x

עמוד 11 מתוך 48 ראשוןראשון ... 91011121321 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 101 עד 110 מתוך 471

נושא: גזית גלוב - ביג - כלכלית ירושלים - שיכון ובינוי - עזריאלי.

היי ורדה,

ביג,

15-5-14

איך את מרגישה עם זה שאת תמיד צודקת, את חייבת לנצל מצב זה .!

אכן הסקירה על ביג היתה ברמה גבוה יותר מהרגיל, לא מבחינתי חלילה, מבחינת הטכני, והשאלה הנשאלת היא האם אנו רואים את מה שלפננו, בכדי להבין,

אני כתבתי שביג יכולה להמשיך לעלות וכך היא עושה בינתיים , אבל היא עולה מתוך חולשה ולא מתוך חוסן, כי בטכני כול עוד הנרות היפנים נמצאים מתחת לקו מגמה עולה המצב יקרא " חולשה "!

את יודעת בעצמך שמצב טכני בגרף הוא המנחה למעשה את המתנדים ,( בדיעבד ) כאשר אנשים חושבים אחרת. ואולי הם צודקים בכוונתם בידיעת חומר הלימוד, אבל למעשה הפוך הוא המצב . על כן נוותר על עינין המתנדים כרגע , כי תבנית טכנית היא הקובעת !!

כמובן שהצדק איתך גם בכך שישנה תעלה עולה, ( לכן המתנדים לא עקרוניים כרגע שוב ) , אבל !!!!!

החלק העליון של התעלה הוא בעצמו אותו קו מגמה שהרחבתי עליו,!!!!!!! ( כי 99 אחוז מהקרים המצב הפוך בתעלה , כי הקו התחתון הוא הקו מגמה העולה, והעליון הוא פשוט קו מקביל, וכאן המצב הפוך !!)

וכאן אנו כ סוקרים צריכים להבין בכדי להפנות את הרמיזות הללו לקוראים מי כאן החזק, בין קו המגמה או קו עליון של התעלה ????

כמובן שהחזק הוא קו מגמה!, וכאן מגיע המסקנה שנכתבה בסקירה הקודמת שהיא ...

" ביג חופשית להמשיך לעלות במגבלות קו המגמה ( קו עליון של התעלה ) וכול עוד קו זה לא יפרץ לא ייוצר עליה משמעותית ,, בכול אופן לא יותר מ 2-3% כול פעם כי גודלה של התעלה הוא 7% , אבל כול עלייה משיא קודם מוגבל ל 2-3%.

מקווה שעניתי, ותודה על שאלתך שהם תמיד חשובות, חכמות, ומביאות אותי להזדמנות להרחיב יותר בנושא טכני,

כי הרי את גם יודעת,

" הפורום הזה מצויין , אבל הקוראים בו קמצנים בשאלותייהם, וכשאת באזור את מאזנת קצת לטובה.
    BIG.jpg

מקווה שהסברתי.

תודה לך
    נערך לאחרונה על ידי לוי עובדיה, 15.05.2014 בשעה 15:16
    לצפיה בתיק המניות שלי - לחצו כאן!
    מעוניינים להצטרף לשירות האיתותים? לחצו כאן!

הכותב או מקליט את הסקירות הוא קורא גרפים מקצועי ,המשתמש בכישוריו,בהבנת גרפים נרות יפנים,לכתיבת סקירות על נכסים שונים.אין באמור לעיל משום יעוץ או המלצה לקניה או מכירה של ני"ע ו/או מכשירים פיננסים אחרים.הנכתב אינו מהווה יעוץ או תחליף לייעוץ מקצועי אחר.סוחר הקורא את המידע דרך הסקירות,אינו יכול להניח כי הסתמכות על הדעות וההמלצות המובאות בסקירה,תיצור עבורו רווחים.הכותב עשוי לסחור או להחזיק פוזיציות פתוחות על הנכס.המידע המופץ דרך הסקירות הינו אינפורמטיבי בלבד ולא נועד לשמש הצעה או שידול לקנות או למכור נכסים פיננסים.

כמה שאלות בבקשה:

אבל היא עולה מתוך חולשה ולא מתוך חוסן, כי בטכני כול עוד הנרות היפנים נמצאים מתחת לקו מגמה עולה המצב יקרא " חולשה "! - מאד קשה לי עם הקו מגמה העולה הזה שאתה אומר שהגרף נמצא מתחתיו ומכאן חולשת העליות והסברת בהמשך שיש פה תעלה לא שגרתית שבה הקו מגמה העולה הוא הקו העליון - ומה שקשה לי זה שגם הקו מגמה הזה כלל לא נראה כמו קו מגמה כמו "בספרים" נכון שהגרף נגע בו מספר פעמים רב - כתמיכות והתנגדויות אבל עם נתעלם ממנו ונתייחס לקו התחתון של התעלה - תהיה לנו עליה יפה שהגרף רק נתמך בה - עליה בריאה. דרוש לי הסבר.

כמובן שהצדק איתך גם בכך שישנה תעלה עולה, ( לכן המתנדים לא עקרוניים כרגע שוב ) - למה?

מי כאן החזק, בין קו המגמה או קו עליון של התעלה ???? כמובן שהחזק הוא קו מגמה!, - למה?

תודה לתשובותיך המחכימות, ומי שלא שואל מפסיד
    ורדה

היי ורדה,

תודה על תגובתך

בכדי לענות על החלק הראשון שלך, בואי נסתכל על גרף ערכי סגירה , כי שם אני חושב שהתשובה נמצאת.

להזכירך, אמרתי לא פעם שכאשר הנרות יפנים משגעים עם הצללים את המסתכל, עליו לעבור, לרגע אפילו ,לגרף ערכי סגירה, כי שם אין משחקי צללים.

ובו ניתן לראות כמובן כמה ארוך ומשמעותי הקו שאני עוקב אחריו ועל פיו מוציא את העדכונים.

BIG CLOSE9.jpg
    יחד עם זאת כמובן ישנו קו מגמה נוסף ( הקו התחתון או החלק התחתון של התעלה ) שלמרות שיש בו די נגיעות הוא עדיין חלש יחסית לקו העליון כי טווח הקו התחתון הוא הרבה יותר קטן ( הקו הקטן מספטמבר שנה שעברה , ואילו הקו הארוך מספטמבר 2012)

וגם נכון הוא שהקו העליון נשבר מספר פעמים והמחיר חזר או מיד מעליו או ירד בכדי ליצור את הקו הקטן!

עובדתית :

1- הקו העליון ארוך יותר, לכן חשוב ומשמעותי יותר.
    2- זהוא קו של הטווח הארוך על פי חוקי גרן .
    3- קו זה יוצר התנגדות עד היום , לכן לא ניתן לומר שהוא לא פעיל.
    4- משמש היום ( מאז ספטמבר אחרון ) כ קו עליון של התעלה העולה.
    5- פריצה של הקו הארוך מביא עליות חדות כי הוא הקו הראשי, ( ספטמבר 2013 )-- ( בפברואר השנה זה לא צלח ) , ואילו תמיכה בקו התחתון מביא רק לעלייה לתעלה , של איזה קו ??? קו המגמה הראשי ( כחלק עליון מהתעלה.)

אז אני מקווה שאם הקו שלא כול כך נראה לך סיימנו.

כמובן שהצדק איתך גם בכך שישנה תעלה עולה, ( לכן המתנדים לא עקרוניים כרגע שוב )
    -
    למה?

מסיבה מאוד פשוטה.

תחשבי על כול תבנית מוכרת נניח ראש וכתפיים , עולה או יורד.
    תבנית M,
    תבנית W.

משולשים על 5 סוגיו.

תעלות עולות ויורדות

ולכי למקום הקיצון שלהם , איפה שהם צפויות לתת מהלך בכדי להמשיך להשלים את עצמם , ונשאל ! האם המתנדים הם אלא , אשר ייסובבו את המסחר או עצם קיומם של התבניות הטכניות? , ואחרי זה כמובן המתנדים,

תוכלי לבדוק כמובן את אשר אני כותב נניח ב

1-בזק, גרף יומי, ראש וכתפיים + פעמיים W
    2- מגדל ביטוח גרף שבועי תבנית W.
    3- חברה לישראל , גרף יומי, תבנית W
    4- אינטרנט זהב , גרף שבועי, תבנית M , עצמתית
    5-אידיבי החזקות גרף שבועי וחודשי M ענק, ׁ שכמובן הטכני כבר אמר מזמן ש המנייה עומדת להתרסק כפי שהגיעה כיום,

ועוד.....

מי כאן החזק, בין קו המגמה או קו עליון של התעלה ???? כמובן שהחזק הוא קו מגמה!,
    -
    למה?
    לשנינו ברור ששני הקווים הם קווי מגמה !
    אבל אורכם מאוד משנה, ויחד עם זאת שני הקווים הם בעצמם תעלה עולה !!! אבל !!!!!!

כאשר אנו מדברים על תעלה רגילה , הקו התחתון הוא קו מגמה , והקו העליון הוא רק קו מקביל , שהכוחות הטכניים שלו הוא רק להוביל ליעד מחירים עם התנגדות מסוימת אבל לחזרה לעליות , ועכשיו עם נוסיף את הגורמים הקודמים ששניהם קווי מגמה אבל הארוך הוא משמעותי יותר, נגיע למסקנות שלי בכול אופן ש

ביג נסחרת באופן חיובי אבל מתוך חולשה כי הנרות היפנים נמצאים מתחת לקו מגמה ראשי, ויוצר על ידי כך מגבלות בעליות הנוכחיות, אבל !! במידה וקו זה יפרץ, תשתנה ההגדרה הטכנית שלה ל

" (נניח ) , ביג פרצה קו מגמה ראשי ארוך טווח, ועלי ידי כך הצפי הוא לעליות חדות.

אבל אנו עדיין לא שם.

מקווה שהצלחתי להסביר את שלושת שאלותייך

תודה ובהצלחה,

סופ"ש נעים
    נערך לאחרונה על ידי לוי עובדיה, 16.05.2014 בשעה 12:16

הכותב או מקליט את הסקירות הוא קורא גרפים מקצועי ,המשתמש בכישוריו,בהבנת גרפים נרות יפנים,לכתיבת סקירות על נכסים שונים.אין באמור לעיל משום יעוץ או המלצה לקניה או מכירה של ני"ע ו/או מכשירים פיננסים אחרים.הנכתב אינו מהווה יעוץ או תחליף לייעוץ מקצועי אחר.סוחר הקורא את המידע דרך הסקירות,אינו יכול להניח כי הסתמכות על הדעות וההמלצות המובאות בסקירה,תיצור עבורו רווחים.הכותב עשוי לסחור או להחזיק פוזיציות פתוחות על הנכס.המידע המופץ דרך הסקירות הינו אינפורמטיבי בלבד ולא נועד לשמש הצעה או שידול לקנות או למכור נכסים פיננסים.

ביג,

18-5-14

עדכון לאחר הסגירה,

נסיון פריצה של הקו המדובר היה, אבל לא ניתן לקבוע בדיוק האם נפרץ או לא ,כי פשוט סטייה ש מעלה אחת של הקו משנה את התמונה,

מה שכן : הנר היפני היומי הוא לא מהטובים , הדוגי הזה למחר מאוד בעייתי, ויוכל לגרור אחריו מהלך יורד,

על כן נמתין עוד יום בכדי להחכים , כי כרגע אני מתייחס כלא פרץ עקב הספק.

תודה ובהצלחה

כלכלית ירושלים,

18-5-14,

עדכון לאחר הסגירה,

החולשה הכללית בגרף לאורך זמן מתחילה להדאיג !!

אין מומנטום חיובי רציף בגרף !!,

על כן שבירה מחר של ה 3318 = המשך ירידות ואילו,

פריצת ה 3400 שוב יחשב כחיובי.
    KALKALIT88.jpg

תודה ובהצלחה

עובדיה שלום,
    תודה רבה על ההשקעה שלך קודם כל !
    שנית, תוכל לתת את חוות דעתך לגבי גזית גלוב ?

גזית גלוב,

19-5-14

עדכון בתוך יומי,

תודה לך.!

כפי שכבר הוזכר בעדכון הקודם, המחיר נמצא מעל קו מגמה וצפוי להישאר חיובי , יחד עם פריצת ה 4550 שקרתה בינתיים אבל, המחיר מתחיל להריך מוכרים בהשפעת שתי מקומות אופקיים,

1- 4700 שאני לא חושב שטכנית יש לו את הכוחות לפריצה.
    2- 4650 כהתנגדות אופקית.

המתנדים עדיין חיוביים אבל סיום היום באדום באם זה יקרה , יגביר את הלחץ למחר כלפי מטה.
    GAZIT10.jpg

תודה ובהצלחה

גזית גלוב,

19-5-14

עדכון לאחר הסגירה

אין לנו אדום שזה כבר טוב, ונר שני ברציפות שמראה עדיין את נחישותם של הקונים,

ערכי פריצה או שבירה נשארים אותו דבר,

הגרף חיובי, עד 4700, כרגע לא יותר מכך,

כשיתקדם נבדוק אפשרות ליותר אם בכלל.
    GAZIT22.jpg

תודה ובהצלחה

שלום לוי,
    שיכון ובינוי - איך אתה מתייחס לנר היומי האחרון? כמה הוא חיובי כמה הוא שלילי
    תודה, ורדה

שיכון ובינוי,

20-5-14

בוקר טוב ורדה,

נר יומי זה כולו שלילי, גם אם לא היום ומחר.

תראי את ה 820 המחיר בדרכו לשם גם אם ייקח שבועיים

SHIKUN10.jpg
    תודה ובהצלחה

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות