
פורסם במקור על ידי
jsphs7
מצד שני, אם אני נציג הבעלים אני יכול לטעון:
1) בניגוד ל- IDB לא נשמך דוידנד בשנים האחרונות.
2) לא בוצעו עסקאות בעלי עניין ללא הגיון כלכלי.
3) יתכן וסביר כי ניתן למצוא משקיע שיקנה לחברה זמן בריבית נשך ולזמן קצר בתמורה לשעבוד מניות לא משועבדות - בסמכות החברה לעשות זאת ולמעשה אם הנושים ידחפו לכוון של השתלטות היא תעשה זאת על מנת לקנות שנה שבה אולי משהו יקרה.
4) כבר כעת קשה למצוא משקיע כי הוא יודע שעוד מעט בלוקים מאוד גדולים של בזן יתחילו לעוף בבורסה - אם הנושים ורבים מתוכם לא מתעסקים במניות - יהיה תהליך שידרדר את מניית בזן אל מתחת להון העצמי שלה.
5) שקט תעשייתי עד 2016 יאפשר לחברה ומנהליה למצוא מה עושים בפרק הזמן שבין השבחת בזן וחלוקת דוידנדים למצב הקיים.
6) כצעד בונה אמון החברה ומנהליה משלמים לעובדים בכירים משכורת ממוצעת במשק על מנת לשמור על הקופה והמשך הכסף ישולם לאחר שימצא משקיע.
רק למען הסר ספק, אינני מכיר את בעלי השליטה או העובדים הבכירים.
למעשה, יש לנו כאן עסק שהסתבך, מבלי שבוצעו כאן מהלכים תמוהים, משיכות כספים,....אין על פניו צפי לאפשרות סבירה לתביעות.
על כן, בעלי השליטה מבקשים זמן נוסף.
בנוסף ומבלי לגרוע בחבות החוזית של בעלי האג"ח הנושים הלא מבוטחים או המבוטחים חלקית יקבלו אופציות למניות פטרוכימים שתהיה שוות לאחר מציאת משקיע שיהיה מוכן להכנס לחברה שהיא לא רגע לפני פירוק\כינוס\ ברדק של הסדרים.
עכשיו תנסה להסתכל על הדברים דרך עיניים של מוסדי שמחזיק בסדרות :א,ב,ג,ה,ו של פטרוכימים והאינטרס הראשי שלו זה לקבל את מלוא הכסף.