x

מציג תוצאות 1 עד 8 מתוך 8

נושא: אוכפי אופציות ינואר - נושא שנדון ב-PRO

אוכפי אופציות ינואר - נושא שנדון ב-PRO

צהרים טובים.
    הנחת העבודה של שחקני המעוף היא תיקון וחזרה לגבולות הדשדוש 1170-1250. בינתיים זה אינו מוכיח את עצמו,
    בעיקר בשל תמיכה חזקה מוול סטריט והיעדר נכס בסיס מצידנו, אבל בהחלט השוני בין הכותבים נוגע בעיקר במועד
    התיקון: כולם מייחלים לטווח הקרוב אך חלק מעריכים שנתחיל המהלך כבר לקראת סוף החודש, והיתר בדצמבר.
    כיוון שאחד הגופים החזקים חטף בספטמבר ונאלץ להקטין מינופים באוקטובר עד להשלמת גיוס, נמנע ממנו אוקטובר
    המדשדש (ביחס לפקיעה) והנעשה עד כה בנובמבר. אם תרצו - הוא התחיל את החודש עכשיו ובמלים אחרות כ 20%
    מהכתיבות בלבד פעילות ושאר הבטחונות חזרו רק בשבוע החולף (עניינים טכניים שזה לא המקום לפרט).
    בהתאם, הוא יכול לבחור את מרכיב הזמן כמעט כאוות נפשו ולכן באופן טבעי השאיפה תהא לכתיבה הרחוקה ביותר
    האפשרית = קרי, ינואר.
    אוכף 1220 שוויו -10,500 ש"ח.
    אוכף 1240 שוויו - 9000 ש"ח.
    מפת פוזיציות ינואר.jpg
    מסקנות כבר מובאות בגוף הטקסט, לפחות בכל הנוגע לדעת השחקנים על השוק.

משתמש מכור
    שם פרטי
    גבעתיים, ישראל
    איך מבצעים כמות כזו בחודש ינואר... הרי בחודשים קדימה בקושי יש פעילות?
    סביר להניח שאני צודק,
    אבל מאוד יכול להיות שלא...

מוזר לראות אוכפים בכמות גדולה בחודש ינואר.
    לא ברוב לי למי הוא מוכר אוכפים אלו ?
    אולי לעצמו או שיש כאן שתי גישות מתנגשות ?

ציטוט פורסם במקור על ידי jaale צפה בהודעה
    ... מישהו חושב לונג!!
    כשהמדד מעל 1310 איך לונג אם האוכפים נכתבו על 1220 ו-1240 ?
    דעתי בלבד, תקנו אותי אם אני טועה.

הטבע האנושי הוא להילחם בשוק, על מנת להצליח בשוק יש להילחם בטבע האנושי.

הראל - אם אתה מוכן לאבד בתקבול אין שום בעיה לפתוח כל כמות. סביבות 50 ש"ח אובדן לאופציה וניתן
    גם אלפים רבים של פוזיציות בחודש הרחוק.

מיקי - אין התנגשות מניח ירידה חדה עד שלהי ינואר.

jaale - אין לי מושג היכן למדת אבל גם השקף שצירפת שגוי בצורה קיצונית. מערבבים שם אומגה מול דלתא,
    סטיה ועוד דברים. מי שקנה לא חייב לחשוב לונג אלא יכול פשוט להתכסות בצד אחר ואופציות הן לא משחק
    סכום אפס שעל כל מרויח - יש מפסיד במובן הפשטני של הדברים. יש מפסידים מראש ובידיעה (רוכשי הגנות,
    ביטוח ומוסדיים), יש גידור מורכב, עסקאות מימון, ביצועי סטרקצ'רים ועוד ועוד. בכל מקרה מי שחושב לונג לא
    יקנה CALL 1220 בגלל שבמינוף של עשירית מכך הוא יעשה תשואה גבוהה פי 5 באחוזים ובסיכון נמוך.

ענק

איזהו חכם הרואה את הנולד

אם לא יפריע להם איזה בנק גרמני ,יש סכוי טוב שכותבי האוכפים 1220 1240 לינואר יעשו קופה

מה שברור שהכל זה ענין של העלמות מס השאלה רק איך עם תנועה כזאת מעלימים מס?
    אני לא מתמחה בזה אבל יתכן מכיון שיש לו אופציות פתוחות לחודש ינואר לא יצטרך לשלם מיסים על השנה הנוכחי.
    ויתכן גם שחושב שהמדד יזלוג מטה והוא רוצה להעביר רווחים מחשבון מורווח לחשבון מופסד
    ואידך פירושא זיל גמור
    ובכלל בחודשים הקרובים נתחיל לראות עוד דברים מענינים של העלמות מס כבכל שנה

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות