שבוע טוב וורדה,
לעסוק בנפח, לפעמים זה מסקנות לא יפות, או אכזריות, מי כמוך יודעת שאני מתרחק מלכתוב עליו.
אבל ביקשת, אכבד.
מה הנפח הגדול באזור ? הפטיש , נכון ! בתוכנת ה גרפים הנפח מצוייר באדום, אבל זה פטיש ואנו יודעים שהוא נפח חיובי ולא אדם, האם זה נכון ??
למחרת נפח בחצי מהפטיש, ושוב לנר חיובי,האם זה נכון ??לא חושב , ! הנפח הזה שלילי !
למחרת עוד ירידה בנפח והנר ירוק והנפח שלילי, האם זה נכון,לדעתי כן, נר ירוק ונפח שלילי,!!
למה הנפחים הללו שליליים,
טוב את יודעת ! כי את סוחרת מעולה ! אבל רוצה חיזוק נוסף , בבקשה...
1- פטיש הוא נר חיובי , אבל בכדי להיות כזה הוא צריך המון מוכרים באותו יום, כי הרי תבנית זו נוצרת בתוך יומי, ולמרות ש הנר משדר חיוביות , את ביקשת לעסוק בנפח והוא תמיד בפטיש שלילי ! כי אחרת הוא לא ירד כולכך מטה אם אין לחץ של המוכרים והוא לא יתרומם מעלה אם המוכרים נעלמים , כי הם פה לאורך כול הנר, והשאלה החשובה היא " למה מוכרים ", הרי אלא לא אני או את, אלה משקיעים !!!, אז למה מוכרים ??
למחרת נר ירוק, כבר היבעתי דיעה, והיא שלילית למה? כי הרי הנר פתח בגפ מטה, ומשם התרומם, אז המוכרים שוב כאן, והשאלה העיקרית היא " למה " למה מוכרים מנייה כולכך טובה במחירי חיסול!!!!מה ,! הם לא רוצים להרוויח ??
למחרת נר חיובי עם נפח שלילי, !! נכון , פתח בגפ מטה,שוב !!! הרי המוכרים שלושה ימים ברציפות לוחצים על המחיר והקונים ה" לא מבין למה " קונים,
למחרת ספינינג טופ קטן,מחזור שלילי נכון,
אז השאלה העיקרית בהקשר לנפח הוא לשאול למה המוכרים מוכרים זהב במחיר חול מדבר, ,
ומחשבות אלא שאת יודעת שאני תמיד שואל את עצמי בהקשר לכול מנייה, היא יחד עם המתנדים בגרף השבועי, שרוצים מטה.
מביאים אותי לכתוב כאן כבר מעל שבוע, שהעליות הללו , רק תיקון הן, כי אותם מוכרים לא נעלמו בקלות, הם פה!!
אולי המנייה תפרוץ את 5400 ! אולי !! אבל מה חשוב ה 5400 , הרי כול מותח פיבו בגרף יודע שהמחיר יכול לעלות עד 5535 , וזה עדיין יחשב כתיקון למהלך היורד.
תודה ובהצלחה,
ורדה, למה לעסוק בנפח ???