x

עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
מציג תוצאות 11 עד 13 מתוך 13

נושא: הצעות להשקעה סולידית לטווח בינוני

ציטוט פורסם במקור על ידי dadit צפה בהודעה
    שלום שוב,
    בדקתי את עניין הפקדון המובנה (סטרקצ'ר) וזה באמת מתאים להגדרות ההשקעה שלי. קצת מרתיע לשים כסף למעל 3 שנים ללא אפשרות יציאה אפילו שלשם אני מכוון.
    הבנק שלי מציע פיקדון כזה ל 3 וחצי שנים העוקב אחר "סל מניות אירופאיות" (מה שאומר שהריבית המותנית צמודה לאירו). בדקתי וכל 5 המניות בסל הן של חברות גרמניות. כנראה שבאמת אירופה כיום = גרמניה :-)
    לפני שאני מחליט באופן סופי איך להשקיע את הכסף (אני מאמין שאפזר מעט) רציתי לבקש שוב עזרה ולשאול מה דעתכם על הסל הבא: BMW, Adidas, SAP, Siemens, BASF. כאמור, כפקדון מובנה (הקרן מובטחת) ל 3 וחצי שנים?
    אם מישהו מתעניין ניתן לקרוא כאן מידע נוסף: http://www.leumi.co.il/static-files/..._3.pdf?lang=he
    תודה לכל מי שיכול לייעץ ולהביע את דעתו!
    גל
    הכסף למעל 3 שנים הוא תכנית הפעולה הראשונית שלך ולכן אין כאן אלמנט של חשש.
    אם ניגע בצד המניות אין איתו בעיה אך ההצמדה לאירו מעט בעייתית - תבקש (ובמרבית הבנקים גם יסכימו) לספק לך
    מרווח של 1-2% או רצפה להצמדה. אל תירתע מרצפה מאוד נמוכה - אנו בסה"כ מנסים להקטין לאפס את הסיכון במידה ולפתע יפורק האיחוד וגם אם זה קלוש - זכור כי שלוש וחצי שנים הם פרק זמן ארוך.

האם האגח הקונצרניים לא מתומחרים מעל הערך הכלכלי שלהם ? הסיכוי לירידה גדול מעליה ?

ציטוט פורסם במקור על ידי Danielp צפה בהודעה
    האם האגח הקונצרניים לא מתומחרים מעל הערך הכלכלי שלהם ? הסיכוי לירידה גדול מעליה ?
    לחלוטין - כמעט ואין הפרש בין הממשלתי (ראה התיחסות כמעט מדי סקירה בסקירות השבועיות).

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות