x

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 16

נושא: מהלך נוסף בדרך פאנגאיה נדלן

מהלך נוסף בדרך פאנגאיה נדלן

כפי הנראה מניתוח הטווח הבינוני המניה הגיע לנקודת תמיכה חזקה במיוחד לאחר התיקון האחרון שאחל 200 ונשא אותנו עד נקודת 140 שמהווה תיקון 61.8 פיבנוצי המתנדים לא הגעו לאזור קניות היתר מה שנותן לנו רוח גבית לגבי המשך העליות לאחר תיקון זה.
    בטווח הקצר אנו רואים שהגענו לנקות הכניסה הטובה ביותר לכניסה למניה חלק תחתון של רצועה פלוס מתנדים באזור האמצע 61.8תיקון פבנוצי ירידות במחזורים קטנים.לרוצים להיות בטוחים יש לחכות ליום עם נר ארוך ומחזור גבוה לכניסה.המהלך הבא אם יצא לדרך יכול להוביל אותנו לאזור ה250
    אשמח לענות לשאלות של מגיבים.
    ה14.10 חכנו ואולי זה קורה האם מסע ההרג החל פריצת 158 הנקודות תאשר זאת נראה מחר?

Re: מהלך נוסף בדרך פאנגאיה נדלן

שלום

כרגע המניה "נהנית" מהסנטימנט השלילי לגבי תחום הנדלן ונסחרת ברמה של 129 האם אתה עדיין דבק בניתוח הקודם?

תשובה בהקשר להמשך הדרך

נכון להיום אנו רואים שהמניה ירדה לאזור ה130 עם מחזורים מאוד קטנים .
    עובדה זו מובילה אותי לעסיק שירידות אלה היו מימושים של אנשים שחוששים לגבי מה שהולך להיות בתקופה הקרובה בבורסה הכוונה חוסר הוודאות לגבי הכיוון הכללי.
    נכון להיום המניה נמצאת מהשיא בדיוק ב61.8 פבנוצי וברמת תמיכה די רצינית שבמידה ותשבר המניה יכולה לחזור מהר מאוד לפחות מ100 ובמידה ותשמר ויתחיל סנטימנט חיובי ומחזורים יגדלו לחזור מהר מאוד לאזור 180 .סך הכל המתנדים גם בזמן הקצר ואין הבינוני נמצאים במצב מכירות יתר שהוא נוח לכניסה .מכיוון שאני מאמין שהעליות בבורסה לא הסתימו נראה את המניה מעבר לשיא האחרון שנקבע.אך כמו שאנו יודעים שאין ביקוש מספיק מחזורים קטנים כדי להפיל את המניה והרבה זה הסיכון במניות היתר.אני נכון להיום יצאתי מפוזיציה ומחכה לראות מה הכיוון במדד כדי להכנס שוב ולהוריד מעלי את חוסר הודאות

ישנן עוד מספר מניות עם מחזורי מסחר נמוכים שנוטות לקפיצות חדות, מה דעתך על "בריל"?

תגובה בריל

במנית בריל רואים שהעליות האחרונות היו במחזורים מאוד קטנים.
    דבר שיכול להקשות במקרה שתרצה לצאת בשעת צרה.
    מצד שני היא פרצה את המשולש יש הזוית למעלה במחזור קטן נר לא גדול דבר שיכול להוביל אותה
    במקרה של גל עליות נוסף לאזור45 נקודותובנוסף רואים שאזור 35 נקודות מהווה נקודת תמיכה די
    יציבה שבמקרה שתשבר יכול להגיע 30 נקודות.יש מניות יותר טובות

המראה התחילה היום

לפני שיגור

המניה נסחרת ברמה של 154 מה היעד למכירה? stop loss?

15.10 המראה החזקו חדש

חברה זה מתחיל תחזיקו חזק לא ליפול
    stoploss:155 יעד ראשוני 180 משני210 נכון ל15.10 שעה 1115
    נראה כמה מפתיע זה יהיה

זה קרה יום אחרי איזה תזמון אני מזיע

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •