מדיטציה לשפע – מדיטציה שתעזור לך להסיר דאגות כלכליות

מדיטציה לשפע

האיזון בין רוחניות ושגשוג חומרי הוא איזון דק וחשוב ביותר לחיים של רוגע ושלווה פנימית. האמת היא שכסף הוא צורה של אנרגיה וניתן להשתמש בה לעשייה של טוב רק כאשר יש זרימה חיובית. כאשר יש לך שפע של כסף, אתה יכול גם לעזור לאחרים בדרכם מבחינה רוחנית, רגשית, פיזית ובכל היבט אחר של חייהם. קבלה וניתנה הוא מעגל אינסופי שניזון ומתפתח רק כאשר הוא מופעל, לכן, ככל שתתן יותר מעצמך, כך תקבל יותר לעצמך מהיקום.
לעומת זאת, כאשר אתה נתקל בקשיים כלכליים, אתה הופך להיות שקוע בעצמך ומתמקד רק בבעיות שלך ואיך לפתור אותן תוך כדי שאתה מנסה לשלם שכר הדירה, חשבונות, חובות וכו'. באופן הזה אתה כל כך שקוע שאינך יכול לראות סנטימטר אל מחוץ לדאגות שלך.
אנשים רבים עדיין מחזיקים באמונות ישנות על כסף כגון: "כסף הוא מקור כל הרע". אמונות אלה לא מועילות לאף אחד ובמיוחד לא לבעליהם. על מנת להיפתח לזרימה של שפע ולמשוך שפע לחיים שלך, עליך "למסגר מחדש" את המחשבות ואת האמונות שלך על כסף. האמת היא שכסף יכול לעשות הרבה מאוד טוב, בחיים האישיים שלך וגם בעולם כולו. זכור, כסף (כמו כל דבר אחר) הוא אנרגיה ואנרגיה ניתן לנצל לכל מטרה שתרצה, גם למטרות הטובות ביותר.
בדרך כלל, אנחנו מרגישים ראויים יותר לכסף כאשר אנחנו יודעים שאנחנו הולכים עם הכסף הזה לעזור לאחרים. לעזור או לתת כסף למטרות טובות וחשובות הוא הזדמנות נפלאה עבורך ליצור קארמה טובה (דין חיובי ומתגמל בחיים).
על מנת לזמן ולהגביר זרימה של שפע לחיים שלך, אנחנו ממליצים לך לתרגל ולחזור על המנטרה הבא (בקול או בלב) תוך כדי מדיטציה יומית שלך (או מיד לאחריה) וזאת כאשר התודעה שלך נקייה ובעלת עוצמה רבה. אתה יכול גם ליצור הדפס של המנטרה לצורך מדיטציה לשפע ולתלות אותה במקום שנמצא מול העיניים שלך, באופן הזה המילים האלה ייספגו לתוך התת מודע וימשיכו להשפיע גם כאשר אינך קורא אותם באופן פעיל. יש לחזור ולומר את המנטרה של מדיטציה לשפע בקול רם בכל פעם שאתה רוצה לחזק ולאשר את היכולת שלך למשוך שפע לחיים ולהגדיל את העושר הפנימי והחיצוני שלך.
מנטרה זו נכתבה במחשבה רבה לצורך הגדלת השפע של העולם וכדי להזכיר לך להעביר הלאה את הטוב שאתה מקבל מהחיים. ברך על השפע שאתה מקבל ודאג לחלוק אותו עם אחרים סביבך, באופן הזה תבטיח זרימה חדשה של שפע וזה יעשה אותך מאושר, ולכן גם בריא!
מאחלים לך שפע עצום ונפלא!
מדיטציה לשפע
הנתינה היא הדבר שאני מקבל,
כפי שאני זורע בשפע,
אני אקצור בשפע.
זהו חוק היקום.

כמו שאני נותן וחולק בנדיבות ובשפע,
החיים שלי התברכו בשפע גדול,
שפע אנרגטי ושגשוג חומרי רב.

כסף זורם אליי בקלות,
כל הזמן,
ובשפע גדול.