עובדיה שלום
לא ברור למה תיקון עד 122 שזה תיקון של יותר מ 40% לא מספיק לך
יש מניות שמתקנות 33% ועולות
יש מניות שמתקנות גם פחות וממשיכות לעלות
וכאן חשוב לך שהמנייה תתקן לפחות עד 118 שזה כ 55%
ולא פחות
ואתה מתעקש על כך זמן רב
למה ?
תודה מראש
אייל
עובדיה שלום
לא ברור למה תיקון עד 122 שזה תיקון של יותר מ 40% לא מספיק לך
יש מניות שמתקנות 33% ועולות
יש מניות שמתקנות גם פחות וממשיכות לעלות
וכאן חשוב לך שהמנייה תתקן לפחות עד 118 שזה כ 55%
ולא פחות
ואתה מתעקש על כך זמן רב
למה ?
תודה מראש
אייל
ערב טוב אייל,
נתחיל מכך שכנראה אני צודק בעינין זה כי ה 122 נשבר !
ואני חייב לומר לך דבר אחד ....
כול הכבוד לך,
אתה בודק, אתה מחשב, אתה שואל, אתה מתענין
אני רוצה לומר לך בכול הכנות,
זה חודשים שאני כותב על ה 118 הזה, מי כמוך יודע,
ולרגע לא חישבתי או חשבתי לחשב כמה זה מלמעלה 40%, 33% או לא משנה כמה.
כי כאשר נקבתי ב קו ה118, זה פשוט בגלל שתמיכה זו זימנה קונים מספר פעמים , ואני תקווה שתעשה זאת שוב.
אתה צריך קצת להתעמק עוד בכדי להגיע למקומות טובים ובטוחים יותר בתור סוחר , ואתה בהחלט בדרך הנכונה.לכן על תעצור בשאלותיך,
ראה צילום גרף'
ובהזדמנות זאת אני רוצה ברשותך לשאול אותך שאלה :
מי החזק בשוק ?
הקונה או המוכר ?
פרט כרצונך !
BAZAN 44.jpg
תודה ובהצלחה
נערך לאחרונה על ידי לוי עובדיה, 23.11.2014 בשעה 21:04
לצפיה בתיק המניות שלי - לחצו כאן!
מעוניינים להצטרף לשירות האיתותים? לחצו כאן!
הכותב או מקליט את הסקירות הוא קורא גרפים מקצועי ,המשתמש בכישוריו,בהבנת גרפים נרות יפנים,לכתיבת סקירות על נכסים שונים.אין באמור לעיל משום יעוץ או המלצה לקניה או מכירה של ני"ע ו/או מכשירים פיננסים אחרים.הנכתב אינו מהווה יעוץ או תחליף לייעוץ מקצועי אחר.סוחר הקורא את המידע דרך הסקירות,אינו יכול להניח כי הסתמכות על הדעות וההמלצות המובאות בסקירה,תיצור עבורו רווחים.הכותב עשוי לסחור או להחזיק פוזיציות פתוחות על הנכס.המידע המופץ דרך הסקירות הינו אינפורמטיבי בלבד ולא נועד לשמש הצעה או שידול לקנות או למכור נכסים פיננסים.
עובדיה שלום
לגבי השאלה שלך מי החזק בשוק ? הקונה או המוכר ?
יהיו לשאלה זו הרבה נימוקים לשתי התשובות
קודם כל קונים ומוכרים זה כסף אבל על מתנד OBV אתה לא אוהב להסתמך
אם אני מסתכל עלבזן ב- 3 חודשים האחרונים עד שער 140 רואים בעיקר נרות ירוקים
בהמשך בעיקר נרות אדומים
כלומר בחלק הראשון הקונים שלטו ובהמשך המוכרים
אבל המחיר לא חזר לתחתית כלומר הקונים בינתיים בשליטה
במקרה הזה זה בולט אבל זה לא תמיד כך
אפילו ב s&p 500 בסוף 2008 זה לא היה בולט כך
עם צבע אחד דומיננטי כך יותר מהשני
אייל
אייל,
בוקר טוב,
אני מעביר את הדיון לשרשור של ניתוח טכני ונרות יפנים , ברשותך.
תודה , ומשם נמשיך
הכותב או מקליט את הסקירות הוא קורא גרפים מקצועי ,המשתמש בכישוריו,בהבנת גרפים נרות יפנים,לכתיבת סקירות על נכסים שונים.אין באמור לעיל משום יעוץ או המלצה לקניה או מכירה של ני"ע ו/או מכשירים פיננסים אחרים.הנכתב אינו מהווה יעוץ או תחליף לייעוץ מקצועי אחר.סוחר הקורא את המידע דרך הסקירות,אינו יכול להניח כי הסתמכות על הדעות וההמלצות המובאות בסקירה,תיצור עבורו רווחים.הכותב עשוי לסחור או להחזיק פוזיציות פתוחות על הנכס.המידע המופץ דרך הסקירות הינו אינפורמטיבי בלבד ולא נועד לשמש הצעה או שידול לקנות או למכור נכסים פיננסים.
בזן,
עדכון ל 24-1-14, 160H
ברור שבתצורת הכתיבה האגרסיבית שלי = מעקב צמוד על עשרות מניות, אני לפעמים כותב מילים או משפטים שבאותם הרגעים של הכתיבה או הקריאה על ידי חברי הפורום, לא מתקבלות עם הגיון , ואני חושב שזה המקרה הנוסף לגביבזן שכבר מעל שבועיים אני כותב שאולי הקונים עקב עקשנותם ב לשמור על קו ה 122 במקום לתת לגרף להתממש " איחרו את המועד !"
ובאמת ה" איחרו את המועד" לא עושה הרבה שכל באותן ימים אבל אני חושב שהיום מה שקורה כאן היא התשובה ההולמת ל כך,
בזןיורדת באופן חד, ומאשררת את החששות שהיו לי בכתיבה עדכונים עלייה.
אין לי מושג מה הסיבה לירידות החדות וגם לי אישית הם לא לעינין, כי החשוב הוא שמה שקורה כרגע נראה כבר על הגרף .
נמתין לסגירה ונראה לאן פניו של הגרף.
BAZAN 6.jpg
תודה ובהצלחה
בזן,
עדכון ל 25-11-14
לקח קרוב לשלושה חודשים לשבור את קו ה 122 , וברגע שזה קרה אתמול , ההמשך היום היה כבר בסערה.
בנמוך המחיר ירד הים כ 10% ולבסוף מגיע לסגירה ב 6%-.
כול הטכני של הגרף הפך לשלילי.
הצפי כרגע הוא המשך ירידות .
BAZAN 66.jpg
תודה ובהצלחה
בזן,
עדכון ל 25-11-14 1555 H
זעם המוכרים ממשיך ומוריד כצפוי את המחיר מטה יותר נמוך מאתמול.
המחיר נוגע היום ב קו מגמה עולה ארוך טווח ואולי , רק אולי זה יציל את המשך הירידות.
נמתין לסגירה ו בכדי להבין תומך או שובר.
BAZAN7.jpg
תודה ובהצלחה