אפשרות של פריצת שאו, או אי קבלת הנק" הנדרשות מפריצת דשדוש עקב קו חזק בדרך לשם. אז אין איתות,( דרך הגב , אני אף פעם לא נכנס כאשר היעד הוא 2-3%, וגם אף פעם לא מוציא איתות או המלצה לכך,)

וגם ברשותך אפשר לפתח את אשר כתבת עם צילום הגרף.

1- יש בעיה עם הגרף שהבאת ! הוא בטח לא של המדד , וכאן דיברנו על המדד כי הסגירה היום היא על 15529, בשעה 0930 בבוקר שעון ישראל , והגרף שהבאת הוא מראה 15418. כי הוא גם לא של חוזה אמיתי , וגם לא של CFD, כי הערך שם כרגע עומד על 15510. נא בדיקתך !!

2- באם לאחר שקראת את אשר כתבתי , לבטח ראית שלא נגעתי בנושא המתנדים, ואיך יכול להיות שמישהו מקצועי לא יזכיר מתנדים בפוסט תשובה כול כך ארוך, ואני בפרט הרי ידוע כ חולה מתנדים עיקריים., אז התשובה ברורה, אסור היום מחר להשתמש במתנדים, מהסיבה הפשוטה שהמדד נמצא 28 יום מדשדש ושנינו ורבים אחרים יודעים שבדשדוש , המתנדים מבוטלים ! " אסור להשתמש במתנדים בכול גרף שהוא כאשר הנכס מדשדש , ויש לתת יומיים מנוחה לאחר פריצה או שבירה של טווח נתון", אז לא הזכרתי מתנדים ולא סטיות.

3-אבי 1 , אשאל אני מתי פריצות מתרחשות בכול נכס באשר הוא ?? !! " בקניות יתר "-- הרי רק שם קיימות פריצות, עם סטייה , בלי סטייה, פריצות תמיד בקניות יתר. אין סיכוי לשום גרף לפרוץ משהו עקרוני כאשר המתנדים במכירות יתר או בדרך לקניות יתר, תמיד הפריצות בלחץ קניות במתנדי מומנטום.

תודה שוב,

והמשך ערב שקט.

ברכת חזרה הביתה בשלום לכול חייל סדיר או מילואים אשר כבר נקרא למערכה שנוצרה וכול פעיל במערכת הביטחון השונים , מוסד , שב"כ , משטרה, כיבוי אש , ומד"א.
    אמן.

הכותב או מקליט את הסקירות הוא קורא גרפים מקצועי ,המשתמש בכישוריו,בהבנת גרפים נרות יפנים,לכתיבת סקירות על נכסים שונים.אין באמור לעיל משום יעוץ או המלצה לקניה או מכירה של ני"ע ו/או מכשירים פיננסים אחרים.הנכתב אינו מהווה יעוץ או תחליף לייעוץ מקצועי אחר.סוחר הקורא את המידע דרך הסקירות,אינו יכול להניח כי הסתמכות על הדעות וההמלצות המובאות בסקירה,תיצור עבורו רווחים.הכותב עשוי לסחור או להחזיק פוזיציות פתוחות על הנכס.המידע המופץ דרך הסקירות הינו אינפורמטיבי בלבד ולא נועד לשמש הצעה או שידול לקנות או למכור נכסים פיננסים.

אבי / עובדיה בוקר טוב, מעבר לדברי עובדיה ולמען הלימוד - אם אתה משווה את המתנד לגרף בסוף פברואר תחילת מרץ להיום המצב לא כל כך גרוע אולי אפילו טוב יותר
    נערך לאחרונה על ידי golzvi, 29.07.2014 בשעה 08:55

בוקר טוב חבר,
    golzvi ,

ותודה על תגובתך,

מתנדים בגרף הם יקרי ערך, הרי הם מראים לנו את מה שקורה מאחורי המסך של הגרף, מה מתרחש בפנים, ש לנו אין סיכוי למדוד אותם.

אבל בחומר הטכני ישנו סדר עדיפות ברור , של , מי חזק ממי, או מי עדיף על מי , או באם זה כך אז השני אחרת, ועוד,

וכאשר מגיעים לאותה זירה, פריצה של תבנית או מתנדים ,אזי הפריצה או שבירה ( כוחם הכוונה ) גדולים מכול צורה עכשווית של כול מתנד באשר הוא , ואני האחרון שיזלזל בהם.

עובדתית המחיר ממשיך לעלות כאשר הבוקר הוא כבר ניסה לפרוץ את ה 15600 , והמדד עולה כרגע כ 0.50%.

המדד עדיין חיובי , וצפוי להיות כזה בינתיים,

ועבדה נוספת , מדד ה S&P, שהיה אתמול ב 0.60-% , חזר מעלה לסגירה חיובית,

כך שכול ה הערכות בינתיים נכונות

NIKEI4.jpg

ברכת חזרה הביתה בשלום לכול חייל סדיר או מילואים אשר כבר נקרא למערכה שנוצרה וכול פעיל במערכת הביטחון השונים , מוסד , שב"כ , משטרה, כיבוי אש , ומד"א.
    אמן.

מדד הניקאי ,

עדכון ל 30-7-14

המחיר ממשיך בעליות , אומם קטנות אבל עליות, הוא עדיין לא נגע בטווח העליון של הפער הפתוח שכמובן יוצר התנגדות.

במצב הנוכחי ישנם שני אפשרויות טכניות.

1- פתיחה בגפ מעלה מחר , ועל ידי כך , לא להילחם על הקו החשוב.

2- יצירת התנגדות וחזרה לקו הפריצה ב 15470

NIKEY5.jpg

אמן.

מדד הנקאי,

עדכון לתחילת השבוע , 4-8-14

אז שבוע שעבר המדד פרץ את טווח הדשדוש שבו היה , ונותן לעצמו יעד טכני לקו 15840 , כאשר בדרכו עומד קו בעייתי אחר ב 15690.
    בהמשך השבוע לאחר הפריצה, המדד המשיך את עלייתו לקראת הקו הבעיתי, וביום חמישי, המחיר גם פותח מעל הקו המדובר אבל סוגר מתחתיו , והמחיר יורד לבדיקת הטווח העליון של הדשדוש, שם הוא נמצא היום.

טכנית הכול תקין, בינתיים, כול עוד המחיר שומר על הקו ב 15470 , שהוא הטווח העליון של הדשדוש ,

במידה ותתרחש פריצה של ה 15690 , בהמשך , זה בהחלט יוכל לומר שכוונותיו של המדד היא לא לעצור ב 15840 ( שהיה יעד ) אלא להמשיך לגבוה ב 16200.

ההקשר למדדים עיקריים בעולם.

אז נכון מיד עם הפריצה כתבתי כאן שפריצה שכזו במדד הניקאי, יומר ש מדד ה S&P, בדרכו ל 2000, ,והינה המדד בארה"ב יורד כול השבוע של הפריצה של הנקאי, אבל : שוב עקב המתנה מעל קו הפריצה, הרמיזה עדיין עומדת בעינה,

כאשר כול עוד המדד היפני שומר מעל ה קו העליון של הדשדוש , אזי מדדי ארה"ב + אירופה פניהם לעליות , לקבלת שיאים חדשים.

עדכון זה נכתב כאשר הבורסה ביפן עדין לא נסגרה, וזה קורה בשעה 0930 שעון ישראל , = סיום מכרז הסגירה, כך שיתכן שינוי בערך המדד, אבל כול עוד הסגירה תהיה מעל הטווח העליון 15470 = כול הכתוב עומד בעינו.

NIKEY6.jpg

נשתתף בצערם של משפחות של הנופלים ונאחל החלמה מהירה לפצועים
    אמן

תודה ובהצלחה
    נערך לאחרונה על ידי לוי עובדיה, 04.08.2014 בשעה 07:58

ומה עם התבנית היפוך (ברמת אמינות גבוהה) שקיימת בגרף על פי נרות יפניים ?

NIKEY6.jpg
    דעתי בלבד, תקנו אותי אם אני טועה.

הטבע האנושי הוא להילחם בשוק, על מנת להצליח בשוק יש להילחם בטבע האנושי.

בוקר טוב,עובדיה
    דעתך על הדאקס,תודה

מדד הדקס,

4-8-14

נתחיל מכך שמה שנכתב כאן שכול הגעה ל 10000 = שורט , עבד בצורה נפלאה.

המדד סיים את השבוע האחרון בירידות לא קטנות והצפי המידי לפני שנמשיך בעדכון הוא עצירה בקרוב.

המדד שובר השבוע שחלף את התמיכה ב 9420 כתמיכה שבועית ומגיע לסגירה ב 9210 , כאשר ה 9200 בעצמו, היא שוב תמיכה שבועית שהמחיר מצליח לסגור מעליה.

בפני המדד שתי בררות טכניות,

1- לעצור כאן ולחזור מיד לתיקון עולה , כאשר במידה וזה יקרה כבר אוכל לומר ש 9700 הוא יעד.

2- להמשיך במהלך היורד עד ה 9100 או 9000 , וממנו לצאת ל 9700 ,

כאשר 9700 הוא יעד בכול מקרה והמדד יחזור לפחות עליו אם לא יותר.

מתנדי מומנטום של הדקס ביומי, 2 מתוך 3 כבר בקריאה חריגה של מכירות יתר , ועל כן בלימה צפוייה להופיע היום מחר, בתצורת נר יומי כמו, דוגי , או נר עם צל תחתון , או ירוק קל,

המדד עדיין שלילי בפתיחת השבוע אבל צפוי להתמתן ולחזור לעליות.

DAX6.jpg

נשתתף בצערם של משפחות של הנופלים ונאחל החלמה מהירה לפצועים
    אמן

תודה ובהצלחה

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות