יש חדש עם הניר הזה? מה השווי של המניה לאחר פקיעת האופציות?
יש חדש עם הניר הזה? מה השווי של המניה לאחר פקיעת האופציות?
אתמול ב16:00 היה מועד פקיעת האופציות
לפי מצבת המניות שפורסמה כמה דקות לפני מועד הפקיעה הסופי ( פורסמה ב15:50)
מספר המניות הוא 15,180,412
התמורה מבקסטר היא25,696,450 ש"ח
בהנחה שלא היו מימושי אופציות ב10 דקות אחרונות של חיי האופציה
מדובר בתמורה סופית של 1.6927 ש"ח למניה שתתקבל ב25.8 לפי החישוב שלי
פורסם מצב האופציות להבוקר ==> אפס דהינו 1.69 שח למניה
כנראה יש עשן בלי אש
אלון
מוזר שיש מוכרים במחירים האלה, אולי ישנה איזה עמלת מחיקת נייר או משהו כזה?
הזמן עובר והפער לא נסגר. הגדלתי קצת. נראה אם אני חזיר חכם או טיפש.
שלום גברת
מה זה אומר?
כן גברת, זה נחמד לצטט את המאיה. אבל,
לגופו של דיווח, זה גם די חסר חשיבות שהם דוחים את המועד המשוער ביום (מה 25 ל26), בכל מקרה זה מועד משוער. האם יש לך או לאחרים, עוד מידע או פרשנות למידע הנל, כי בנתיים זה מרגיש כמו ערפל אחד גדול וכל המאיה והאתר שחקן מעוף וכל האינטרנט עוד לא מפוגגים ממנו כלום.
בנתיים נראה לי שכתוצאה מההליכה בערפל עוד שבוע-שבועים או שניתקע (אתקע) בקיר בטון או בכרית מזומנים. הערפל עדין כאן.
יש תנאים מתלים בקשר למדען הראשי, נושים וכו' כמה הם נראים רציניים וכמה הם סתם משהו פורמאלי? האם זה כמו לעשות העברת בעלות על אוטו בדואר כלומר משהו פרוצדורלי שיכל כמובן להיתקע אבל גם אם הוא לא מסתדר תוך 10 דקות אז הוא מסתדר תוך נאמר שבוע גג. או שהמצב הוא יותר כמו הוספת 1500 אחוזי בניה למגרש כזה או אחר, דבר שיכל לעבוד ויכל לא לעבוד ולך תדע מתי...
א.
עקרונית מדען ראשי זה תנאי מתלה לא פשוט, הם יכולים לאשר או שלא לאשר שינויים מהותיים בחברות שיש להן עניין בהן. לעומת זאת עד כמה שאני יודע ומכיר את המדע"ר, אם בעלי השליטה החדשים ישראלים והחברה ממשיכה לפעול בישראל (לא בדקתי אם זה המצב - בדוק בעצמך) אזי לא אמורות להיות בעיות, פרט אולי לביורוקרטיה - ולך תדע באיזה מצב ושלב זה נמצא שם.
מצד שני קשה לי להאמין שהיו נוקבים בתאריך מדוייק וקרוב כ"כ אלמלא הנושא עם המדען הראשי היה כבר ברור לעוסקים בדבר.
מה שמוזר לי בכל הסיפור זה המכירות הבלתי נלאות של אחד מבעלי השליטה, שכבר מימש כחצי מאחזקותיו בכמה חודשים האחרונים. אם הכסף צריך להגיע עוד כחודש (אני מניח שבועיים לאחר העברתו לנאמנות), זה מוזר שהוא לא יכול להתאפק קצת.
אולי הוא קונה בכסף אגחים של אלביט הדמיה...