כיל ,
04-10-13
בעדכונים האחרונים נכתב :
30-09-13
לונגיסטים בכיל, שימו לב:
אני מוציא עדכון זה בעקבות הפתיחה החלשה של המנייה,
להזכירכם , מה שנכתב בכול העדכונים, הקו החשוב באזור הוא 3055 , ולא " 3000 " כך שאתמול כיל פרצה את הקו המדובר אבל היום פותחת ב גפ מטה מתחתיו,
כיל ,
30-09-13 בערב
ההזהרה רק על פי הפתיחה היום מתחת ל 3055 , בהחלט היתה במקומה כאשר המחיר יורד היום 2.9% , כאשר פתיחה וסיום שכאלה משאירים צפי טכני להמשך ירידות מחר , כי רק עכשיו, מתנדי מומנטום מתחילים את דרכם מטה וצפויים ללוות מהלך יורד העומד בפתח,
כול עלייה מחר לא מבטלת את המהלך היורד אלא רק דוחה אותו.
03-10-13
המחיר תקוע על תמיכה ב 2890 , ולא יורד ממנו זה 10 ימי מסחר מאז שפרץ אותו מעלה.
הסיכום שלי לגבי המנייה , להיום הוא,
באם כיל לא פורצת היום את ה 3055 , הסיכוי לשבירת ה 2890 גדל.
משלושת העדכונים על הגרף שאנו עוקבים באופן קבוע, ניתן להבין , שרוב המהלכים של הגרף היו צפויים טכנית, והתבצעו , כאשר כרגע למרות היום המסחר השלילי האחרון כיל עדיין ,"תקועה " ברמות שנכתבו בין 2892 -- 3055 , ולכן 11 ימי מסחר באותם טווחים הופכים את ה התנועה לדשדוש . כך שכול פריצה או שבירה של הטווח , כיל תרוץ לכול כיוון כ 1070 נקודות ., הצפי שלי גם היה שרמת 2892 תישבר, ואני עדיין בדעה הזו , ואם להסתמך על אותו טווח דשדוש שכתבתי מעלה אזי המחיר בדרכו לגיחה ל 2750 +- .. בתנאי כמובן שרמת ה 2892 תישבר כבר ביום א" ב" הקרוב
המתנדים הטכניים בעיקר מומנטום כרגע מחזקים מאוד סברה זו של שבירת הקו. כאשר מתנדי מגמה עדיין לא שליליים לגמרי.
לסיכום :
לא לשכוח, גם כיל נחשבת למנייה שהתרסקה ב לא מאט אחוזים, אז בהחלט טבעי לראות את הקושי של עליות ופריצת קווים חשובים כמו ה 3055 , שנצפה מראש שלא ייפרץ, ובאם להזכיר את הטווח הארוך במנייה, לאחר תיקון הולם שיוכל להגיע לאזור ה 4000 , כיל צפוייה טכנית כרגע ,לחזור לירידות ולהשלים את היעדים שלה לאזור ה 1400-1600, אלא באם יתחילו לצאת הודעות פונדמנטליות רבות וטובות.
HIL2.jpg
תודה ובהצלחה