x

מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 21

נושא: סקירה שבועית 17.11.13

Hybrid View

אורי – בגלל הגנות שנאלצנו החל מחודש שעבר לרכוש ומיעוט נכס בסיס אנחנו בינתיים חסרי יכולת השפעה ממשית. בכדי שזאת ישתנה אנו צריכים ירידה במדד הבנקים שתאפשר רכישה חוזרת, אחרת פשוט מדובר על ליבוי מגמה.

ניב – ראה הסקירה. הוצאה מהתיק ברווח ואינה בתיק כעת מאחר ואנו מצפים לתיקון במדד ואז כניסה לטווח ארוך.

בובי – זה טבעי שהציבור יכנס והבנקים ירצו להגדיל רווחיות דרך עמלות. המוסדיים כאמור בשלהם.

מקס – פשוט מאוד: יש פקיעה אופטימאלית ויש טווח פקיעה (גם בגרף הבחנה בין השניים בגווני הירוק). אוכף 1280 הוא פקיעה אופטימאלית 1280 וטווח רווחי של 1240-1320 וזה עוד לפני קידום הפוטים. ספטמבר – מחוץ לגרף. אוקטובר – עליה של 2% ממש לא מחוץ לגרף ואפילו רווחית. נובמבר – בינתיים על גבול אפס/ההפסד (1340 לערך).

ציטוט פורסם במקור על ידי שחקן מעוף צפה בהודעה

מקס – פשוט מאוד: יש פקיעה אופטימאלית ויש טווח פקיעה (גם בגרף הבחנה בין השניים בגווני הירוק). אוכף 1280 הוא פקיעה אופטימאלית 1280 וטווח רווחי של 1240-1320 וזה עוד לפני קידום הפוטים. ספטמבר – מחוץ לגרף. אוקטובר – עליה של 2% ממש לא מחוץ לגרף ואפילו רווחית. נובמבר – בינתיים על גבול אפס/ההפסד (1340 לערך).

שחקן זו בדיוק הנקודה שלי - אם הטווח הסביר הוא עד 1320, שזה אני עוד יכול להבין אז כל חריגה ממנו היא הפסד משעותי מאוד, כל נקודה חריגה.. הרי ברגע שהמרכז הוא ב-1280 אז ב 1320 זה גבול על הקסקס של הרווח. וכרגע המדד ב1340, שפה זה אומר שגם מצד בטחונות וגם מצד רווח הפסד כספי המצב אמור להיות מאוד בעייתי. תקן אותי אם אני טועה?

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות