לוי שלום
סעיף 2 לא ברור ואודה לך אם תסביר שוב
הנר האחרון בכיל הוא נר אדום גדול עם נפח גדול
ניראה כי מרמז על החרפה בירידות
מצד שני אתה כתב כי הוא מתאים לנר היפוך ביום הבא
תודה מראש
אייל
לוי שלום
סעיף 2 לא ברור ואודה לך אם תסביר שוב
הנר האחרון בכיל הוא נר אדום גדול עם נפח גדול
ניראה כי מרמז על החרפה בירידות
מצד שני אתה כתב כי הוא מתאים לנר היפוך ביום הבא
תודה מראש
אייל
היי אייל,
תודה על תגובתך,
כן אני מניח ש לכלל ה סוחרים זה לא ברור, ואפילו, הזוי, כי נר אדום חזק , עקרונית מציין המשך ירידות, אבל כאשר לומדים נרות יפנים מתקדם הדברים מתבהרים בתצורה שונה.
נמתין ליום א" ואחד מהתפקידים של נר זה יומר את דברו.
בכדי להסביר לך יותר, לא אחת ולא מאה פעמים מגמת ירידת מסתיימת עם נר אדום חזק כאשר אחריו, המוכרים הופכים גם לקונים פוטנציאלים ואז נפח, או , עצמת הירידות נחלש פי כמה.
תודה לך
לצפיה בתיק המניות שלי - לחצו כאן!
מעוניינים להצטרף לשירות האיתותים? לחצו כאן!
הכותב או מקליט את הסקירות הוא קורא גרפים מקצועי ,המשתמש בכישוריו,בהבנת גרפים נרות יפנים,לכתיבת סקירות על נכסים שונים.אין באמור לעיל משום יעוץ או המלצה לקניה או מכירה של ני"ע ו/או מכשירים פיננסים אחרים.הנכתב אינו מהווה יעוץ או תחליף לייעוץ מקצועי אחר.סוחר הקורא את המידע דרך הסקירות,אינו יכול להניח כי הסתמכות על הדעות וההמלצות המובאות בסקירה,תיצור עבורו רווחים.הכותב עשוי לסחור או להחזיק פוזיציות פתוחות על הנכס.המידע המופץ דרך הסקירות הינו אינפורמטיבי בלבד ולא נועד לשמש הצעה או שידול לקנות או למכור נכסים פיננסים.
שלום לוי
עוררת את תשומת ליבי עם ההנחה לעיל ,
למה שהמוכרים , שזורקים מליונים של סחורה במחיר הכי נמוך בשנים האחרונות יהפכו לקונים , הייתי מבין אם היייתה אומר את זה על מי שמכר בשלבים המוקדמים של הירידות ב4500 או ב4200 , אבל על זורקי הסחורה האחרונים , הרי הם כנראה סבורים שהמחיר יהיה הרבה יותר נמוך בשביל לקנות שוב , בא נאמר ב3250 , אבל לקנות שוב באותה רמת מחירים ? למה להם ?
או שלא הבנתי את ההסבר שלך .
ערב טוב, אני לא חושב ש " לא הבנת " , יש לך פער בסה"כ איך המוכרים "מוכרים " , -- הרי המכירה נעשית במיצוע הפוך , אין מניות על המדף, ישנם אצל המוכרים, ( או הקונים ברמות הנמוכות )אבל הם בנק" מסוימת רוצים או צריכים להגדיל את הכמות אשר מחזיקים, בהסתכלות מהירה, כבר נמכר משבירת רמת ה 3600, כמה מאות מיליוני שקלים, וכול החברה האלה שקנו, זה לא אני או אתה , עם העשרות אלפי שקלים כמובן. המושג , לקנות לאחר שפיכת סחורה , הוא לא המצאה שלי או של אחר, זו עובדה בשטח, כאשר כיל ירדה ביום חמישי האחרון , היא ירדה במעל 3%, אתה יודע כמה רווח אפשר לעשות מ שפיכה של 30 מיליון שקל ב 3600+ וקנייה חוזרת ב 3500 - , תחשב בעצמך, על כן שאלתך מתאימה יותר לתשובה תוך כידי הרצאה, אבל כאן בכתיבת מילים זה קצת קשה. בכדי לסכם, לא חשבת באמת שהקופות הגדולות יזרקו חלק מהסחורה ויתנו לבתי השקעות אחרים לקנות בזול , נכון?? תודה לך, בינתיים מה שנכתב על כיל שאין בדיוק המשך ירידות אחרי אותו נר מדובר מוכיח את עצמו.
