ולרי בוקר טוב
בצעתי הבוקר טרייד חדש והגרף לא מתעדכן
ולרי בוקר טוב
בצעתי הבוקר טרייד חדש והגרף לא מתעדכן
הגרף לא משתנה בהוספת טרייד חדש. רענוןSHIFT+F5 מעיף למסך אחר. אני מבין שבקשת כמה חברים להשאיר לזמן מוגבל את האתר המקורי באוויר - נדחתה.
תסתכלו רגע בפרטי זה יעזור לנו להבין את הבעיה. הבעיה היא שרוב האנשים גולשים ומוסיפים אסטרטגיות והכל בלי בעיה ואצל חלק קטן יש באגים שקשה לנו לשחזר. בכל מקרה עובדים על זה ובינתיים מתקנים את הבאגים.
מבחינת להשאיר את האתר באויר - אין אתר הוא הוטמע בתוך האתר שלנו ובכל מקרה כל הבאגים יפתרו עד ראשון לכל המאוחר.
ניתן לעקוב אחרינו גם בדף הפייסבוק.
אישית נגרם לי נזק כבד מכל המהלך הזה. אני מריץ מספר אסטרטגיות במקביל, עקבתי דרך זירוסם, כרגע אין לי מושג כיצד אני משחזר מחירי קנייה וכתיבה, הסתמכתי על זירוסם במתכונתו המקורית. כל הדאטא נמחק. אני אוהב את האתר שחקן ומעריך את כל פעילותיו. אך חבל שזה נעשה כה פזיז וחסר התחשבות
אורקל כל המידע נשמר לחלק יש פשוט בעיה עם תצוגה. שלחתי לך מייל אתמול ועדין לא ענית כדי שאוכל להבין מה הבעיה
ספציפית אצלך. תסתכל בפרטי ובדואר
מישהו מוכן להסביר לי מה קורה עם זירוסאם.
יש ניסיון להתחבר: connecting... ולאחר מכן operation timed out
אני לא מוצא הודעה ששלחתי בפרטי לולרי. אני לא מוצא הודעה שפרסמתי אתמול בשרשור זה. מה קורה פה?
סביון כתבנו עד יום ראשון מקסימום הכל יסתדר.
בשביל לנסות לשנות העלינו גיבוי מה שמחק הודעות שפורסמו במשך מספר שעות. אין לזה קשר לאסטרגיות בזירו
ומה שהעלו נשמר
אוקי. תודה. מקווה שהכל יסתדר.
אני לא יודע אם זה כבר מאוחר מדי אבל אם ניתן להחיות את האתר של זירו עד שהתיקון והבדיקות יסתיימו, זה יעשה טוב לכולנו.
תודה,
סביון.
האם יש חדש בקשר לחוסר היכולת להיכנס לאתר מהנייד?