1. החברה הרוכשת קונה אופציה ב 10 ועוד חמישה שקלים לקופת החברה הנרכשת
2. לאחר סיום הרכישה 5 השקלים חוזרים לרשותה (מחיר הרכשה קבוע ללא קשר למצב המזומנים בחברה) + 169 אגורות לכל אופציה שברישותה דהינו רווח של 159 אגורות
1. החברה הרוכשת קונה אופציה ב 10 ועוד חמישה שקלים לקופת החברה הנרכשת
2. לאחר סיום הרכישה 5 השקלים חוזרים לרשותה (מחיר הרכשה קבוע ללא קשר למצב המזומנים בחברה) + 169 אגורות לכל אופציה שברישותה דהינו רווח של 159 אגורות
ממש לא הגיוני לי. אני לא רואה את ההגיון הפנימי וגם לא את הקשר למה שקורה בחברה.
קרפפן לא מוכר אופציות הוא מכר מניות! למה הוא כל כך לחוץ על הכסף? מה הקשר לאופציות מחוץ לכסף.
בתרחיש שלך, מי מוכר את האופציות? החברה? קרפפן? אתה אומר שגוף כלשהו יקבל אופציות מחוץ לכסף. ישקיע את הכסף בחברה באופן פיקטיבי (?) ידלל את שאר המשקיעים, ואז יקבל את כספו בחזרה. מי יתן לו את כספו? החברה הממוזגת? למה לה. היא יכלה לשמור את הכסף שלו לעצמה? תזכור שהחברה מתמזגת לתוך baxter חברה שנסחרת בארהב. האם הם יתעסקו עם הsec בשביל עסקה של 6 מיליון דולר? שווי השוק שלה הוא 40 מיליארד...
יכל להיות שיש כאן קאצט ואולי אין. אבל התרחיש הזה לא מתקשר לי לכלום.
יש יותר מידי רעש סביב האופציות
ולפעמים שיש עשן יש גם אש
אין לי כל מידע והכל ספקולציה
בהצלחה
עכשיו יותר ברור. אני חושב שדווקא הוספת קצת עשן משל עצמךאבל ניחא. עוד חודש נדע בוודאות
אורביט או אחרים,
האם אתם רואים כאן מכשלה, בור, או קאטש? הימים עוברים ולא נראה שהמניה סוגרת את הפער?
מי כאן מפספס משהו?
אני לא רואה מכשלה, מנכ"ל וסמנכ"ל כבר התפטרו, היה אישור דירקטוריון ואסיפה כללית,
התאימו את מועדי פקיעת האופציות
תיאורטית האפשרויות היחידות לביטול ההסכם זה אם אם פלואסנס הסתירה מידע מהותי מבאקסטר ( החברה הרוכשת ), או התנגדות של רשות ממשלתית כולשהי למיזוג
אבל אני אזכיר שאני גם נכנסתי לפני האישור של האסיפה הכללית,
למה אין צמצום של הפער? אני יכול רק לשער
אולי השוק מתמחר ב5% את הסיכונים הנ"ל
אולי בגלל הסחירות הדלה השווי שוק הנמוך היא לא מייצרת מספיק עניין
אולי המידע הזה לא הגיע למספיק אנשים
אולי 5% לא מספיק מעניינים בימינו
אני עדיין שם בכל מקרה ואם אשנה את הפוזיציה אני אעדכן
יש מוכרים ב 160.5 מוזר לא ?
ממאיה היום
פלואוסנס מדיקל בע"מ ת077 FLOWSENSE MEDICAL LTD פומבי מספר ברשם: 520037433 ניירות ערך של התאגיד רשומים למסחר בבורסה בתל-אביב שם מקוצר: דורות רחוב: תכלת 17 , ד.נ. אזור תעשיה משגב 20174 טלפון: 072-2607000 , , פקס: 072-2607200 דואר אלקטרוני: ronen@trendlines.com שודר במגנא: 07/08/2013
אסמכתא: 2013-01-111987
לכבוד לכבוד רשות ניירות ערך הבורסה לניירות ערך בת"א בע"מ www.isa.gov.il www.tase.co.il דוח מיידי על מצבת החזקות בעלי עניין ונושאי משרה בכירה תקנה 33 (ג) לתקנות ניירות ערך (דוחות תקופתיים ומיידיים), תש"ל – 1970 להלן מצבת נכון לתאריך 31/07/2013 : א. בעלי עניין בתאגיד (לרבות מנכ"ל ודירקטורים, ולרבות כל עובד אחר המחזיק בחמישה אחוזים או יותר מהון המניות המונפק של התאגיד או מכוח ההצבעה בו):
מספר מחזיק שם המחזיק שם, סוג וסדרה של נייר ערך כמות ניירות ערך מעודכנת שיעור החזקה
% הון % הצבעה שיעור החזקה (דילול מלא)
% הון % הצבעה
1 894,048
6.04 6.04
4.22 4.22 2 2,733,258
18.46 18.46
15.99 15.99
לפי חישוב שלי 30% אופציות עד עכשיו יש עוד מספר ימים להפתעות
או 174X0.7=121 אגורות למניה
עדין מקווה שאני תועה
אלון
נשמע כמו כתב חידה אולי יש פתרונים? קניתי מעט, ומסקרן אותי.