x

מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 10

נושא: טאואר.

טאואר.

אני מושקע במניה מיום 13-08-09 בשער של 510 שזה אגב יום הולדתי..ואני לא מבין גדול בבמיוחד, האם כדאי לי להישאר או למכור בהפסד(כרגע מופסד כ-30% )?

Re: טאואר.

ממליץ להחליף את המניה באג"ח להמרה, הסברים רבים לכך כתבתי בפורום אג"חים. הכוונה לאג"ח ג' או ה'. קרא שם ואם לא הבנת תשאל ואשמח לענות.
    בהצלחה.

אם יש לך סבלנות לא תצטער -הם מקבלים הזמנות בקצב יפה לאחרונה ואף העלו את התחזיות למכירות ברבעונים הבאים-ס ב ל נ ו ת !!!!

מצטרף להמלצה של RAM. כדאי לעבור בהקדם לאג"ח ג' או ה' - עדיפות לאג"ח ג'.
    אם המניה תחזור לעלות גם האג"ח יעלה איתה ואם לא תמיד אפשר להמתין לפדיון ולהנות גם מתשואה יפה וגם מריבית.
    גם שחקן כתב באחת הסקירות האחרונות שלו שאם להשקיע הטאואר עדיף באג"ח ולא במניה.

ציטוט פורסם במקור על ידי oridkj
    אני מושקע במניה מיום 13-08-09 בשער של 510 שזה אגב יום הולדתי..ואני לא מבין גדול בבמיוחד, האם כדאי לי להישאר או למכור בהפסד(כרגע מופסד כ-30% )?

למה משקיעים במניה ספציפית אם לא מבינים מדוע דווקא בה.

בסוף זה מגיע ל- 30% הפסד.

צריך קודם לדעת למה קונים ולהחליט מראש כמה מיכנים להפסיד על מניה בודדת - בטח לא 30%.

אם הבנתי נכון, מה שאתה אומר זה למכור את המנייה - היינו להשלים עם ההפסד......ולהשקיע שוב בדרך עקיפה באג"ח של המנייה. מה ההגיון? :?:
    R

לריקי, ההגיון הוא שכשהאג"ח להמרה בפרמיה אפס , הוא יעלה די בצמוד למניה אם המניה תעלה, ואולי אפילו יותר כדי לפתוח לפרמיה חיובית. ואם המניה תרד או תדשדש, בכל מקרה מובטחת התשואה במועד הפדיון לאג"ח.

עוד חדשות טובות לטאואר.
    קראו את הכתבה בגלובס שעיקרה:
    ביקור מוצלח למנכ"ל טאואר בדרום קוריאה: החברה חתמה על 3 חוזים נוספים שטרם דווחו
    כך נודע ל"גלובס" ■ החברה תדווח על אחד מהחוזים בתקופה הקרובה, אך לא תדווח על 2 מהם בשל איסור מצד הלקוחות ■ מכירות טאואר בקוריאה עשויות לזנק לעשרות מיליוני דולרים ב-2012 לעומת 2 מיליון דולר בלבד בשנה שעברה - ובכך תהפוך קוריאה לשוק השני בגודלו עבור טאואר.
    אני חוזר וממליץ על האג"חים להמרה (ג'/ה'), עדיפים מהמניה.
    בהצלחה.

ואם לא רוצים לחכות לפדיון?....
    רוצה כבר לצאת מהנייר ולא ל"התקע" איתו לפדיון...(אגב, קניתי בשער 490, עוקבת בדריות אחרי המנייה בלית ברירה....)
    ציטוט פורסם במקור על ידי ram
    לריקי, ההגיון הוא שכשהאג"ח להמרה בפרמיה אפס , הוא יעלה די בצמוד למניה אם המניה תעלה, ואולי אפילו יותר כדי לפתוח לפרמיה חיובית. ואם המניה תרד או תדשדש, בכל מקרה מובטחת התשואה במועד הפדיון לאג"ח.
    R

לריקי,
    א. אם לא רוצים לחכות לפדיון, אז כמו כל אג"ח , יש מצב לצאת ברווח או בהפסד. האג"ח תנודתי כשהנקודה הוודאית היחידה בה הוא נפגש עם הערך המתואם זו נקודת הפירעון הסופית. בכל נקודת זמן אחרת הוא יכול להיות מעל הערך המתואם או מתחתיו.
    ב. מה קורה במניה? אם את בהפסד ואת נשארת, או שהיא תעלה ויקטנו ההפסדים או שהיא תרד וההפסדים יגדלו, אז לא ברור לי "להיתקע" עם המניה, כי צריך גם לדעת "לחתוך הפסדים", ואינני מתכוון בעניין זה דווקא לטאואר אלא בכלל.
    ג. לגבי טאואר אני אישית דווקא אופטימי, אך כל מה שציינתי זה שהאג"ח עדיף על המניה.
    לסיכום:
    כדי שתוכלי לגבש דעתך אני ממליץ :
    לקרוא את כל הודעות החברה מהחודשיים האחרונים.
    לקרוא את הכתבה היום בגלובס ובביזפורטל.
    לראות את נתוני האג"חים להמרה (פרמיה, תשואה, מח"מ, מועדי פירעון וכו')
    בהצלחה.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות