קמהדע ,
26-11-13
אנסה להרחיב כאן על מילים לא מהטכני , ברשותך,
מניות זזות על פי נושאים פונדמנטלים, והטכני הוא הניהול סיכונים הטוב ביותר והבטוח ביותר שניתן להשתמש בו לצורך מסחר .
אבל כאשר מגיעות הפתעות לא ברורות , התנהלות הגרף מקבלת זעזוע , וזה מה שקרה אתמול במנייה.
אני לא מודע פונד . מה קרה אתמול אבל !
נכתב בעדכון הלפני האחרון ש המחיר צריך לפרוץ שני קווים וקווים אלא היו חישובי פיבו בסה"כ, הראשון היה 5369 והוא נפרץ בקלות והשני היה 5531, שגם אותו באותו יום בבוקר כתבתי אין סיבה שלא ייפרץ, והנה הגיעו המוכרים ב 5519 , והחלו לזרוק סחורה !!!
וכאן אני לא רוצה לדבר על אלא שקנו, את הנפח היומי של כ 17 מיליון, אני רוצה לשאול , למה המשקיעים הגדולים מכרו ב 17 מיליון !
למה זורקים סחורה טובה עם גרף טכני טוב ויורדים לנמוך ב 5035 !!
האם יש משהו שאנו לא מודעים בהקשר לחברה !!!
מהרגע שגרף מקבל זעזוע בטכני הוא הופך להיות בעייתי , והסוחר מתחיל לשאול, " מה קורה כאן."
היתי מוכן לקבל נר אדום מינורי שמראה התנגדות באותו קו ב 5531, אבל נר שמוריד בשעה הראשונה של המסחר ל 5035, לא מוכן !
ואסכם בכך שאומר :
לא רואה טובות בטווח הקצר !!!
ולטכני :
אתמול המוכרים נכנסו באגרסיביות עם נפח שלילי יומי של מעל 17 מיליון ש"ח כאשר בחצי שנה האחרונה הוא הנפח הרביעי בגודלו,
למרות שהגיעו מספיק קונים במשך כול שעות המסחר, הגיעו גם מוכרים רבים שהחליפו את אלא שכבר ביצעו פעולה.
הנר היומי אומר בפשטות, המוכרים כאן ויש להם עוד הרבה סחורה.
בחו"ל המנייה יורדת מעל 5% כך שזה יותר ממה שירדה כאן.
המתנדים חלוקים בדעתם כרגע כי התנועה החדה הביאה לכך שמתוך 5 מתנדים קבועים, 3 רואים המשך ירידות מכאן.
כול פריצה של קו ה 5331 מבטל את כול ההערכות השליליות,
כול ירידה מ 5100 מחזק את ההערכות השליליות.
KAMADA018.jpg
תודה ובהצלחה