ערב טוב,
היום חווינו יום סוער במיוחד בבורסה שלנו - ולאחר שעמום מתחילת השבוע.
מדד ת"א 25 לאט לאט ובשקט נכנס במתנדים לתחומי "מכירות יתר" למרות שראינו רק ירידה של 2% השיא האחרון.
כרגע רמת 1283 תופסת פיקוד כתמיכה - כול קביעת כיוון כעת הינה בגדר ניחוש.
מדד הביומד החבול ממשיך לחטוף יום אחר יום. סך הכול ירידה של 8% !.
ממוצע נע 50 הוא הממוצע החשוב ביותר לקביעת מגמה בטווח קצר-בינוני וכעת המדד נוגע ברמה זו באזור 1000,
מעבר לכך רמת 1000 היא 2/3 תיקון בדיוק לגל העליות האחרון 946-1092.
אני בכוונה מתעכב על הנושא שכן המדד מכיל מניות רבות איתן אנו עובדים.
היפוך במדד מעלה - יביא עמו איתותי קנייה רבים : אינסוליין, קמהדע, קומפיוגן, מזור (בתיק), כן פייט, כלל ביו, פלוריסטם, אבוג'ן, כן פייט, בריינסווי ועוד...
מניות
החבולות היומיות
בבילון - היום המנייה חיסלה למעשה את כול הראלי של שנת 2012. חיסול של 600% תשואה.
טבע - אם לרגע אחד עוד היה קצת אופטימיות לקראת פריצת 42$ אז היום הכול נעלם עם ירידה חדה חזרה לדשדוש המוכר.
בזק/זהב/בי קומ - אני כמעט ולא מתייחס ואפשר להבין מדוע. כול הערכה כרגע היא ניחוש.
שאר המניות
מזור רובוטיקה (בתיק) - היום יום היסטורי, מחזור שיא כול הזמנים במנייה מעל ל 40 מיליון. המחזור ה 6 בגודלו בכול 500 המניות.
תנודתיות חריפה, פתיחה פלוס 8% אל נמוך יומי פלוס 1%. הכיוון שלי הוא 40 ש"ח, סטופלוס 29.5-30 ש"ח שיהיה לה בהצלחה.
קמהדע - שוב מניית ביומד עם מחזור של 28 מיליון ותנודתיות חריפה עוד יותר, נמוך יומי מינוס 8% עד סגירה כמעט אפסית,
גם כאן בדומה למזור רובוטיקה המנייה חוותה תיקון בריא במיוחד ואולי בשלה לצאת למהלך עליות נוסף.
רציו יהש - איתות קנייה חדש בפריצת 48 אג'.
אפריקה - היום פעם ראשונה לאחר כמעט חצי שנה הנייר מתרומם מעל הרצועה האמצעית, בהחלט אפשרות לתיקון טכני מעלה.
כמובן תיקון עם סיכון גבוה מאוד. נעקוב עם אפשרות לאולי כניסה קצרצרה.
אבוג'ן - שוב מניית ביומד נוספת מחזורי שיא אתמול והיום של 15 מיליון העסק שם רותח בדומה לקמהדע ומזור.
דלק קידוחים יהש / דלתא - פשוט מניות נהדרות, מדי יום קביעה של שיא חדש.
אינסוליין - אני מברך על כול ירידה כעת. אזור 280 אג' אזור קנייה במנייה.
כלל ביוטכנו (בתיק) - ממוצע נע 50 באזור 750 אג'. מחד סטופלוס ומאידך אולי טריגר למהלך חד נוסף.
כלכלית ירושלים - זהו הזמן זה היום זה הרגע. עניין של שעות לא ימים לאיתות קנייה לא ארחיב מעבר לכך.
אל על ואזורים (בתיק שתיהן) - בדרך מעלה.
פלוריסטם - קרובה מאוד לאזור קנייה סביב 1180 אג'.
חשוב לי לציין שנוצרו הזדמנות מצוינות במניות רבות, היפוך מגמה במדדי יתר 50 וביומד בהחלט ייצרו איתות קנייה רבים.
בהצלחה לכולם.