הי שחקן.
IBM הולכת לחטוף 8% בערך, לפי הפרי-מרקט.
האם זאת הזדמנות כניסה?
או להזהר מסכין נופלת?
פעם אחרונה שהייתה בטווח המחירים הזה (איזור ה 170$) היה לפני שנתיים....
הי שחקן.
IBM הולכת לחטוף 8% בערך, לפי הפרי-מרקט.
האם זאת הזדמנות כניסה?
או להזהר מסכין נופלת?
פעם אחרונה שהייתה בטווח המחירים הזה (איזור ה 170$) היה לפני שנתיים....
שחקן, דעתך?
גם ניסן וגם עובדיה שליליים על IBM טכנית,
אך האם לדעתך, ערכית, יש פה הזדמנות כניסה במחיר נוח?
מושך אותי פה גם שזאת חברה מעניינת,
גם מחלקת דיבידנדים (אמנם קטנים, אך היא מגדילה אותם בשנים האחרונות),
וגם ההצהרה של ה Buy Back שלהם, שיוצרת ערך למשקיעים...
ערב טוב ,
אני לא עונה לך במקום שחקן , אלא מוסיף טכני נוסף.
זה מה נכתב ב17-10,
http://www.s-maof.com/Forum/threads/...95%D7%99/page4
וכרגע :
מאז הנפילה המחיר לא מצליח להיתרומם מעל אותו קו בעייתי ב 178 שציינתי,אבל מצד שני כן יש משהוא טוב והוא שהמחיר לא יורד מה 172!
אותו 172 היא תמיכה מאוד חשובה, לטווח הבינוני ארוך, ולכן הקונים דואגים בינתיים להיכנס על כול התקרבות עליו.
דבר טוב נוסף הוא שגרף שבועי שנמצא גם הוא במכירות יתר , מחזיק מעמד ללא ירידה מ ה 172 , ולמעשה הוא מוכן לקבל עליות , שבגרף היומי כמובן הוא בשל יותר למהלך עולה, אבל :
הכול תלוי ב קו ה 172 , שהוא כרגע המפתח לנושא.
מצד שני המנייה תיראה חיובית מאוד במידה וה 178 יפרץ מעלה.
YHOIBM.jpg
תודה ובהצלחה
לצפיה בתיק המניות שלי - לחצו כאן!
מעוניינים להצטרף לשירות האיתותים? לחצו כאן!
הכותב או מקליט את הסקירות הוא קורא גרפים מקצועי ,המשתמש בכישוריו,בהבנת גרפים נרות יפנים,לכתיבת סקירות על נכסים שונים.אין באמור לעיל משום יעוץ או המלצה לקניה או מכירה של ני"ע ו/או מכשירים פיננסים אחרים.הנכתב אינו מהווה יעוץ או תחליף לייעוץ מקצועי אחר.סוחר הקורא את המידע דרך הסקירות,אינו יכול להניח כי הסתמכות על הדעות וההמלצות המובאות בסקירה,תיצור עבורו רווחים.הכותב עשוי לסחור או להחזיק פוזיציות פתוחות על הנכס.המידע המופץ דרך הסקירות הינו אינפורמטיבי בלבד ולא נועד לשמש הצעה או שידול לקנות או למכור נכסים פיננסים.
תודה עובדיה =)
שאלה - באיזה טווח זמנים אתה בד"כ עובד?
אין על מה,
זה תלוי בנכסים,
מניות באשר הם, יומי, שבועי, ופעם בחודש חודשי, או לפי הצורך ( תוך יומי, עם פיוות רק במצבי קיצון מול תמיכה טובה או התנגדות חזקה)
מדדים, יומי , שבועי, _(פעם בשבוע לאחר סגירה שבועית ) חודשי לפי הצורך, ועוקב בתוך יומי,
מטח, כמו מדדים.
במה אוכל לעזור בהקשר לשאלתך?
תודה ובהצלחה
לצפיה בתיק המניות שלי - לחצו כאן!
מעוניינים להצטרף לשירות האיתותים? לחצו כאן!
הכותב או מקליט את הסקירות הוא קורא גרפים מקצועי ,המשתמש בכישוריו,בהבנת גרפים נרות יפנים,לכתיבת סקירות על נכסים שונים.אין באמור לעיל משום יעוץ או המלצה לקניה או מכירה של ני"ע ו/או מכשירים פיננסים אחרים.הנכתב אינו מהווה יעוץ או תחליף לייעוץ מקצועי אחר.סוחר הקורא את המידע דרך הסקירות,אינו יכול להניח כי הסתמכות על הדעות וההמלצות המובאות בסקירה,תיצור עבורו רווחים.הכותב עשוי לסחור או להחזיק פוזיציות פתוחות על הנכס.המידע המופץ דרך הסקירות הינו אינפורמטיבי בלבד ולא נועד לשמש הצעה או שידול לקנות או למכור נכסים פיננסים.
יש לי נטייה טבעית להשקיע לטווח ארוך יותר,
לכן אני מחפש ניירות במחירים נוחים, שערכם יותר גבוה ערכית ממחירם בשעת הקנייה.
פחות אכפת לי התנודתיות בטווח הקצר.
אבל בכל זאת, משתדל להיעזר גם בשיטה הטכנית בשביל למצוא נקודות כניסה (או יציאה) "נכונות".
מעתיק לפה התייחסות של שחקן ל IBM, GOOG, ו CAT מהצ'אט:
(10:40) nivh: IBM, CAT ?
(10:40) eyal-k: בינתיים מתקנות...
(10:40) שחקן מעוף: המניה חלל - אין סיבה להחזיק לאור התשואה באגח שבכללי עדיף בהרבה.
(10:40) צ'רלי: שחקן שלום ,סלקום / פרטנר ?
(10:40) eyal-k: גם בזק וגם השאר...
(10:41) שחקן מעוף: קרלוס - צק פוינט מניה מאוד טובה והיא בתיק האתר כעוגן. אחת המניות הבודדות של שגר ושכח שניתן להצביע עליהן כרגע.
(10:41) aavv: שחקן לא כדי לרכך את איס' ספטמבר בהעברת קול 280 ל 290 ?
(10:41) שחקן מעוף: אפילו GOOGLE שהיתה מניית זהב עבורנו תמיד מגיעה כבר לתמחור מאוד בעייתי ויש לא מעט דוגמאות כאלה בנסד"ק
(10:42) eyal-k: לדעתי בגוגל יתבצע ספליט בקרוב....
(10:42) eyal-k: שלאחריו תמשיך לעלות שוב...
(10:42) שחקן מעוף: ניב זו גם התשובה ביחס ל IBM. כבדה מדי, איטית מדי ולא מייצרת את ההייפ של אפל, GOOG, ושות'.
(10:42) המכונה: שחקן אגח אידיבי ד ברווח גדול בתיק למה מחכים איתו?
(10:42) שחקן מעוף: מניות בטוחות יגיעו למגזר הטכנולוגיה כשחברות סיניות יתחילו להנפיק. שם הבוננזה האמיתית כעת.
(10:42) PiniMa: שחקן, דעתך על תחום הביטקוין?
(10:43) שחקן מעוף: בנוגע ל CAT , הירידה מוצדקת אבל מתחילים לראות איסוף של קרנות גדולות. הייתי ממתין עוד 5-10% ואז רוכש כשמדובר כמובן במניה לטווח ארוך
מניית IBM
177.35 דולר
המניה בתחילת יוני עברה לשורט ומאז היא במגמה דובית. הממוצעים הנעים הקצרים מכוונים בכיוון הממוצעים הנעים הארוכים הנעים באיטיות בכיוון שורי. מתחילת אפריל יש יציאת הון מהחברה מה שלא השתנה עד רגע זה. מתנדי המגמה דוביים מאוד. או יותר נכון נראה היטב כחמישה חודשי ירידה רצופים. מירקם רחב של מתנדים הינם דוביים. הגרף היומי שואף בדוביותו לשער 156 דולר. כמובן שהמגמה עשויה לחזור לשוריותה רק משער 192 דולר. מחיר המניה אינו בועתי והוא מתחת לערכו במספר עשרות אחוזי צמיחה.
==================================================
אין לראות בנאמר המלצה לרכישה או מכירה של נייר ערך.הכותב עשוי להחזיק בני"ע בהם עסקה הודעה זו.