x

מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4

נושא: מניות גז - כחלק מפיזור התיק

מניות גז - כחלק מפיזור התיק

הי שחקן.
    ציינת בצ'אט, בקשר למניות גז ונפט:
    "אבנר כמו ישראמקו = לונג לטווח ארוך ואחת מהשתיים חייבת להיות בשביל הפיזור בתיק מקומי"
    אז למה לא מכניסים אחת לתיק באתר, בדגש על העובדה שיש לנו 2 שורטים על הגז בתיק? (שורט נפט, ושורט רציו)?

שלום ניב.
    כי תיק האתר לא מתמקד במניות שיעלו אלא במניות בהן אנו מוצאים דיסקאונט בולט. יתכן, כמו במקרה ישראמקו,
    שנאמין שמניה חייבת להיות בתיק בשביל פיזור אבל תשואתה לא תהיה מרשימה כלל וכלל.
    בנוגע לשורט באתר, ראשית חשוב להבהיר שנפט הוא נפט וגז הוא גז. למרות שנהוג לשייכם לאותו המגזר יש הבדל
    משמעותי בין ביצוע שורט על סחורה ובין התיחסות למניה נקודתית. שנית, ומתחבר בדיוק לעניין הקודם אין שורט על
    רציו בגלל אמונתנו על מחיר הגז/נפט אלא כי מחיר המניה כרגע לא משקף את שוויה הריאלי, הסיכונים, אפשרויות דילול
    והתנהלות ההנהלה ההסטורית.

ציטוט פורסם במקור על ידי שחקן מעוף צפה בהודעה
    כי תיק האתר לא מתמקד במניות שיעלו אלא במניות בהן אנו מוצאים דיסקאונט בולט.
    תודה על התשובה שחקן.
    לא הבנתי את חוסר המיקוד של התיק במניות ש"יעלו"? זה בד"כ מה שרוצים ממניות... =)
    חוצמזה, אני חושב שיש בתיק גם ניירות שהם פחות בשביל הדיסקאונט, ויותר בשביל הפיזור, דוגמאות:
    EMB, JNK, EWA.
    ועוד חוצמזה: אני עדיין חושב שהרבה אנשים ישמחו שיהיו גם מניות משעממות אבל בטוחות בתיק.
    (אני בטוח אשמח)
    נערך לאחרונה על ידי nivh, 09.07.2013 בשעה 07:58

הכוונה היא שאנו מחפשים מניות בהן אנו מזהים עיוות, קרי הן יעלו יותר מתשואת המדד. עצם זה שמניה עולה
    לא אומר שהיא עדיפה על המדד ולכן הדיסקאונט הוא החשוב. מבחינת גיוון, יש לא מעט מניות "משעממות" בתיק
    אבל להוציא מקרים נקודתיים דוגמת VXX ו JNK אני חושב שעצם הפיזור אינו סיבה מספקת להיכנס למניה/מגזר.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות