סקירות לשוק ההון מאת לוי עובדיה ,המבוססות על ניתוח נרות יפנים מתקדם יחד עם ניתוח טכני מערבי, כולל התייחסות לקווי תמיכה והתנגדות קרובים, התייחסות לנרות יפנים אחרונים, כבודדים או כקבוצה בתבניות נרות יפנים להיפוך ,יעדים אפשריים לנכס ואפשרויות להמשך התנהלות גרף זה במשך הימים הקרובים. בנוסף מספר אפשרויות לפתיחת המסחר ביום הקרוב כשאת הרמזים לכך אני מקבל מהנרות היפנים האחרונים בגרף.
אינסוליין, סקירה טכנית, 07-06-13
מצורפים שני גרפים, שבועי ויומי..
גרף שבועי:
הסקירה עוסקת במצבה הטכני בלבד של המנייה, ללא שום התייחסות לנתונים פונדמנטלים אשר פורסמו או צפויים להתפרסם.
כמו בכול גרף ובכול מנייה אשר עולים בפרעות מעלה , ב טכני לא בריא ,גם בגרף זה , הוא המקרה, אינסוליין עלתה מרמת ה60 אל 382, ללא עצירות טכניות וללא מימושים, ועל כן הצפי הטכני מכול גרף שכזה הוא לבצע פרסה מטה ולחפש את התמיכה הטובה .שבגרף זה הוא תיקון פיבו 61.8% על כול מהלך העליות. ( תיקון הפיבו הוא בקו 179 !)מאז הגיע המחיר לאזור ה 180 , מסתובבת המנייה 6 שבועות סביב 40 נק" בין ה 180 ל 220, על כן טכנית המחיר מדשדש , וכול פריצה או שבירה יתנו מהלך של 40 נק" לכול כיוון שלא יהיה. מתנדי מגמה בגרף שבועי, רגועים ומוכנים לקבל כול כיוון, ואילו מתנדי מומנטום מוכנים לקבל עליות במקומם הנוכחי במכירות יתר. הגרף השבועי מסיים עם תבנית נרות יפנים להיפוך מעלה בשם "פטיש הפוך " , איתות זה זקוק לאישור, על כן היזהרו מהקדמת הטרייד.
INSULINEW.jpg
גרף יומי :
הגרף היומי של המנייה שונה מאוד במצבו מהגרף השבועי ! , כאן המחיר מאוד, מאוד חלש , וסיום ב 189 , ביום המסחר האחרון מחליש גרף זה יותר.תמיכות והתנגדות, ו יעדים של פריצה או שבירה של טווח הדשדוש , מופיעים בגרף . המחיר נסגר מתחת ל ממוצע 20, וסימן נוסף, לא בריא בגרף זה הוא ירידת מדרגות המוכרים המוכנים לשחרר סחורה במדרגות יורדות, כרי , שיאים יורדים, והם , 380 -- 350 -- 280 -- 220 -- 200 . הירידות ביום ה" האחרון הביאו לכך ש 3 מתנדי מומנטום בצעו פרסה מטה , וממליצים על המשך ירידות החל מיום המסחר הבא.מתנדי מגמה מוכנים לקבל כול כיוון שיוחלט.
INSULIND.jpg
לסיכום :
ישנו אי התאמה בין הגרף השבועי וגרף היומי, כאשר השבועי עם סיכוי ורצון לעליות, ואילו היומי בשיא חולשתו , על פי הסגירה היומית האחרונה , ישנו רצון להגעה נוספת לאזור ה 180 ואולי מתחת לו, וטכנית כול זה בהחלט יוכל להתרחש , בלי לפגוע בכווניתיו של הגרף השבועי, עם הנר היפוך שלו.הבעייה העיקרית כאן ביומי, היא שחלה חובה טכנית לתמיכה בטווח התחתון של הדשדוש כי אחרת היעד מטה הוא באזור ה 140 , ועל ככן ב כול מקרה גרף זה מצפה לתנועה לכול כיוון שלא יהיה.
אשמח לתגובותיכם.תודה
הכותב או מקליט את הסקירות הוא קורא גרפים מקצועי, המשתמש בכישוריו ובהבנת גרפים נרות יפנים לכתיבת סקירות על נכסים שונים. אין באמור לעיל משום יעוץ או המלצה לקניה או מכירה של ני"ע ו/או מכשירים פיננסים אחרים. הנכתב אינו מהווה יעוץ או תחליף לייעוץ מקצועי אחר. סוחר הקורא את המידע דרך הסקירות, אינו יכול להניח כי הסתמכות על הדעות וההמלצות המובאות בסקירה, תיצור עבורו רווחים. הכותב עשוי לסחור או להחזיק פוזיציות פתוחות על הנכסים. המידע המופץ דרך הסקירות הינו אינפורמטיבי בלבד ולא נועד לשמש הצעה או שידול לקנות או למכור נכסים פיננסים