x

מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 415

נושא: סקירה טכנית על מניות פרוטרום, כיל, חברה לישראל

תצוגה בשכבות

כיל , המשך מעקב :

ערב טוב , נתחיל עם מניית POT אשר נסחרת ב שעה 2100 בירידות קלות כרגע, אבל בעייתיות כי בינתיים לאחר פתיחה יפה ועלייה מעל ה 38.5$ שהוא קו התנגדות המנייה עברה לשלילי ב מינוס 0.40 והמוכרים מנסים לשבור את התמיכה החשובה ב 38$ , ובסוף יום המסחר במידה ו קו זה ישבר, זה בהחלט יוכל להעיק על כיל מחר בבוקר !

POTT.jpg

כיל :

ההישג היחידי בגרף המנייה הוא שלפחות ב 4 ימי מסחר האחרונים כיל מצליחה להציג שיאים במחיר אבל התנגדויות חשובות כמו 3657, היא עדיין לא הצליחה לפרוץ , ומצד שני אני חוזר על מה שכבר כתבתי, על חוסר תופעת ההיפוך בגרף , וחוסר זה עוצר בינתיים את כול העשרות מיליוני שקלים שהיו במנייה ונמצאים בגדר.
    עקב כך שתנועת המחיר כול יום היא אומנם עולה אבל קטנה , קשה עד מאוד להעריך טכנית האם עליות אלא יוכלו להמשיך ! וכאשר למרות העליות הקלות ביחס לירידות העמוקות, ה מחזורים הם כאלא המופיעים בצילום, לא ניתן לפרוץ טכנית קווים חשובים !!!!

VOLUME.jpg

לסיכום אומר, שטכנית ימי העליות עדיין לא הגיעו לגרף זה, ופריצת ה 3657 הוא הכרחי לצורך עליות נוספות, איני מדבר כאן על עליות לחזרה מעלה אלא רק על התיקון העולה כי כיל נמצאת, עמוק במגמת ירידה, אני מפנה אתכם שוב לסקירה המלאה על המנייה המופיע בעמוד הראשון בשרשור זה , כי שם כיל סוקרה על ידי 3 טווחי זמן של הגרפים ובגרף החודשי היא שברה משולש טכני, על כן היא אפילו לא סיימה את הירידות הצפויות אבל תיקון עולה הוא צעד טכני בריא ומתבקש באם לא בסבב זה אזי בסבב הבא.

KILLL.jpg
    נערך לאחרונה על ידי לוי עובדיה, 24.07.2013 בשעה 21:39
    לצפיה בתיק המניות שלי - לחצו כאן!
    מעוניינים להצטרף לשירות האיתותים? לחצו כאן!

הכותב או מקליט את הסקירות הוא קורא גרפים מקצועי ,המשתמש בכישוריו,בהבנת גרפים נרות יפנים,לכתיבת סקירות על נכסים שונים.אין באמור לעיל משום יעוץ או המלצה לקניה או מכירה של ני"ע ו/או מכשירים פיננסים אחרים.הנכתב אינו מהווה יעוץ או תחליף לייעוץ מקצועי אחר.סוחר הקורא את המידע דרך הסקירות,אינו יכול להניח כי הסתמכות על הדעות וההמלצות המובאות בסקירה,תיצור עבורו רווחים.הכותב עשוי לסחור או להחזיק פוזיציות פתוחות על הנכס.המידע המופץ דרך הסקירות הינו אינפורמטיבי בלבד ולא נועד לשמש הצעה או שידול לקנות או למכור נכסים פיננסים.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות