בהצלחה רבה,
על כול שאלה אני באזור ניסים.
בהצלחה רבה,
על כול שאלה אני באזור ניסים.
לצפיה בתיק המניות שלי - לחצו כאן!
מעוניינים להצטרף לשירות האיתותים? לחצו כאן!
הכותב או מקליט את הסקירות הוא קורא גרפים מקצועי ,המשתמש בכישוריו,בהבנת גרפים נרות יפנים,לכתיבת סקירות על נכסים שונים.אין באמור לעיל משום יעוץ או המלצה לקניה או מכירה של ני"ע ו/או מכשירים פיננסים אחרים.הנכתב אינו מהווה יעוץ או תחליף לייעוץ מקצועי אחר.סוחר הקורא את המידע דרך הסקירות,אינו יכול להניח כי הסתמכות על הדעות וההמלצות המובאות בסקירה,תיצור עבורו רווחים.הכותב עשוי לסחור או להחזיק פוזיציות פתוחות על הנכס.המידע המופץ דרך הסקירות הינו אינפורמטיבי בלבד ולא נועד לשמש הצעה או שידול לקנות או למכור נכסים פיננסים.
נייר חדרה,
02-10-13
המשך מעקב,
כפי שנכתב בעדכון האחרון הירידות לא הסתיימו , והמחיר יורד אתמול בעוד 0.7%.
הוא עדיין מצליח להישאר מעל הקו תמיכה ב 21400 , אבל סכנת הסבירה לא נעלמה., כאשר כול מתנדי מומנטום עדיין מצביעים באופן שלילי, עם צפי שלילי להיום , כאשר מנגד ביטול הקטע השלילי יוכל להגיע בפריצת ה 2200.
HADERA4.jpg
תודה ובהצלחה
הכותב או מקליט את הסקירות הוא קורא גרפים מקצועי ,המשתמש בכישוריו,בהבנת גרפים נרות יפנים,לכתיבת סקירות על נכסים שונים.אין באמור לעיל משום יעוץ או המלצה לקניה או מכירה של ני"ע ו/או מכשירים פיננסים אחרים.הנכתב אינו מהווה יעוץ או תחליף לייעוץ מקצועי אחר.סוחר הקורא את המידע דרך הסקירות,אינו יכול להניח כי הסתמכות על הדעות וההמלצות המובאות בסקירה,תיצור עבורו רווחים.הכותב עשוי לסחור או להחזיק פוזיציות פתוחות על הנכס.המידע המופץ דרך הסקירות הינו אינפורמטיבי בלבד ולא נועד לשמש הצעה או שידול לקנות או למכור נכסים פיננסים.
נייר חדרה,
04-10-13
כבר חמישה ימי מסחר שאני מזהיר על הצפי לירידות בגרף זה ! ואני תקווה שבטווח הקצר לפחות אני מצליח לעזור כאן לחברי הפורום , למכור בגבוה לפני ירידות ולקנות בנמוך חזרה בהמשך !
העדכון האחרון היה " כפי שנכתב בעדכון האחרון הירידות לא הסתיימו , והמחיר יורד אתמול בעוד 0.7%.
הוא עדיין מצליח להישאר מעל הקו תמיכה ב 21400 , אבל סכנת השבירה לא נעלמה."
ואתמול המחיר יורד בחוזקה יחסית ושובר גם את קו המגמה העולה , שזה ציון דרך חשוב לימים הקרובים בהתנהלות השלילית.
אפשרויות הלאה :
תמיכה טובה קרובה ב 20470 . שבירתה תוביל 20000 , תמיכה ב 20470 יכול להחזיר את המחיר לקו המגמה, לא לפריצתו אלא לבדיקה בלבד.
NIAR1.jpg
תודה ובהצלחה