x

מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 30

נושא: סקירה טכנית על מגזר ה ביטוח .

Hybrid View

לוי שלום
    אשמח לשמוע את דעתך על פניקס לאחר עלייה של 150%
    תודה מראש
    אייל

פניקס 1.

14-10-13

קו ה 1450 הוא התנגדות משנת 2008 , והמחיר נגע בו אתמול, כאשר למעשה היה יום חיובי אתמול עם ניסיון פריצה ומייד עבר למימושים, והסגירה בקרבת ה 0 לא מראה באופן אמיתי את הדרמה, כי כול ההתנהלות היתה בגפ מעלה.
    מתנדים ,
    1 מתוך 2 מתנדי מגמה רוצה ירידות, ו2 מתוך 3 מתנדי מומנטום רוצה ירידות,
    מכייוון שהמימוש החל ממקום " כשר " אני מעריך שהמחיר יתחיל לזלוג מטה היום , כאשר הקו החשוב באזור הוא ב 1350.
    הצפי שלי להיום, ירידות.

FENIX1.jpg
    תודה ובהצלחה
    לצפיה בתיק המניות שלי - לחצו כאן!
    מעוניינים להצטרף לשירות האיתותים? לחצו כאן!

הכותב או מקליט את הסקירות הוא קורא גרפים מקצועי ,המשתמש בכישוריו,בהבנת גרפים נרות יפנים,לכתיבת סקירות על נכסים שונים.אין באמור לעיל משום יעוץ או המלצה לקניה או מכירה של ני"ע ו/או מכשירים פיננסים אחרים.הנכתב אינו מהווה יעוץ או תחליף לייעוץ מקצועי אחר.סוחר הקורא את המידע דרך הסקירות,אינו יכול להניח כי הסתמכות על הדעות וההמלצות המובאות בסקירה,תיצור עבורו רווחים.הכותב עשוי לסחור או להחזיק פוזיציות פתוחות על הנכס.המידע המופץ דרך הסקירות הינו אינפורמטיבי בלבד ולא נועד לשמש הצעה או שידול לקנות או למכור נכסים פיננסים.

תא" ביטוח.

15-10-13

גרף הביטוח ממשיך את חולשתו הצפויה מהסיקרה הכללית הקודמת, כאשר זהו היום השני ברציפות שהוא לא מצליח לסגור מעל ה 1495. כאשר כול המתנדים הטכניים , מגמה ומומנטום ממליצים עדיין על המשך ירידות , התמיכה הטובה באזור ב 1460.
    BITUAH77.jpg

תודה ובהצלחה

הכותב או מקליט את הסקירות הוא קורא גרפים מקצועי ,המשתמש בכישוריו,בהבנת גרפים נרות יפנים,לכתיבת סקירות על נכסים שונים.אין באמור לעיל משום יעוץ או המלצה לקניה או מכירה של ני"ע ו/או מכשירים פיננסים אחרים.הנכתב אינו מהווה יעוץ או תחליף לייעוץ מקצועי אחר.סוחר הקורא את המידע דרך הסקירות,אינו יכול להניח כי הסתמכות על הדעות וההמלצות המובאות בסקירה,תיצור עבורו רווחים.הכותב עשוי לסחור או להחזיק פוזיציות פתוחות על הנכס.המידע המופץ דרך הסקירות הינו אינפורמטיבי בלבד ולא נועד לשמש הצעה או שידול לקנות או למכור נכסים פיננסים.

תא" ביטוח.

16-10-13

גם גרף זה הוא מקבוצת הגרפים על המדדים שסוקר בהרחבה, הוא היה שלילי בסקירה וממשיך להיות כזה, כך שהצפי הוא עדדיין מטה.
    גרף תא" ביטוח עושה את דרכו ל 1460 ושם יש לבחון שוב את הגרף אם אופצייה למניות המרכיבות אותו לצאת לגל עליות.

BITUAH66.jpg

תודה ובהצלחה

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות