בוקר טוב ,
כמובן,
גוגל , 07-08-13
ו אסביר את מצבה כי גרף גוגל הוא גרף מורכב מבחינה טכנית , ויחד עם זאת הוא גם מושפע מסנטימנט השוק, אבל : גם בסקירה וגם בעדכונים אני לא ראיתי את גוגל פורצת את השיא הקודם שהוא 920 , וניתן לראות כרגע ש שיא זה הוא המחיר הגבוה בינתיים.
באם תראה שוב את הגרף של המניה , אזי הוא מורכב כי תנועת המחיר נעה ב 2 תעלות עליה נפרדות + קווי מגמה יורדים בתוכו, וכמובן קווים אופקיים.
הקו אשר סומן ב אדום בצילום המצורף הוא קו אופקי אשר ב 910 , וקו זה ביחס לקווים הטכניים האחרים בגרף הוא החלש ביותר, אבל עובדתית הוא זה שעצר את התקדמות המחיר מעלה ( או מצב השוק הכללי , עם חוסר יכולת פריצה של ה 1710 ) .
בגרף פרט לחולשה מקומית לא השתנה ( וכאן הכוונה למתנדים הטכניים ), אבל ניתן לראות אצלם חולשה רבה בהקשר לעליות נוספות., ואת זה ניתן לראות בגרף ב קו הסגול, כי הוא קו חדש, מגמה יורד מינורי, אשר נוצר אתמול .
לגרף כבר קיים קו מגמה יורד נוסף והוא מסומן בירוק, כי המחיר מעליו והוא צפוי לתמוך . שבירתו היום יומר על חולשה נוספת.
לסיכום אומר, :
לטווח הרחוק יותר, של מספר ימים , אין שינוי בצפי שלי אלא כול מה שכתבתי על כול העדכונים ,בתוקף, גוגל תהיה שלילית רק בשבירת ה 880$ , שהוא קו כחול כהה, אופקי , ואני מבין כמובן שהכול יחס של קנייה אישית ובאיזה מחיר, כך שעליך לעשות את חישוב הכדאיות, , לטווח המידי בהחלט יתכן המשך ירידות כבר היום, עקב חולשתם של המתנדים הטכניים , ובשאלה האם ישנו סיכוי לשבירת ה 880$ , כן ! ישנו סיכון כרגע חדש ונוסף על הקיימים קודם.
GOG33.jpg
תודה ובהצלחה