x

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 13

נושא: הצעות להשקעה סולידית לטווח בינוני

Hybrid View

הצעות להשקעה סולידית לטווח בינוני

שלום חברים,
    אני מעוניין להשקיעה סכום כסף של 180K ש"ח לטווח בינוני (3-5 שנים) באפיק סולידי (לא מניות). ברור לי שככל שהסיכון נמוך יותר כך גם הרווח אך הסכום הזה מיועד למטרה מסוימת ואני מעוניין לשמור על ערכו ולהפיק רווח מינימלי ללא סיכון ככל שאפשר.
    אשמח לשמוע רעיונות.
    תודה מראש לכל מי שיכול לעזור ולהמליץ!
    גל

אני הייתי מפזר את הכסף על אג"ח קונצרני צמוד תוך הסתכלות על מועד אחרון לפידיון
    הסיכון מגולם בתשואה כמובן.
    זה דורש מעקב וניהול כיוון שלכל אג"ח יש מס' מועדי פדיון חלקי אבל אפשר להשיג כך תשואה גבוה יותר בסיכון יחסית נמוך.

אופציה נוספת לבדוק פיקדון בבנק דוגמת בנק ירושלים.
    ייתן לך שקט, שום צורך בניהול, רווח מינימלי ביותר.

לא כתבת את המטרה כך שקשה להבין אם הכסף צריך להיות צמוד לשקל או למטבע אחר או למדד תשומות הבניה לדוגמא.

אתה צריך להשקיע בני"ע שווה ערך למטרה

הכוונה היא מינימום ניהול. ז"א - לשים את הכסף ו"לשכוח ממנו" למספר שנים. אין צורך להצמיד את הכסף לאפיק מסוים. כל מה שייתן לי שקט + שמירה על ערך הכסף יהיה טוב. זה כסף שאני מתכנן להשקיע בעתיד בעסק בנוסף על כסף שמושקע במקומות נוספים ואת הסכום הזה אני לא רוצה לסכן יותר מידי אבל לפחות שישמור על הערך שלו. אין לי העדפה לאפיק או מטבע מסוים.
    תודה שוב!

תבדוק אפשרויות סטרקצ'ר שקיימות כעת במרבית הבנקים. לפחות בלאומי ובינלאומי ישנם
    מכשירים המבטיחים את הקרן ולמרות שהתשואה אינה מרשימה היא עדין גבוהה מאגח ממשלתי
    או מק"מ ושות'.
    היתרון - בבחירה נכונה הקרן מובטחת.
    החסרון- יתכן ולא תזכה לתשואה כבכל סטרקצ'ר בהתאם למדיניות האם.. אז...

תודה!
    לא הכרתי את האופציה של סטרקצ'ר ואני אבדוק אותה
    כמו תמיד באתר הזה, גם קיבלתי מידע טוב וגם למדתי משהו חדש :-)

שלום שוב,
    בדקתי את עניין הפקדון המובנה (סטרקצ'ר) וזה באמת מתאים להגדרות ההשקעה שלי. קצת מרתיע לשים כסף למעל 3 שנים ללא אפשרות יציאה אפילו שלשם אני מכוון.
    הבנק שלי מציע פיקדון כזה ל 3 וחצי שנים העוקב אחר "סל מניות אירופאיות" (מה שאומר שהריבית המותנית צמודה לאירו). בדקתי וכל 5 המניות בסל הן של חברות גרמניות. כנראה שבאמת אירופה כיום = גרמניה :-)
    לפני שאני מחליט באופן סופי איך להשקיע את הכסף (אני מאמין שאפזר מעט) רציתי לבקש שוב עזרה ולשאול מה דעתכם על הסל הבא: BMW, Adidas, SAP, Siemens, BASF. כאמור, כפקדון מובנה (הקרן מובטחת) ל 3 וחצי שנים?
    אם מישהו מתעניין ניתן לקרוא כאן מידע נוסף: http://www.leumi.co.il/static-files/..._3.pdf?lang=he
    תודה לכל מי שיכול לייעץ ולהביע את דעתו!
    גל

מה דעתך על תוכנית חסכון צמודה למדד?הכי פשוט שיכול להיות.

ציטוט פורסם במקור על ידי dadit צפה בהודעה
    שלום שוב,
    בדקתי את עניין הפקדון המובנה (סטרקצ'ר) וזה באמת מתאים להגדרות ההשקעה שלי. קצת מרתיע לשים כסף למעל 3 שנים ללא אפשרות יציאה אפילו שלשם אני מכוון.
    הבנק שלי מציע פיקדון כזה ל 3 וחצי שנים העוקב אחר "סל מניות אירופאיות" (מה שאומר שהריבית המותנית צמודה לאירו). בדקתי וכל 5 המניות בסל הן של חברות גרמניות. כנראה שבאמת אירופה כיום = גרמניה :-)
    לפני שאני מחליט באופן סופי איך להשקיע את הכסף (אני מאמין שאפזר מעט) רציתי לבקש שוב עזרה ולשאול מה דעתכם על הסל הבא: BMW, Adidas, SAP, Siemens, BASF. כאמור, כפקדון מובנה (הקרן מובטחת) ל 3 וחצי שנים?
    אם מישהו מתעניין ניתן לקרוא כאן מידע נוסף: http://www.leumi.co.il/static-files/..._3.pdf?lang=he
    תודה לכל מי שיכול לייעץ ולהביע את דעתו!
    גל
    הכסף למעל 3 שנים הוא תכנית הפעולה הראשונית שלך ולכן אין כאן אלמנט של חשש.
    אם ניגע בצד המניות אין איתו בעיה אך ההצמדה לאירו מעט בעייתית - תבקש (ובמרבית הבנקים גם יסכימו) לספק לך
    מרווח של 1-2% או רצפה להצמדה. אל תירתע מרצפה מאוד נמוכה - אנו בסה"כ מנסים להקטין לאפס את הסיכון במידה ולפתע יפורק האיחוד וגם אם זה קלוש - זכור כי שלוש וחצי שנים הם פרק זמן ארוך.

פשוט זה תמיד טוב, אני אחשוב גם על זה, תודה!

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות