x




מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 29

נושא: סקירה שבועית 15.9.13

Hybrid View

  1. #1
    היי, לפני כחודש היה כאן חבר באתר שרשם לכולנו באחת מהתגובות מהסקירות של שחקן ( אין צורך להיכנס לשמות...) חברה אני יודע משהו שאתם לא יודעים ואל תכתבו פוטים לספטמבר כי השוק הולך לרדת חזק מאוד, בקשתי ממנו לתת לי כדור כדור הבדולח שלו והוא ענה שאין לו אפשרות להיכנס לפרטים אך אנו הולכים לרדת חזק מאוד, לאותו חבר כנראה שכדור הבדולח שלך היה מקולקל... עלינו רק 10 סטרייקים באחת מהעליות הגדולות שהיו מאז שנת 2008 במכה אחת. תודה לשחקן על הסקירה השבועית מי היה מאמין שבפחות מחודש נעלה 10 סטרייקים מהנמוך 1145 ל 1240 לא יאומן, מזכיר את 2008... מעניין לראות איך השוק יגיב להודעת ברננקי היום בלילה אך את האמת אין לי ממש צפיות מיוחדת, המסומם הזה שמסמם את השווקים לא יפסיק ולא ירצה לפרוש שהשוק בירידות חדות לאור איזה הודעה דרמטית שלו... בכל אופן אין ספק שתהיה לכם עבודה מאוד קשה חודש הבא לנסות לשמור על המדד באזור הגבולות הרצויות אך זה בדיוק הבעיה שכותבים בסטיית תקן כל כך נמוכה כי שהתנועה החדה מגיעה אין כבר מה לעשות... שיהיה חג שמח לכולנו!!!

  2. #2
    גולפמן אני לא בורח מאחראיות ומה שכתבתי הוא שצריכה לבוא ירידה חדה וזה אכן מה שקרה אם תבדוק טוב כתבתי את השורות האלה שהשוק היה מעל 1200 ואכן השוק הגיע ל1144(אם אני לא טועה זה מספיק בשביל הרבה להימחק)
    מה שקרה זה שגוף גדול מאד(בינ״ל) החליט לסגור את הפוזיציה שלו ברווח אדיר ויחד עם כל הדברים הטובים שקרו ולא היו צפויים נוצר מפנה אדיר.
    סתם לידיעה רוב השחקנים המקצועים באמת קונים או כותבים סטייה ושאתה מבצע זאת ככה לא משנה מה קורה העיקר שהסטייה זזה כי מלונג אתה יכול להפוך לשורט ולהיפך בלי בעיה בתנאי שהסטייה זזה.
    אכן ה1144 הגיע וציפינו לירידה שתוביל ל1100 אך זה לא קרה,ללא שום קשר מי שלא היה חזיר ולא כתב פוטים לא הפסיד בתחילת החודש ערימות.
    אם תשים לב למחזורים בסטרייטים 1230/1240 הכמויות שם בימים האחרונים מעל 30 אלף מחזור בערך פי כמה מכל האוכפים 70/80/90.
    בכל מקרה לונג כזה לא היה צפוי ושאני טועה אין לי בעיה להודות.
    השוק היה צריך לעצור ב1210 לפי כל הפעילים אך שילוב של אופוריה בעולם ,תיקון אלים של כלי וחברה(מעל 20%)סיבוב פרסה של בנקים 140 נקודות מתחתית ובזק שטסה הביאו למדד שאף אחד לא ציפה!!!

הרשאות

  • אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות