x

מציג תוצאות 1 עד 1 מתוך 1

נושא: ניתוח טכני 11.5.13 סיכום שבועי - מניות

ניתוח טכני 11.5.13 סיכום שבועי - מניות

שלום לכולם,

איזיצ'יפ
    כל עלייה במנייה תחשב כתיקון טכני לגל הירידות מאזור 38$. המשך התיקון לאזור 28$-32$ אומנם יש הרבה בשר אך הסיכון גבוה.

קמהדע
    אני מקווה שכולם מכרו את המנייה באזור 42-43 שקלים יעד ראוי והתנגדות ארוכת טווח, המנייה מאז בקריסה של מעל ל 10% ירידה
    וכרגע ההמלצה להתרחק. יכולה לרדת עד אזור 32 שקלים בלי בעיה.

דיסקונט השקעות
    לאחר פריצת 13-14 שקלים, המנייה מתמודדת כמה ימים עם רמת 15 שקלים, מזכיר לכם המנייה בראלי של 35% ברצף. הערכה שלי בטווח הבינוני עלייה לאזור 19-20 שקלים תוך תנודתיות בימים הקרובים ו/או תיקון טכני קצר בטרם תמשיך הלאה. סה"כ חיובית.

רמי לוי
    אחת המניות הטובות במדד ת"א 75, עלייה של 40% מתחילת השנה, קביעת שיאים חדשים המנייה בראלי של 120% מיולי 2012. שוב השבוע איתות קנייה נוסף מובהק בפריצת 170 שקלים, הכיוון הוא מעלה לא רואה כרגע סימנים שליליים מיוחדים. שינוי מגמה רק בירידה מתחת לאזור 160-170 שקלים.

אינסוליין
    לאחר הראלי האחרון יצאנו ממנה ברווח יפה מאוד ביומיים, מזכיר לכם איתות קנייה התקבל במנייה באזור 180-190 אג'. הכיוון הוא המשך תיקון טכני מעלה לאזור 240-280 אג' כאשר הטריגר לאיתות כניסה מחודש/נוסף עלייה וסגירה מעל 220 אג'.

בזק/בי קומ
    אני ממתין בסבלנות בחוץ לאיתות קנייה, יכולה לרדת עד 420 אג' וזה יחשב כתיקון סטנדרטי ובסיס לגל עליות נוסף. דרוש מעקב יומי שכן כל יום יכולה לאותת. בי קומ הכיוון הוא 2150 אג' כאשר מזכיר לכם היא כבר עכשיו רחוקה 30% מהשיא האחרון לפני שבועיים.

שבת שלום,
    נערך לאחרונה על ידי ניסן ביו, 11.05.2013 בשעה 12:05
    אין לראות בנאמר המלצה לרכישה או למכירה של נייר ערך.
    הכותב עשוי להחזיק בני"ע בהם עסקה הודעה זו.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות