x

מציג תוצאות 1 עד 9 מתוך 9

נושא: אסטרטגיה חודשית - 5% תשואה נא לסגור במיידי !

Hybrid View

ניב, גם אני הייתי באותה סיטואציה, הכל ברח לי תוך שניות,
    אבל אסור להבהל, צריך להסתכל על הנתונים.
    P1200 למרות שהמחיר שלה ברח ל-1300 ש"ח, הייתה שווה תאורטית בסביבות 810 ש"ח באותו הזמן.
    היות והמדד והגלום לא זזו בהתאם, זה אומר שהמחיר שלה לא ריאלי והיה ברור שהמכונות יגהצו את המחיר חזרה לסביבות 850-900 ש"ח לפחות, גם אם הגלום ירד עוד נקודה או שניים.
    מה שקרה בסוף זה שהלחץ של ה-BID נרגע (כולם קיבלו את שלהם), הגלום לא ירד עוד ואז המכונות התחילו "לגהץ" את המחיר חזרה למחיר הריאלי, שהגיע
    לפחות מ-730 ש"ח.

ציטוט פורסם במקור על ידי offir_h צפה בהודעה
    ... הייתה שווה תאורטית בסביבות 810 ש"ח באותו הזמן.
    היות והמדד והגלום לא זזו בהתאם...
    אופיר, יכול להרחיב?
    מה זה "גלום" ואיך נוצר פער בינו לבין השווי האמיתי של המדד?
    האם זה קשור לשדה החדש פה למטה שצמוד לפס המדדים? -נראה שלא עובד עדיין "גלום ()"
    איך רואים את זה במערכת מסחר?
    תודה,
    ניב.

ציטוט פורסם במקור על ידי nivh צפה בהודעה
    אופיר, יכול להרחיב?
    מה זה "גלום" ואיך נוצר פער בינו לבין השווי האמיתי של המדד?
    האם זה קשור לשדה החדש פה למטה שצמוד לפס המדדים? -נראה שלא עובד עדיין "גלום ()"
    איך רואים את זה במערכת מסחר?
    תודה,
    ניב.
    הגלום זה המדד שנובע ממחיר האופציות, הרי האופציות לא תמיד נמצאות במחיר שהן אמורות להיות ע"פ מדד 25 האמיתי (לדוגמא במקרה הזה שהמחיר קפץ לכמעט פי 2 מהשווי התיאורטי). בפער בין המחיר לשווי ניתן להשתמש בחישוב מדד המגלם את מחירי האופציות בפועל וזהו המדד הגלום.

במקרה הזה, לא רק שהמדד האמיתי לא ירד משמעותית, אלא גם המדד הגלום לא ירד משמעותית, כלומר מחירי שאר האופציות לא השתנו בהתאם ולכן ברור שהמחיר של P1200 בפועל היה לא ריאלי לחלוטין (רחוק מאוד מהשווי התיאורטי שלו) ולכן זה היה רק עניין של זמן עד שהמכונות יחזירו את המחיר קרוב לשווי התיאורטי.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות