x

מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 77

נושא: ניתוח טכני קרדן וביוליין

Hybrid View

אין כמוך עובדיה !!

זכות גדולה להתנהל מולך .

אני מסיר את הכובע על הרצינות , האחריות והמקצוענות . תודה מכל הלב על השירות האדיר שאתה נותן פה
    ושאפו ענק לשחקן שהביאך אלינו .

עלה והמשך כך . תודה ושוב תודה :-)

רמון !

תודה רבה על מילותיך , הכבוד הוא שלי לנהל פורום מסודר,טוב, עם סוחרים איכותיים, ללא כול הקשקושים שהולכים בפורומים אחרים , במקומות אחרים.

וזה בסדר, אין צורך להסיר את הכובע, שנינו כאן , לאותה מטרה .

ומכיוון ששאלת על קרדן וביוליין , קבל עדכון קצר נוסף על שיניהם.

ביוליין : -- מצורף גרף עם הסבר

BIOLAINE.jpg

קרדן אן וי ההסבר בגרף

NV2.jpg

תודה ובהצלחה
    לצפיה בתיק המניות שלי - לחצו כאן!
    מעוניינים להצטרף לשירות האיתותים? לחצו כאן!

הכותב או מקליט את הסקירות הוא קורא גרפים מקצועי ,המשתמש בכישוריו,בהבנת גרפים נרות יפנים,לכתיבת סקירות על נכסים שונים.אין באמור לעיל משום יעוץ או המלצה לקניה או מכירה של ני"ע ו/או מכשירים פיננסים אחרים.הנכתב אינו מהווה יעוץ או תחליף לייעוץ מקצועי אחר.סוחר הקורא את המידע דרך הסקירות,אינו יכול להניח כי הסתמכות על הדעות וההמלצות המובאות בסקירה,תיצור עבורו רווחים.הכותב עשוי לסחור או להחזיק פוזיציות פתוחות על הנכס.המידע המופץ דרך הסקירות הינו אינפורמטיבי בלבד ולא נועד לשמש הצעה או שידול לקנות או למכור נכסים פיננסים.

שבוע טוב עובדיה ,

לאחר מימוש ברווח של ביוליין מחשבה על כניסה מחודשת .
    מהו הטריגר לכניסה זו לדעתך ?

תודה

שבוע טוב,

ההסבר בשני הגרפים , והטריגר קיים , כול עוד לא יורדת מהקווים שהוסבר בגרפים.
    BIOTL.jpgBIOLUSA.jpg

בהצלחה

רמון ,

שאלות כלליות אנא תשאל בפוסט " שאלות ותשובות לעובדיה לוי "
    תודה
    לצפיה בתיק המניות שלי - לחצו כאן!
    מעוניינים להצטרף לשירות האיתותים? לחצו כאן!

הכותב או מקליט את הסקירות הוא קורא גרפים מקצועי ,המשתמש בכישוריו,בהבנת גרפים נרות יפנים,לכתיבת סקירות על נכסים שונים.אין באמור לעיל משום יעוץ או המלצה לקניה או מכירה של ני"ע ו/או מכשירים פיננסים אחרים.הנכתב אינו מהווה יעוץ או תחליף לייעוץ מקצועי אחר.סוחר הקורא את המידע דרך הסקירות,אינו יכול להניח כי הסתמכות על הדעות וההמלצות המובאות בסקירה,תיצור עבורו רווחים.הכותב עשוי לסחור או להחזיק פוזיציות פתוחות על הנכס.המידע המופץ דרך הסקירות הינו אינפורמטיבי בלבד ולא נועד לשמש הצעה או שידול לקנות או למכור נכסים פיננסים.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות