x

מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6

נושא: שאלה לשחקן ממתחיל - אסטרטגיה נאיבית

Hybrid View

שלום שחקן,

תודה רבה על ההתייחסות והתשובה המפורטת.

כאמור, אני מתחיל, כך שיכול להיות שאני מפספס הרבה ולא מבין את הדברים לעומקם. בחודש הספציפי הזה שאתה מזכיר, המאתגר מאוד ללא ספק, אני מסיים ברווח.

1. האם תוכל לצרף את השאלה המקורית, כך שאוכל להבין יותר טוב את התשובה?
    2. כתבת שכעבור יומיים המדד היה 1230, אני מאמין שהתכוונת ל-1130 (לפי נתוני הגלום לאותו החודש)
    3. האם תוכל להסביר בבקשה למה נחוצות ההכפלות? למה לא פשוט להרחיב באופן קבוע את השוקת, כל פעם לפי המדד החדש, ואם המדד בורח, פשוט לבנות אותו (באותו הגודל) שוב מעבר לנק המדד המינימלית החדשה?

תודה!

ציטוט פורסם במקור על ידי TetraTheGreat צפה בהודעה
    3. האם תוכל להסביר בבקשה למה נחוצות ההכפלות? למה לא פשוט להרחיב באופן קבוע את השוקת, כל פעם לפי המדד החדש, ואם המדד בורח, פשוט לבנות אותו (באותו הגודל) שוב מעבר לנק המדד המינימלית החדשה?

תודה!
    שלום לך ולפי תאריך ההצטרפות אז גם ברוך הבא לאתר,

שים לב, אתה רוצה לקנות בחזרה אופציה שכרגע היא בספוט (במדד הנוכחי) ולמכור אופציות במרחק 40-50 מהספוט הנוכחי.
    בוא נניח שהמצב המתואר קורה הרגע, כלומר אנו קונים את P1220 (במחיר הפסד) ומוכרים את P1180 ואת C1260 (לקחתי בכוונה את המצב הטוב יותר) כעת נלך לטבלת המחירים ונראה שאנו צריכים לקנות את P1220 ב 1100~ ש"ח ולמכור את P1180 ו C1260 ב 300~ ש"ח כל אחד. כלומר הוצאת מהכיס (הפסדת) 500~ ש"ח מהמהלך ובכדי לא להוציא כסף מהכיס תצטרך לבצע שוב את אותה כתיבה, כלומר הכפלת כתיבה אחת שהיתה לך ל 2 כתיבות בכל צד בכדי לא להוציא כסף מהכיס (ואני לא מזכיר את הכתיבה שנשארה מהפעם הקודמת).

שבת שלום

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות