היי , אני מבין ! שים לב לכיל היום היא מבצעת את אחד מהתנאים שכתבתי בעדכון האחרון, ויתכן שיום הביצוע שלך הגיע. בהצלחה רבה.
היי , אני מבין ! שים לב לכיל היום היא מבצעת את אחד מהתנאים שכתבתי בעדכון האחרון, ויתכן שיום הביצוע שלך הגיע. בהצלחה רבה.
לצפיה בתיק המניות שלי - לחצו כאן!
מעוניינים להצטרף לשירות האיתותים? לחצו כאן!
הכותב או מקליט את הסקירות הוא קורא גרפים מקצועי ,המשתמש בכישוריו,בהבנת גרפים נרות יפנים,לכתיבת סקירות על נכסים שונים.אין באמור לעיל משום יעוץ או המלצה לקניה או מכירה של ני"ע ו/או מכשירים פיננסים אחרים.הנכתב אינו מהווה יעוץ או תחליף לייעוץ מקצועי אחר.סוחר הקורא את המידע דרך הסקירות,אינו יכול להניח כי הסתמכות על הדעות וההמלצות המובאות בסקירה,תיצור עבורו רווחים.הכותב עשוי לסחור או להחזיק פוזיציות פתוחות על הנכס.המידע המופץ דרך הסקירות הינו אינפורמטיבי בלבד ולא נועד לשמש הצעה או שידול לקנות או למכור נכסים פיננסים.
אז מה היה לנו בכיל היום ?? נתחיל מכך שנכתב אתמול שמחסור הנר היפוך , בולט בגרף על כן היפוך לא היה והמוכרים לא נעלמו כפי שנכתב, ומכיוון שכתבתי שנזרום אם הנתונים הקיימים ללא ההיפוך אז מה כן קרה ? קודם כול הייתה פתיחה בגפ מעלה שהוא צעד חיובי לכול דבר. --- שנית למרות ניסיון המוכרים להוריד את המחיר הסגירה היומית היא גבוהה מהסגירה של אתמול ---- שלישית , המחיר סוגר ביום השני ברציפות מעלה 3517 , שזו תמיכה , שהיתה התנגדות , ואחרון המתנדים הטכניים נתנו תזוזה חיובית ובכך הם מצפים להמשכיות מחר, על כן נסכם לקראת יום המסחר הבא. חוסר ההיפוך מקשה מאוד להזמין קונים רבים שנמצאים על הגדר, ויחד עם זאת עדיין המוכרים שולטים ברמות אלא , על כן , כול עלייה מעל ה3570 עם סגירה, יחשב כ טוב להמשך ואילו ירידה חזרה מקו ה 3517, ( אפשרות זו קיימת עדיין עקב חוסר היפוך בגרף ) = סיכוי טוב לחזור לשפל הקודם לפני עליות.. תודה ובהצלחה
נערך לאחרונה על ידי לוי עובדיה, 22.07.2013 בשעה 18:24
לצפיה בתיק המניות שלי - לחצו כאן!
מעוניינים להצטרף לשירות האיתותים? לחצו כאן!
הכותב או מקליט את הסקירות הוא קורא גרפים מקצועי ,המשתמש בכישוריו,בהבנת גרפים נרות יפנים,לכתיבת סקירות על נכסים שונים.אין באמור לעיל משום יעוץ או המלצה לקניה או מכירה של ני"ע ו/או מכשירים פיננסים אחרים.הנכתב אינו מהווה יעוץ או תחליף לייעוץ מקצועי אחר.סוחר הקורא את המידע דרך הסקירות,אינו יכול להניח כי הסתמכות על הדעות וההמלצות המובאות בסקירה,תיצור עבורו רווחים.הכותב עשוי לסחור או להחזיק פוזיציות פתוחות על הנכס.המידע המופץ דרך הסקירות הינו אינפורמטיבי בלבד ולא נועד לשמש הצעה או שידול לקנות או למכור נכסים פיננסים.