x

מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7

נושא: מה משמעות קניות יתר ? ומדוע זה סימן שלילי לנייר ?

מה משמעות קניות יתר ? ומדוע זה סימן שלילי לנייר ?

שלום עובדיה ,

שמתי לב שהמונח הזה שגור בניתוח טכני ולא הבנתי את משמעותו - לכאורה קניות יתר =ביקוש יתר =עלייה במחיר .
    לכן אשמח אם תסביר מעט .

תודה רבה

קניות יתר זה חישוב מתמטי שמראה איפה הנכס עומד, האם בקניות יתר או מכירות יתר וכו'.

כאן לדוגמה החישוב של המתנד RSI.

ההסבר הוא הסבר לוגי פשוט (למרות שסטטיסטית הוא גם אמיתי), מכיוון שאין נכס שעולה עולמית או הפוך, ומבנה הגרף בנוי כשיני מסור (עליות תיקונים, ירידות תיקונים), לכן לאחר עליות יש גם תיקון.

בנוסף, מי שהצטרף בראשית הדרך, ירצה גם לממש באיזה שהוא שלב, והמימושים גורמים לתיקון.

עוד דבר, מאחר שכל העולם ואשתו כבר קנו ונמצאים בנכס, נוצר מצב שלמרות שהנמושות יגיעו בסוף, אבל, העליה מוגבלת ולכן יחס סיכוי סיכון לא שווה את ההשקעה בנכס המדובר.

לכן, המתנדים המראים קניות/מכירות יתר, מנסים לחשב באיזה שלב הנכס נמצא, והאם כרגע שוה כניסה לנכס.

הגם, שלפעמים אנו רואים שהנכס ממשיך לעלות למרות שנמצאת בקניות יתר, אבל סטטיסטית ולוגית לא שוה כניסה לנכס בזמן קניות יתר, כאמור.

יש אפשרות להרחיב עוד, אבל ביקשת להסביר מעט, וגם, אנו מתקרבים כבר לגודל מגילת אסתר

חג שמייח

ד.א. לא מדובר בסימן שלילי, מדובר בתיקון בריא לחלוטין, שבסיומו נשקול כניסה במחירים יותר טובים, ביחס סיכוי סיכון טוב יותר, וברוח גדול יותר.
    נערך לאחרונה על ידי אבי1, 17.09.2013 בשעה 20:41
    דעתי בלבד, תקנו אותי אם אני טועה.

הטבע האנושי הוא להילחם בשוק, על מנת להצליח בשוק יש להילחם בטבע האנושי.

אבי 1 ידידי, תודה רבה על תגובתך,

אבל , שאלתו של רמון הועברה בידיעתו לשרשור , " שאלות ותשובות לעובדיה לוי "
    ושם נמצאת תשובתי,
    והתשובה אמורה להיות פרקטית וברורה יחד עם מאוד פשוטה ,לאנשים אשר לא מחוברים לטכני , ובלי משוואות כמובן,
    תודה בכול אופן,
    חג שמח
    לצפיה בתיק המניות שלי - לחצו כאן!
    מעוניינים להצטרף לשירות האיתותים? לחצו כאן!

הכותב או מקליט את הסקירות הוא קורא גרפים מקצועי ,המשתמש בכישוריו,בהבנת גרפים נרות יפנים,לכתיבת סקירות על נכסים שונים.אין באמור לעיל משום יעוץ או המלצה לקניה או מכירה של ני"ע ו/או מכשירים פיננסים אחרים.הנכתב אינו מהווה יעוץ או תחליף לייעוץ מקצועי אחר.סוחר הקורא את המידע דרך הסקירות,אינו יכול להניח כי הסתמכות על הדעות וההמלצות המובאות בסקירה,תיצור עבורו רווחים.הכותב עשוי לסחור או להחזיק פוזיציות פתוחות על הנכס.המידע המופץ דרך הסקירות הינו אינפורמטיבי בלבד ולא נועד לשמש הצעה או שידול לקנות או למכור נכסים פיננסים.

אני מצטער ומתנצל על השגגה שיצא מתחת ידי, היות שלא שמתי לב לתשבותך בפוסט המדובר, וחשבתי שאתה עסוק מידי בשאלות של חברים על גרפים, מניות וניתוחם, ופשוט אין לך זמן לענות.

סורי
    חג שמייח
    דעתי בלבד, תקנו אותי אם אני טועה.

הטבע האנושי הוא להילחם בשוק, על מנת להצליח בשוק יש להילחם בטבע האנושי.

חג שמח,
    תודה

הכותב או מקליט את הסקירות הוא קורא גרפים מקצועי ,המשתמש בכישוריו,בהבנת גרפים נרות יפנים,לכתיבת סקירות על נכסים שונים.אין באמור לעיל משום יעוץ או המלצה לקניה או מכירה של ני"ע ו/או מכשירים פיננסים אחרים.הנכתב אינו מהווה יעוץ או תחליף לייעוץ מקצועי אחר.סוחר הקורא את המידע דרך הסקירות,אינו יכול להניח כי הסתמכות על הדעות וההמלצות המובאות בסקירה,תיצור עבורו רווחים.הכותב עשוי לסחור או להחזיק פוזיציות פתוחות על הנכס.המידע המופץ דרך הסקירות הינו אינפורמטיבי בלבד ולא נועד לשמש הצעה או שידול לקנות או למכור נכסים פיננסים.

חג שמח ותודה רבה לשניכם :-) , הארתם את עיני

חג שמח ותודה לך.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות