x

מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

נושא: סקירה יומית ניתוח טכני 30.10.2013

סקירה יומית ניתוח טכני 30.10.2013

ערב טוב,

היום חווינו יום סוער במיוחד בבורסה שלנו - ולאחר שעמום מתחילת השבוע.
    מדד ת"א 25 לאט לאט ובשקט נכנס במתנדים לתחומי "מכירות יתר" למרות שראינו רק ירידה של 2% השיא האחרון.
    כרגע רמת 1283 תופסת פיקוד כתמיכה - כול קביעת כיוון כעת הינה בגדר ניחוש.

מדד הביומד החבול ממשיך לחטוף יום אחר יום. סך הכול ירידה של 8% !.
    ממוצע נע 50 הוא הממוצע החשוב ביותר לקביעת מגמה בטווח קצר-בינוני וכעת המדד נוגע ברמה זו באזור 1000,
    מעבר לכך רמת 1000 היא 2/3 תיקון בדיוק לגל העליות האחרון 946-1092.
    אני בכוונה מתעכב על הנושא שכן המדד מכיל מניות רבות איתן אנו עובדים.
    היפוך במדד מעלה - יביא עמו איתותי קנייה רבים : אינסוליין, קמהדע, קומפיוגן, מזור (בתיק), כן פייט, כלל ביו, פלוריסטם, אבוג'ן, כן פייט, בריינסווי ועוד...

מניות

החבולות היומיות

בבילון - היום המנייה חיסלה למעשה את כול הראלי של שנת 2012. חיסול של 600% תשואה.

טבע - אם לרגע אחד עוד היה קצת אופטימיות לקראת פריצת 42$ אז היום הכול נעלם עם ירידה חדה חזרה לדשדוש המוכר.

בזק/זהב/בי קומ - אני כמעט ולא מתייחס ואפשר להבין מדוע. כול הערכה כרגע היא ניחוש.

שאר המניות

מזור רובוטיקה (בתיק) - היום יום היסטורי, מחזור שיא כול הזמנים במנייה מעל ל 40 מיליון. המחזור ה 6 בגודלו בכול 500 המניות.
    תנודתיות חריפה, פתיחה פלוס 8% אל נמוך יומי פלוס 1%. הכיוון שלי הוא 40 ש"ח, סטופלוס 29.5-30 ש"ח שיהיה לה בהצלחה.

קמהדע - שוב מניית ביומד עם מחזור של 28 מיליון ותנודתיות חריפה עוד יותר, נמוך יומי מינוס 8% עד סגירה כמעט אפסית,
    גם כאן בדומה למזור רובוטיקה המנייה חוותה תיקון בריא במיוחד ואולי בשלה לצאת למהלך עליות נוסף.

רציו יהש - איתות קנייה חדש בפריצת 48 אג'.

אפריקה - היום פעם ראשונה לאחר כמעט חצי שנה הנייר מתרומם מעל הרצועה האמצעית, בהחלט אפשרות לתיקון טכני מעלה.
    כמובן תיקון עם סיכון גבוה מאוד. נעקוב עם אפשרות לאולי כניסה קצרצרה.

אבוג'ן - שוב מניית ביומד נוספת מחזורי שיא אתמול והיום של 15 מיליון העסק שם רותח בדומה לקמהדע ומזור.

דלק קידוחים יהש / דלתא - פשוט מניות נהדרות, מדי יום קביעה של שיא חדש.

אינסוליין - אני מברך על כול ירידה כעת. אזור 280 אג' אזור קנייה במנייה.

כלל ביוטכנו (בתיק) - ממוצע נע 50 באזור 750 אג'. מחד סטופלוס ומאידך אולי טריגר למהלך חד נוסף.

כלכלית ירושלים - זהו הזמן זה היום זה הרגע. עניין של שעות לא ימים לאיתות קנייה לא ארחיב מעבר לכך.

אל על ואזורים (בתיק שתיהן) - בדרך מעלה.

פלוריסטם - קרובה מאוד לאזור קנייה סביב 1180 אג'.

חשוב לי לציין שנוצרו הזדמנות מצוינות במניות רבות, היפוך מגמה במדדי יתר 50 וביומד בהחלט ייצרו איתות קנייה רבים.

בהצלחה לכולם.
    תמונות מצורפות תמונות מצורפות
    אין לראות בנאמר המלצה לרכישה או למכירה של נייר ערך.
    הכותב עשוי להחזיק בני"ע בהם עסקה הודעה זו.

בוקר טוב ניסן
    כשהכל מבולבל ובלתי פתיר מגיעה הסקירה...
    תבורך
    יום נפלא

בשמחה דנה, כבר עכשיו ממשיכים לצלול מטה בביומד. מזור הפעם בפתיחה של מינוס 7% בשל הארביטאז השלילי..
    אין לראות בנאמר המלצה לרכישה או למכירה של נייר ערך.
    הכותב עשוי להחזיק בני"ע בהם עסקה הודעה זו.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות