x

מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7

נושא: מגזר הבנקים, סקירה טכנית .

Hybrid View

תודה לכם ! לגבי נושא המחזורים, מיותר לכתוב על כול עדכון או סקירה , את פקטור המחזור, כי אנו זקוקים לו בנקודות טכניות קיצון, כמו תמיכה או התנגדות חשובים, פריצות או שבירות , תבניות טכנית וכולי, על כן כתבתי שאני בודק את הנפח, שם !!!, כמו בסקירה על הבנקים ביום ה" האחרון, תודה
    לצפיה בתיק המניות שלי - לחצו כאן!
    מעוניינים להצטרף לשירות האיתותים? לחצו כאן!

הכותב או מקליט את הסקירות הוא קורא גרפים מקצועי ,המשתמש בכישוריו,בהבנת גרפים נרות יפנים,לכתיבת סקירות על נכסים שונים.אין באמור לעיל משום יעוץ או המלצה לקניה או מכירה של ני"ע ו/או מכשירים פיננסים אחרים.הנכתב אינו מהווה יעוץ או תחליף לייעוץ מקצועי אחר.סוחר הקורא את המידע דרך הסקירות,אינו יכול להניח כי הסתמכות על הדעות וההמלצות המובאות בסקירה,תיצור עבורו רווחים.הכותב עשוי לסחור או להחזיק פוזיציות פתוחות על הנכס.המידע המופץ דרך הסקירות הינו אינפורמטיבי בלבד ולא נועד לשמש הצעה או שידול לקנות או למכור נכסים פיננסים.

היום לאחר 2 ימי מסחר אחרי יום ה" האחרון ו הוצאת ה סקירה, ניתן להבין מה שנכתב בסקירה , הייתכן שהם מוכרים בגבוה כול התקופה הזו כי בהמשך יהיה זול יותר , או שבדשדוש הארוך הזה , הם קונים בנמוך כי מחר יהיה יקר יותר, כול אחד מ ה קוראים רשאי לקחת עמדה, אני לוקח לעצמי על פי המתנדים בגרף , שזה אומר , היום המחיר הוא טוב כי מחר יהיה זול יותר , ומכאן הנפח הענק ביום ה" האחרון נפח של 366 מיליון ₪ עם פתיחה בגפ מטה באותו יום , תודה ובהצלחה.

הכותב או מקליט את הסקירות הוא קורא גרפים מקצועי ,המשתמש בכישוריו,בהבנת גרפים נרות יפנים,לכתיבת סקירות על נכסים שונים.אין באמור לעיל משום יעוץ או המלצה לקניה או מכירה של ני"ע ו/או מכשירים פיננסים אחרים.הנכתב אינו מהווה יעוץ או תחליף לייעוץ מקצועי אחר.סוחר הקורא את המידע דרך הסקירות,אינו יכול להניח כי הסתמכות על הדעות וההמלצות המובאות בסקירה,תיצור עבורו רווחים.הכותב עשוי לסחור או להחזיק פוזיציות פתוחות על הנכס.המידע המופץ דרך הסקירות הינו אינפורמטיבי בלבד ולא נועד לשמש הצעה או שידול לקנות או למכור נכסים פיננסים.

עדכון על גרף מגזר הבנקים , 26-06-13 1830H ----- בגרף מגזר הבנקים , נראים בבירור שלושת הנרות החרונים שהם אומנם אדומים, אבל ללא לחץ מיוחד מבחינת המוכרים ש כנראה לא מעוניינים לשבור את קו התמיכה ב 1125 ! בטח לא לפני פקיעה ! מצב מתנדי מומנטום הוא מצוין בכדי להוציא מהלך עולה מתקן, ( הם במכירות יתר בקריאות חריגות ) מקו ה 1125 אל עבר קו מגמה עולה אשר נשבר ( מופיע בסקירה צילום הגרף ) , והפעם בכדי לבדוק התנגדות , קו זה נמצא היום באזור ה 1175 , וכול יום עולה כמה נקודות בודדות , תודה ובהצלחה

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות