לא עדכנת השבוע (אין חדש?)
האם המשפט האחרון בניתוח האחרון עדיין רלוונטי: "הגעה ל5400 צפויה בקרוב"?
לא עדכנת השבוע (אין חדש?)
האם המשפט האחרון בניתוח האחרון עדיין רלוונטי: "הגעה ל5400 צפויה בקרוב"?
קמהדע,
5-11-13
עדכון לאחר סגירת המסחר,
אכן אין הרבה חדש, וצריך לתת הרבה פעמים למחיר לומר את דברו.
וגם כאן כמו בכלכלית הגרף השבועי עדיין מצפה לירידות נוספות אבל זה לא צריך להפריע לתיקון העולה.
קווים משמעותיים שמהם הפרסה יכולה להגיע.
5190
5360
5400
אני רואה בגרף היומי מספיק כוח להגיע ל 5400 , ושאר העבודה היא של הקונים ומוכרים.
תודה ובהצלחה
לצפיה בתיק המניות שלי - לחצו כאן!
מעוניינים להצטרף לשירות האיתותים? לחצו כאן!
הכותב או מקליט את הסקירות הוא קורא גרפים מקצועי ,המשתמש בכישוריו,בהבנת גרפים נרות יפנים,לכתיבת סקירות על נכסים שונים.אין באמור לעיל משום יעוץ או המלצה לקניה או מכירה של ני"ע ו/או מכשירים פיננסים אחרים.הנכתב אינו מהווה יעוץ או תחליף לייעוץ מקצועי אחר.סוחר הקורא את המידע דרך הסקירות,אינו יכול להניח כי הסתמכות על הדעות וההמלצות המובאות בסקירה,תיצור עבורו רווחים.הכותב עשוי לסחור או להחזיק פוזיציות פתוחות על הנכס.המידע המופץ דרך הסקירות הינו אינפורמטיבי בלבד ולא נועד לשמש הצעה או שידול לקנות או למכור נכסים פיננסים.
תודה
בכייף גדול,
בהצלחה
הכותב או מקליט את הסקירות הוא קורא גרפים מקצועי ,המשתמש בכישוריו,בהבנת גרפים נרות יפנים,לכתיבת סקירות על נכסים שונים.אין באמור לעיל משום יעוץ או המלצה לקניה או מכירה של ני"ע ו/או מכשירים פיננסים אחרים.הנכתב אינו מהווה יעוץ או תחליף לייעוץ מקצועי אחר.סוחר הקורא את המידע דרך הסקירות,אינו יכול להניח כי הסתמכות על הדעות וההמלצות המובאות בסקירה,תיצור עבורו רווחים.הכותב עשוי לסחור או להחזיק פוזיציות פתוחות על הנכס.המידע המופץ דרך הסקירות הינו אינפורמטיבי בלבד ולא נועד לשמש הצעה או שידול לקנות או למכור נכסים פיננסים.
ועכשיו חייבת להתוודות, זו אני השואלת ונהנית מתשובותיך, ורדה
ושוב כמו תמיד, מעריכה ומודה!!!
נערך לאחרונה על ידי vad, 05.11.2013 בשעה 21:33
ורדה יקרה,
בוקר טוב , וברוכה הבאה. עם המון הצלחות .
ובלי חיסכון של שאלות.
תודה