הכותב או מקליט את הסקירות הוא קורא גרפים מקצועי ,המשתמש בכישוריו,בהבנת גרפים נרות יפנים,לכתיבת סקירות על נכסים שונים.אין באמור לעיל משום יעוץ או המלצה לקניה או מכירה של ני"ע ו/או מכשירים פיננסים אחרים.הנכתב אינו מהווה יעוץ או תחליף לייעוץ מקצועי אחר.סוחר הקורא את המידע דרך הסקירות,אינו יכול להניח כי הסתמכות על הדעות וההמלצות המובאות בסקירה,תיצור עבורו רווחים.הכותב עשוי לסחור או להחזיק פוזיציות פתוחות על הנכס.המידע המופץ דרך הסקירות הינו אינפורמטיבי בלבד ולא נועד לשמש הצעה או שידול לקנות או למכור נכסים פיננסים.
בוקר טוב :
מה יש לומר או לכתוב על כוחה של הודעה פונדמנטלית לרעה !!!
כתב לי חבר פורום לפני מספר ימים, " לוי , כיל זו לא אפריקה ! היא לא תרד כול הזמן" !!!
האומנם ?
על התנהלות כיל וחברה לישראל אתמול , יש לי חוסר הבנה בשני דברים :
ערב קודם מניית POT, עלתה 2% , וחזרה מעל ה 38$ , ! היתכן שלא ידעו שם את פשר ההודעה ?? הרי הוא הקונצרנ העולמי לפוטש , לא כיל !
ושנית , אין לנו זרים כאן בארץ כרגע אשר נהנים מחוסר תפקודה של הבורסה שלנו, אז כול המכירות אתמול היו של מוסדיים, ו " היתכן ש מנהלי בתי השקעות לא יודעים לעשות פוס ביום ירידות חד בשתי מניות , ולתת את הדעת, " מה קורה כאן ?" נתייחס באמת על כיל כ אל אפריקה.?
טוב: אלא רק מילים מהלב, אבל דעתי היא ברורה לי בכול אופן,
תעודת עניות לאלא אשר מנהלים את קרנות הפנסייה והחיסכון שלי ושלכם, על התנהלות בשוק ההון, וכבר טעמנו את התנהלות זו במפולת ב 2008-9. החברה האלא מוכנים לרסק את הבורסה ביום אחד , עם החוסר מקצוענות שלהם:
ומשפט אחרון : אתמול המחזור בכיל ו לבדה , על אזור ה חצי מילירד ש"ח , זה שמכרו נעזוב " אבל הם מכרו לקונים מסויימים, כי הרי המניות לא החזירות אותם לכיל ! אז אולי יתכן שכן ישנו מוסדי אחד או שניים שרואה כאן הזדמנות לגרוף הון בטווח מאוד קטן.
תודה ובהצלחה,
נמשיך לעדכן טכנית את המנייה כמובן,
בוקר טוב ,
מאז תחילת ההתרסקות של כיל כבר כתבתי 3 פוסטים שונים וארוכים אבל החלטתי בסופו לתת את הגרסה המקוצרת ,
כיל :
הירידות בסבב זה עדיין לא הסתיימו כנראה ,עצירה או בלימה צפויים בכול ערך שבין ה 2800 ---2600 ! משם הגרף צפוי לצאת לתיקון עולה , ותיקון טוב אבל בסיומו הוא צפוי לחזור לירידות.
על כן נמשיך לעקוב על בסיס יומי בכדי לתת הערכות טכניות להתנהלות המחיר , בכדי שהמחזיקים עדיין יוכלו להתארגן בהתאם.
מיותר לציין שהטכני צפה בהצלחה רבה את אשר קורה כרגע , על כן אני בטוח שהטכני יוכל לנהל בהצלחה את ההמשך הצפוי .
בהצלחה רבה.
כיל ,
עדכון טכני ,
02-08-13
הסנטימנט השלילי ממשיך להימצא בגרף המנייה , ולמרות שהרוב מצביע על מצב רע ,ארבע דברים טכניים לטובה לקראת עצירה או בלימה זמנית והם
1- קו ה 2800 לא נשבר עדיין.
2- זהו הנר השלישי ברציפות מחוץ לגבולות רצועות בולינגר.
3- פניקת המחזורים השליליים הולכת ויורדת.
4-גודל הנרות היפנים הולך וקטן.
בזה שישנם דברים לטובה, זה לא אומר שהכול נגמר, אבל בלימה צפויה כפי שכבר עודכן בין הערכים , 2800 --2600. וכאשר 4 הסעיפים מופיעים על קו 2800 שצוין, אזי יתכן שאנו רואים את תרום הבלימה כרגע.
ברגע שהגרף יראה את העצירה או בלימה הנדרשים נוכל כבר לתת יעדים לתיקון העולה שלא מגיע , עקב הודעות אלא או אחרות אשר מזיזות את הטכני ליום יומיים.
תודה ובהצלחה