כשאתה כזה נחרץ אני צריכה להבין את שכתבת:
על אילו עליות צריכה עזריאלי לשלם? באיזה טווח? שנה? המהלך האחרון?
למה השבועי רוצה הרבה ירידות? זה המתנדים?
ולא התייחסת ל-12200 שלי, הוא לא משמעותי?
תודה
כשאתה כזה נחרץ אני צריכה להבין את שכתבת:
על אילו עליות צריכה עזריאלי לשלם? באיזה טווח? שנה? המהלך האחרון?
למה השבועי רוצה הרבה ירידות? זה המתנדים?
ולא התייחסת ל-12200 שלי, הוא לא משמעותי?
תודה
היי,
1- על העליות האחרונות מ 11200 ל 13000 ( כול מי שעולה בזווית חדה מחזיר את הכול )
עליות בכול גרף מומלצות בזווית הקרובה ל 45 מעלות לצורך יצירת מהלך - מגמה עולה = שיאים עולים + שפלים עולים , וכול עלייה הקרובה ל 10 מעלות היא עלייה לא טכנית ולא מאפשרת יצירת מהלך - מגמה עולה. = אין שיאים עולים ואין שפלים עולים.
חייב לומר שנושא זה לא מהטכני אלא מקריאת גרף. והוא מוכח.
2- לגבי ה 12200 , לא התייחסתי כי מחיר הסגירה הוא 12210 = 12200 מבחינתי על כן הוא שם ואין לי מה לכתוב על כך.
3- עוד ירידות עקב מתנדי מגמה + מומנטום בשבועי.
תודה ובהצלחה
לצפיה בתיק המניות שלי - לחצו כאן!
מעוניינים להצטרף לשירות האיתותים? לחצו כאן!
הכותב או מקליט את הסקירות הוא קורא גרפים מקצועי ,המשתמש בכישוריו,בהבנת גרפים נרות יפנים,לכתיבת סקירות על נכסים שונים.אין באמור לעיל משום יעוץ או המלצה לקניה או מכירה של ני"ע ו/או מכשירים פיננסים אחרים.הנכתב אינו מהווה יעוץ או תחליף לייעוץ מקצועי אחר.סוחר הקורא את המידע דרך הסקירות,אינו יכול להניח כי הסתמכות על הדעות וההמלצות המובאות בסקירה,תיצור עבורו רווחים.הכותב עשוי לסחור או להחזיק פוזיציות פתוחות על הנכס.המידע המופץ דרך הסקירות הינו אינפורמטיבי בלבד ולא נועד לשמש הצעה או שידול לקנות או למכור נכסים פיננסים.
הי עובדיה
תוכל לעדכן על כלכלית ירושלים מה לדעתך הצפי להמשך?
תודה
דויד
כלכלית ירושלים,
עדכון ל 10-11-14, 1355 H
זה כבר מספר ימים טובים שאני כותב שאין סיבה טכנית לירידה מקו ה 2466, והיום המסחר מוכיח שוב שזה נכון.
תראה דודו, בכדי לתת צפי אני זקוק לסגירה, אבל כבר עכשיו אני רואה סיכוי מצויין להמשכיות מעלה מכאן בתנאי ש...
כול סגירה שלא תהיה היום חייבת להיות מעל ה 2500 בכדי לקבל עליות כבר עם גפ מעלה מחר,
כמובן נמתין לסגירה,
KALKALIT1.jpg
תודה ובהצלחה
לצפיה בתיק המניות שלי - לחצו כאן!
מעוניינים להצטרף לשירות האיתותים? לחצו כאן!
הכותב או מקליט את הסקירות הוא קורא גרפים מקצועי ,המשתמש בכישוריו,בהבנת גרפים נרות יפנים,לכתיבת סקירות על נכסים שונים.אין באמור לעיל משום יעוץ או המלצה לקניה או מכירה של ני"ע ו/או מכשירים פיננסים אחרים.הנכתב אינו מהווה יעוץ או תחליף לייעוץ מקצועי אחר.סוחר הקורא את המידע דרך הסקירות,אינו יכול להניח כי הסתמכות על הדעות וההמלצות המובאות בסקירה,תיצור עבורו רווחים.הכותב עשוי לסחור או להחזיק פוזיציות פתוחות על הנכס.המידע המופץ דרך הסקירות הינו אינפורמטיבי בלבד ולא נועד לשמש הצעה או שידול לקנות או למכור נכסים פיננסים.