x

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 12

נושא: שאלה לגבי תיק המניות של האתר

שאלה לגבי תיק המניות של האתר

האם מדובר בכל הפעולות מאז שתיק האתר נפתח ?

משהו לא מסתדר לי ... לכאורה הטריידים שנסגרו הם ברווח הרבה יותר קטן מההפסד הגלום בפוזיציות הפתוחות הקיימות בתיק

כמובן שתלוי כמה שמים בכל טרייד ויתכן שכמה טריידים רווחיים בהיקף גדול שנסגרו הם משמעותיים מאוד מבחינת רווח אבסולוטי ביחס לטריידים בסכומים קטנים שמופסדים

אבל אם מניחים ששמים בכל טרייד אותו סכום ראשוני נראה כאילו יש על פניו הפסד גדול למדי

*** אני לא בא חלילה לנגח אבל אם יש רווח צבור בתיק שלא מופיע אולי כדאי להדגיש את זה ואם לא למה לא להתמקד רק באופציות ששם ללא ספק התוחלת חיובית בצורה משמעותית ? ***

זה מעלה לי בקשה ישנה נושנה - להוסיף שורת סיכום לרווח\הפסד מצטבר בכל טבלה.
    שחקן, כמו כן - אמרת שתוסיפו לכל נייר את היעד המשוערך שלו?

ניב - זה יגיע אבל כל דבר בעיתו. מבחינת מה מתכנתי האתר מתרכזים בו יש דברים הקודמים לכך.

בובי - זו כל ההסטוריה אבל לא הבנתי מדוע הביצועים לא טובים:
    70 מניות יצאו מהתיק ברווח אל מול 28 מניות קיימות כעת שכמחציתן ברווח/מאופסות. בכל וריאציה התיק
    עדיין הציג תשואה עדיפה על תשואת המעוף שהציג בשלוש השנים האחרונות 0% תשואה.

לא יודע אולי זה רק לי נראה ככה אבל כביכול נראה כאילו רוב הפוזיציות הקיימות מופסדות והרבה

יש רק 8 פוזיציות מורווחות בתיק וכל השאר אדומות וחלק אפילו ממש אדומות ....ואתם מחביאים את כל הפוזיציות שנמכרו למטה וממבט חטוף נראה כאילו רוב הרווחים עומדים על אחוזים בודדים עד 15% מול הפסדים של 50 ו 80 אחוז בתיק הקיים

קטונתי מלייעץ לך בנושא ההשקעות אבל אני מבין דבר או שניים בשווק פיננסי ...וזה לא נראה טוב

למשל אם תסדרו את כל הפוזיציות המורווחות מהמקסימום למינימום בשתי הטבלאות...זה יראה לגמרי אחרת

ואם תוסיפו בכמה אתם מכים את מדד המעוף (לאיזו תקופה שנראית לכם הגיונית ....) זה גם לא יזיק

קיבלת בחינם מה שאחרים שילמו הרבה כדי לקבל :-) אבל אין עבודה שמביישת את בעליה

שלום שוב.
    אנחנו לא מסדרים בסדר מסויים אלא מדובר בפוזיציות בסדר כרונולוגי מהמאוחר למוקדם ביותר.
    משוכנע שאם תעלה את הכל על אקסל ותבצע חיתוכים תמצא לא מעט פרק זמן שהכינו את המדד.

דווקא בעניין השווקי אני לא מסכים-
    המטרה (אני חושב) היא לא "להשוויץ" או לפרסם את התיק,
    אלא כלי שמטרתו לעזור לבנות תיק מניות ולהבין סיבות כניסה\יציאה = לימוד,
    וצריך שיהיה נוח, שקוף, וכמה שיותר נאמן למציאות.

בניגוד למה ש boobi טוען התיק בכללותו אינו בהפסד אך הוא גם לא "הכה" את המדד כפי שטוען שחקן.
    כיוון שהתיק נקנה במנות קבועות וכשיש הכפלה זה מצויין בתיק (אפשר להכניס את הפרמטר הזה גם למניות שהוצאו מהתיק) חישוב התשואה הוא מאוד פשוט והוא כ 0.38% מאז פתיחתו.
    "כשמשחקים פוקר אתה אמור לדעת תוך 15 דק' מי יספק את הרווחים , אם אתה לא יודע כנראה שזה אתה."

ומה עם עמלות ?

כזו תשואה נאכלת על ידן בלי להרגיש

בוקר טוב.
    לא מסכים עם החישוב של ניב אבל לעניין העמלות, בכל אלטרנטיבה אלו אותן עמלות כך שאין באמת אפשרות אחרת.
    אפילו אם נבחר תעודת סל יש לה דמי ניהול (מנייתית בהכרח) שהן מעל עלות קניה/מכירה ולכן רכישה פרטנית היא
    הדרך הזולה ביותר מבחינת עמלות.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות