x

מציג תוצאות 1 עד 9 מתוך 9

נושא: טאואר, עוד חדשות טובות.

טאואר, עוד חדשות טובות.

קראו את הכתבה בגלובס שעיקרה:
    ביקור מוצלח למנכ"ל טאואר בדרום קוריאה: החברה חתמה על 3 חוזים נוספים שטרם דווחו
    כך נודע ל"גלובס" ■ החברה תדווח על אחד מהחוזים בתקופה הקרובה, אך לא תדווח על 2 מהם בשל איסור מצד הלקוחות ■ מכירות טאואר בקוריאה עשויות לזנק לעשרות מיליוני דולרים ב-2012 לעומת 2 מיליון דולר בלבד בשנה שעברה - ובכך תהפוך קוריאה לשוק השני בגודלו עבור טאואר.
    אני חוזר וממליץ על האג"חים להמרה (ג'/ה'), עדיפים מהמניה.
    בהצלחה.

Re: טאואר, עוד חדשות טובות.

וגם בכלכליסט:
    מנכ"ל טאואר חזר מקוריאה עם שלושה חוזים חדשים

טאואר
    חתמה על שלושה חוזים בעשרות מיליוני דולרים שיכנסו לקופת החברה רק בשנת 2012

שי אספריל
    08.09.09, 10:10

ציטוט פורסם במקור על ידי ram
    קראו את הכתבה בגלובס שעיקרה:
    ביקור מוצלח למנכ"ל טאואר בדרום קוריאה: החברה חתמה על 3 חוזים נוספים שטרם דווחו
    כך נודע ל"גלובס" ■ החברה תדווח על אחד מהחוזים בתקופה הקרובה, אך לא תדווח על 2 מהם בשל איסור מצד הלקוחות ■ מכירות טאואר בקוריאה עשויות לזנק לעשרות מיליוני דולרים ב-2012 לעומת 2 מיליון דולר בלבד בשנה שעברה - ובכך תהפוך קוריאה לשוק השני בגודלו עבור טאואר.
    אני חוזר וממליץ על האג"חים להמרה (ג'/ה'), עדיפים מהמניה.
    בהצלחה.
    איך מחשבים את מחיר ההמרה של אגרות החוב למניה?

לשואל, יש כמה דרכים, למשל :
    כנס דרך גלובס לפורטל פיננסי, שם תבחר אג"ח, בחר אג"ח להמרה ואת כל הטבלא, תוכל לבחור גם את האג"ח הספציפי המעניין אותך.
    שם יש את כל הנתונים כולל יחס המרה וכו', למעשה לא צריך לחשב כי בנתוני האג"ח יש נתון של פרמיה להמרה.

עכשיו אעשה לך את החיים יותר פשוטים. היום,לפני זמן קצר, לאג"ח ג' היתה פרמיה של מינוס אחוז (כלומר, בעצם דרך האג"ח היה ניתן לקנות את המניה בהנחה של אחוז, אבל זה לא משמעותי כמובן), ולאג"ח ה' היתה פרמיה של +10% (שזו פרמיה לא גבוהה).

חשוב לי להבהיר, מחשש שמישהו לא הבין, שכדאיות ההשקעה באג"ח להמרה על פני המניה לדעתי, אינה אומרת שצריך להמיר, להיפך , יש להחזיק האג"ח. כדאיות ההמרה צריכה להיבחן כשאתה רוצה למכור, בדרך כלל השוק מתמחר נכון ואז מוכרים את האג"ח ולא ממירים כי המצב הנורמלי הוא שיש פרמיה חיובית להמרה. הבחינה היותר חשובה היא לקראת הפירעון למי שישאר עד שם.

טאואר היום בנאסדק +5.1% , פער ארביטראג' חיובי של 3.5%.
    אז מחר צפי לעליות, ואני כמובן מדבר על אג"חים ג' / ה' (להמרה.)
    כל טוב לכולם!

מה אתה חושב לגבי המניה , היא כרגע נראת בירידה - האם זה נראה תיקון וכדאי כבר לקנות ?

Re: טאואר, שאלה על האג"ח

"מה שהכי חשוב לי לומר, באג"ח, כל עוד אתה מאמין שהחברה תשלם, אין משמעות לירידות כי במועד הפירעון תקבל את מלוא הקרן והתשואה שהיתה במועד הקנייה."

רם שלום,
    לפי מה שכתבת אם אני מבין נכון ותקן אותי בבקשה אם אני טועה, אז בעצם הסיכון היחידי באג"ח הוא אי פירעון ?
    כלומר אין חשיבות לתנודות של השער האג"ח אם מחזיקים עד הפירעון?
    השער שרכשתי הוא שער הקובע בעת פירעון?
    אם כך הדבר נשאלת השאלה למה להשקיע במניות כאשר אין ריצפה מובטחת
    להשקעה ,ובאג"ח בעצם יש, השער שרכשת בו?
    יכול להיות שפיספסתי מה שהוא ?

תודה מראש

לשוקי, הבנת נכון.
    אם קנית עכשיו את אג"ח ג' וכרגע המחיר בערך 90 והפירעון בעוד שנתיים ורבע (דצמבר 2011), זה אומר ששם תקבל את כל הסכום לפי הפארי שכעת הוא 109. כלומר למעלה מ 20%.
    אכן הסיכון היחידי הוא אי פירעון וזה נכון לכל סוגי האג"ח.
    ההבדל בין אג"ח זה (או סידרה ה') שהם אג"חים להמרה , לעומת האג"חים הקונצרניים שאינם המירים, הוא שאלה שלהמרה יכולים לעלות אף יותר מהתשואה ולעבור את הפארי אם המניה תעלה חזק. כי הרי אתה יכול להמיר אותם למניה בנתונים ידועים.

לאילן,
    א. אתה טועה, המסחר עוד לא החל והנתונים מראים על עלייה בפתיחה.
    ב. על השאלה אם כדאי לך לקנות לא אענה.
    ג. כל שאמרתי והסברתי כבר רבות שמי שטאואר מעניינת אותו, טוב יעשה אם יקנה את האג"חים להמרה (ג' או ה') ולא את המניה.

יום טוב לכם.

אני הייתי מחכה שתשבור את אזור ההתנגדות 410 עם נר ארוך ומחזור גבוה כי העליות האחרונות אחרי התיקון ממש מחזורים קטנים דבר שיכול לרמוז על תיקון של התיקון ולא על המשך עליות.מה שאומר שהמניה יכולה עוד להמשיך מטה למרות התיקון 38 פבנוצי שבוצע

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות