x

עמוד 3 מתוך 3 ראשוןראשון 123
מציג תוצאות 21 עד 27 מתוך 27

נושא: סקיילקס

אודי,

תחילה גילוי נאות - אני נמנה על התומכים והמעריכים של מיכה עוד משנת 2010. כל ההיכרות שלי עמו היא מכתבותיו ותשובותיו לשאלות הקוראים ואני בכללם.

אתה מזכיר בצדק חברות שמיכה המליץ עליהן בעבר והן הביאו להפסד חלקי או מוחלט של כספי המשקיעים.

לאיזון התמונה, כדאי להזכיר המלצות שלו שהביאו לרווחים גדולים למשקיעים. כל עוד שהמלצותיו צלחו כולם פירגנו לו. אני זוכר את כתבותיו בביזפורטל עם 160 תגובות שרובן היו אוהדות על גבול ההערצה.

אני לא מכיר אדם שכל השקעותיו בשוק ההון נשאו רווחים. אתה חוטא למציאות אם אתה נתפס רק להשקעותיו המפסידות.

מנסיוני כמי שעקב אחר כתבותיו ותגובותיו לשאלות, מי שהשקיע על פי המלצותיו - בסופו של יום הרוויח.

אני מחזק ידי יחיאל.אודי אתה צודק שמיכה המליץ על כמה השקעות כושלות וחלקן כושלות במיוחד. אבל א. הוא מודה בכך, וזה די נדיר בימנו להיות ישר.ב. הוא נימק את כל החלטותיו ולא אמר סתם זה חברה בומבה תקנו.ג. הוא תמיד אמר באופן די ישר שהוא מושקע בהם. ד. לא ספרתי אבל יש לדעתי פי 5 המלצות שעבדו על כל המלצה כושלת.מלבד זאת דעתי על בן חוב די ברורה ראוי להרחיקו משוק ההון על ידי המנעות מהשקעות בחברותיו הוא משמיד ערך די מוכשר ולמעשה חוץ מלהנות ממונופול (מכשירי סמסונג) שזה לא חכמה גדולה, לא נראה שהוא הצליח בשום עסק. הוא כמו נוחי ובמידה לא קטנה גם משפחת עופר רגילים להצליח בגדול כאשר הם נהנים מהפירות שהממשלה יצרה עבורם במונופולים או במשאבים חינם. עכשיו אולי ישנו תיקון בתחום הסלולר, תיקון מוזר שעוד נראה לאן הוא מתגלגל. אבל חסרים תיקונים מהותיים רבים בשוק הישראלי כמעט בכל תחום: רכב, מזון, קניונים, בנקים ופנסיה. כמובן בלי לספור את המונופלים הממשלתים הכפויים עלינו לרעה: חשמל, מים עירוני+ מקורות, נמלים ולטעמי גם חינוך וביטוח לאומי. טוב אבל חרגתי מגבולות השיח.נראה עוד כמה חודשים אם מיכה צדק או לא. נראה.

ציטוט פורסם במקור על ידי elade צפה בהודעה
    אני מחזק ידי יחיאל.אודי אתה צודק שמיכה המליץ על כמה השקעות כושלות וחלקן כושלות במיוחד. אבל א. הוא מודה בכך, וזה די נדיר בימנו להיות ישר.ב. הוא נימק את כל החלטותיו ולא אמר סתם זה חברה בומבה תקנו.ג. הוא תמיד אמר באופן די ישר שהוא מושקע בהם. ד. לא ספרתי אבל יש לדעתי פי 5 המלצות שעבדו על כל המלצה כושלת.מלבד זאת דעתי על בן חוב די ברורה ראוי להרחיקו משוק ההון על ידי המנעות מהשקעות בחברותיו הוא משמיד ערך די מוכשר ולמעשה חוץ מלהנות ממונופול (מכשירי סמסונג) שזה לא חכמה גדולה, לא נראה שהוא הצליח בשום עסק. הוא כמו נוחי ובמידה לא קטנה גם משפחת עופר רגילים להצליח בגדול כאשר הם נהנים מהפירות שהממשלה יצרה עבורם במונופולים או במשאבים חינם. עכשיו אולי ישנו תיקון בתחום הסלולר, תיקון מוזר שעוד נראה לאן הוא מתגלגל. אבל חסרים תיקונים מהותיים רבים בשוק הישראלי כמעט בכל תחום: רכב, מזון, קניונים, בנקים ופנסיה. כמובן בלי לספור את המונופלים הממשלתים הכפויים עלינו לרעה: חשמל, מים עירוני+ מקורות, נמלים ולטעמי גם חינוך וביטוח לאומי. טוב אבל חרגתי מגבולות השיח.נראה עוד כמה חודשים אם מיכה צדק או לא. נראה.
    אני אישית קורא בשקיקה את כל מה שמיכה כותב, ועדיין למרות שאני נהנה לקרוא את הניתוח, לא נעלמות ממני החולשות שלו והאמונה שאם היא נכונה אז החיים של מחזיקי סקיילקס סבירים שהזכיון לרכישת סאמסונג באמת שווה המון כסף. וכן שמניות פרטנר באמת ישמרו על הערך שלהם במשך שנתיים.
    כאשר טעות בכל אחד מהאלמנטים האלה תביא את סקיילקס לפשיטת רגל. (אפילו צניחה של 20% בערך פרנטר - שזה לא בלתי מתקבל על הדעת)

לכן - להבנתי יש להיזהר מאוד כאשר מתרחקים מהסדרות המשועבדות. זה שאפשר להרוויח וייתכן וסקיילקס תתאושש - זה אני מסכים עם מיכה.

אגב, שימו לב שבינתיים סקיילקס אג"ח א הגיעה כבר לפארי ולמי שיש במה להשקיע זה זמן נהדר להחליף השקעה.
    בינתיים אני ממשיך להחזיק - אבל אך ורק בגלל שאין לי אלטרנטיבת השקעה וכבר יש לי מספיק מזומן.

אני חושב שההשקעה הבאה תהיה אג"ח ד אם הוא יהיה אטרקטיבי - אבל אני אחכה בסבלנות עד שיהיו דוחות חדשים לפרטנר.

בן דוב הטייקון הראשון שנפגע באופן אישי http://www1.bizportal.co.il/article/364319 איך זה ישפיע אם בכלל על סקיילקס וסאני?

אילן בן-דב: "מה שנכון עכשיו זה לדחות. בואו נעשה את זה מהר"
    בעל השליטה בסקיילקס, שלא החזיר את החוב כבר פעמיים, הגיע לאסיפת בעלי האג"ח עם מתווה חדש להסדר, שאת רובו לא פרסם. לבקשת המחזיקים הוסכם שהמתווה המלא יפורסם בימים הקרובים http://www.calcalist.co.il/markets/a...609915,00.html

http://www.themarker.com/markets/1.2114789סקיילקס החלה בפעולות ראשונות להנפקת פעילות סמסונג בבורסה

מטרת המהלך למכור כ-10%-20% ממניות החברה כך שסקיילקס תוכל לשרת את החוב בהסדר החדש אותו הציעה ■ החברה החלה לחפש אחר חתם שיוביל את ההנפקה שאמורה להסתיים עד סוף

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות