x

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 15

נושא: אסטרטגיית נובמבר עלתה לי ב30 ש"ח יותר ממחירי שחקן, האם זו בעיה או שזה זניח?

אסטרטגיית נובמבר עלתה לי ב30 ש"ח יותר ממחירי שחקן, האם זו בעיה או שזה זניח?

שלום לכולם, אני דיי חדש בתחום ורציתי לדעת לגבי אסטרטגיית נובמבר, לפי המחירים ששחקן כתב עלות כל יחידה (קניית 3 יחי' וכתיבת 1 יחי' וכו') היא 90 ש"ח
    ולא הצלחתי לתפוס את המחירים שלו ואני בפער של 30 ש"ח ליחי' ז"א עלות 120 ש"ח ליחי' וכשאני מכפיל את זה כפול עשרות יחידות ז​ה יוצא פער גדול, זו בעיה או שלא נ​ורא כל כך?
    נערך לאחרונה על ידי יהודה חנוך, 27.10.2013 בשעה 21:06

עוד דבר קטן אינו מובן לי, בפקיעה ודאי שאנו לא נהיה מרווחים, אלא רק מהשחיקה לפני הפקיעה, וההיגיון אומר שהאופציות שקנינו ישחקו במידה שווה אם לא יותר מהר ממה שכתבנו ?
    תודה רבה לעונים
    נערך לאחרונה על ידי יהודה חנוך, 27.10.2013 בשעה 21:06

שלום, "30 ש"ח זה לא נורא" - זה לא מה שיגרום לאסטרטגיה להכשל או לא להגיע ליעד הרווח. כמעט אף אחד לא תופס במחירי שחקן.
    האסטרטגיה ששחקן בחר לנובמבר מבוססת על תנועה חדה לאחד הכיוונים, לא בהכרח חדה מאוד, ולפי זה יהא המשך ניהול האסטרטגיה.
    תמשיך לעקוב.

לisraeli_oracle
    תודה רבה על התשובה המהירה, עוד דבר לא ברור לי מספיק - העלות של האסטרטגיה נמוכה יחסית (מה שלא דורש בטחונות גבוהים) השאלה מה קורה במקרה קיצון לדוגמה כשהאופציות שכתבנו "נכנסות לכסף" ואופציות הגידור (ההגנות) מחוץ לכסף, ובעצם אנחנו חשופים שלושה סטרייקים עד ההגנות על כל יחי' שכתבנו, אז בתחילה לא
    נדרשו מאיתנו בטחונות גבוהים, אבל במקרה הזה נראה לי שנדרש להגביר את כמות הביטחונות, בקיצור אני יתמצת את השאלה - האם הביטחונות הנדרשים לאסטרטגיית נובמבר הם קבועים או משתנים?
    תודה רבה וסליחה על כמות השאלות...
    נערך לאחרונה על ידי יהודה חנוך, 27.10.2013 בשעה 21:07

הי
    אם אתה חדש בנושא האופציות כדאי קודם ללמוד ורק אחרי זה לבצע.
    גם אם השחקן מלווה אותנו, אתה צריך להיות מודע לסכנות הצפויות.
    השחקן גם מדגיש כל פעם שיהיו לא רק רווחים, אלא גם הפסדים.
    אני מקווה כי לא כתבת הרבה יחידות, אלא רק אחת.

דווקא כתבתי הרבה, אבל אם יש לי ביטחונות אז מה הבעיה? בכל אופן האם יכולה להיות חשיפה גדולה יותר לביטחונות לדעתך?

התשובה פשוטה, קודם כל שחקן משתמש בסך בטוחות קבוע, לא מגדיל בטחונות, דבר שני על תיק של 80000 ש״ח לא מומלץ לבצע 20 כפולות. במידה ומסתמכים על 4000 ליחידה.
    יש לקחת בחשבון הפסדים, על תיק של 80000 - 10 יחידות ביצוע נשמע סביר - אך זה תלוי אך ורק בך, יש שמשקיעים 5% באופציות ויש 50%.
    נערך לאחרונה על ידי israeli_oracle, 28.10.2013 בשעה 00:24

ציטוט פורסם במקור על ידי יהודה חנוך צפה בהודעה
    דווקא כתבתי הרבה, אבל אם יש לי ביטחונות אז מה הבעיה? בכל אופן האם יכולה להיות חשיפה גדולה יותר לביטחונות לדעתך?
    בוקר טוב יהודה,
    ראשית בדרכ שחקן עובד עם 3000-4000 שח ליח ביצוע.
    בהחלט ייתכנו שינויים בבטחונות - ראה ערך אוג', ספט', אוק'. כשלא הולך ומתחילים לגלגל תהיה גדילה בבטחונות.
    אם החלטת לעבוד רק עם נגזרים, אני מאוד ממליץ לך לפתוח אסט (בטחונות) עם 50% מהכסף.
    הסכנה הינה שאתה יכול למחוק את כל הסכום שהשקעת באסט בודדת.
    שוב, חשוב שתבין שלא כל חודש אתה יוצא ברווח, מספיק חודש אחד שאתה בבעייה והופ.... מחקת תיק של 80K (לפי הדוגמא שלך).
    חודש אוג' \ ספט \ אוק - רוב האסט בהפסד ניכר.
    אני מדגיש שוב את המלצתו של מיקי "
    אם אתה חדש בנושא האופציות כדאי קודם ללמוד ורק אחרי זה לבצע". אם אתה מוותר על הכשרה תעבוד בהתחלה בכמות של 4-5 יח ביצוע תבין את הענים ואז תעבור ל 50% מהבטחונות.
    בהצלחה
    THE HOUSE NEVER LOOSE

יהודה,

אני מחזק את מה שהחברה רשמו, לפי השאלה שלך ניתן להבין שאת לא ממש בקיא בנושא הנגזרים. הבעיה שבאופציות זה כמו משחק שש-בש. נגעת נסעת רק שכאן מדובר בהרבה מאוד כסף. ממליץ לך בחום להבין את התחום ממש לעומק כולל מעבר קורס מסודר ורק לאחר מכן להתחיל ולבצע פעולות.

אתם צודקים באמת אני לא הכי מבין בנגזרים...אז אתחיל בכמויות קטנות כמו שאמרתם,
    תודה רבה לעונים

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות