שחקן האם תוכל לתת הסבר מתמטי לעובדה שהויקס לא יכול לשבור את רמת ה10 נקודות כפי שטענת בעבר,שכן כרגע ברמת 11 נקודות ואני שוקל לאסוף אותו
שחקן האם תוכל לתת הסבר מתמטי לעובדה שהויקס לא יכול לשבור את רמת ה10 נקודות כפי שטענת בעבר,שכן כרגע ברמת 11 נקודות ואני שוקל לאסוף אותו
אין הסבר כזה
הסיפור שויקס לא יכול לרדת מתחת ל - 10 זו אגדה אורבנית.
ובאשר למשפט שלך "אני שוקל לאסוף אותו" מדגיש את חוסר הידע שלך בנושא -חבל על הכסף שלך , אל תתעסק במוצרי VIX עד שתלמד טוב טוב מה זה - ובטח לא דרך מערכות פורומים והסברים שיטחיים
טדי
נערך לאחרונה על ידי lembo, 14.03.2013 בשעה 10:22
אל תדאג לכסף שלי, ולגבי אגדה אורבנית או לא, זה מה ששמעתי משחקן, והייתי מעוניין שיחזק זאת על ידי כלים מתמטיים.אם אינך בקי בחומר אין צורך להפריך זאת, ואם אתה בקי בחומר אשמח לשמוע את דעתך המקצועית בעניין
טדי,
זו היתה דעתי המקצועית בעניין.
אתה כמובן מוזמן "לאסוף" ויקס ככל שתרצה, רק מעניין כיצד אתה מתכנן לבצע זאת....
הדרך היחידה זה לרכוש VXX, לא?
(או מוצרים אחרים דומים, יש כאלה ממונפים)
חוזרים על הנושא שוב ושוב -
VXX מחזיק את שני חוזים עתידיים הקצרים על ה - VIX במח"מ משוקלל של 30 יום.
לפיכך מי שקונה היום את VXX מקבל קצת חוזים למרץ בכ - 13 והרבה חוזים לאפריל ב - 14.7 , ויפסיד היום כ - 13% בשעור חודשי רק מגלגול החוזים.
VXX זה לא משהו שקונים , אם רוצים לא להפסיד.
ולטדי,
לא נראה לך יותר סביר שתעשה מחקר קטן בנושא? יש כלי כזה שנקרא מנוע חיפוש.אם אתה כל כך מתוחכם שהגעת לעיסוק ב - VIX , אתה לא חושב שקריאה למשל מה זה VIX באתר הבורסה הרלבנטית יועיל לך יותר?זה מה ששמעתי משחקן, והייתי מעוניין שיחזק זאת על ידי כלים מתמטיים.
נערך לאחרונה על ידי tby, 14.03.2013 בשעה 12:56
האם סטית תקן יכולה להיות קטנה מ 10? בוודאי. תאורטית יכולה להיות סטיה 0 במדגם
מספיק נמוך ולכן מתמטית זה אפשרי.
האם זה אפשרי בבורסה בדגש על מדד הויקס? לא.
המתמטיקה היא של 500 נירות שונים ברמת פיזור רנדומלית על פני חודשים ביחס למשקל
כל נייר במדד. מכיוון שכך, אנו לאריכולים לקבל 0 כתוצאה ממיעוט משתתפים אלא רק מפרמטר
הזמן - בכדי שנקבל ויקס אפס (ואני נמנע מלפרט את כל הנוסחאות בכדי שלא להטריח אך אוכל
להרחיב במידה ויעניין) אנו זקוקים לאחד משניים:
רצף ימים, סביב כ 35-40 רצופים בהם המדד מסיים בתנועה של עד 0.2% לכיוון.
או
רצף עליות של כ 20 ויותר ימים רצופים וללא זינוק של אף מניה פרטנית.
ישנם עוד גורמים שיכולים להוריד סטית תקן אבל הם יותר איזוטריים ולכן אני נוטה שלא להתיחס
אליהם, כשבהנחה ונגיע לסטיה 10 או קרוב לכך אני רואה בכך הזדמנות של פעם בדור לביצוע
אסטרטגיות טווח ארוך, ואף מתעתד לפעול בהתאם במקרה שכזה.
שלום שחקן
האם כשאתה אומר אסטרטגיה לטווח ארוך כוונתך לאסטרטגיה שמצליחה להתגבר על אפקט הקונטנגו (כפי שתואר יפה ע"י טיבי).
אם כן אשמח לשמוע על אסטרטגיה זו גם מבלי שהויקס יגיע ל 10.
"כשמשחקים פוקר אתה אמור לדעת תוך 15 דק' מי יספק את הרווחים , אם אתה לא יודע כנראה שזה אתה."
שחקן תודה על התייחסותך לעניין