x

עמוד 2 מתוך 4 ראשוןראשון 1234 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 11 עד 20 מתוך 37

נושא: ביצוע אסטרטגיות מעוף בדירוג?

ציטוט פורסם במקור על ידי nivh צפה בהודעה
    תודה =)
    אז אם השוק ברח לכוון השני מהאסטרטגיה, ובנקודה הזאת אני רוצה להכנס (ביתרון על שחקן), האם גם אז כדאי לעשות התאמות?
    או לבצע את האסטרטגיה כפי שהיא?
    כאן זה מתחיל להסתבך:
    אם תעשה התאמות אתה מאבד את היתרון.
    אם לא תעשה אתה חשוף ליותר סיכון כי המדד קרוב יותר לכתיבות שלך (נניח שמדובר באסטרטגיה קלאסית של שחקן שיש בה כתיבות לא רחוק מאוד מהספוט, כפי שנדרש לאחרונה לאור סטיות התקן = המחירים הנמוכים).

טוב ששאלת!

לא מבין איך יותר סיכון, אם האסטרטגיה שלי דומה בדיוק לזו של שחקן, אך שילמתי עליה פחות?

מספרים לדוגמה:
    המדד 1200 ושחקן פותח אסט' כזו:
    קניה קול 1260
    כתיבה קול 1240
    קניה פוט 1190
    כתיבה 2 פוט 1160
    קנייה פוט 1130

עכשיו השוק זז עוד באותו יום ל- 1210, ללא שינוי מהותי בסטיית התקן.
    אם תזיז את כל הפעולות באופציות סטרייק אחד למעלה אז סה"כ עלות האסט' תהיה דומה לזו של שחקן, והמרחק בין המדד לכתיבה הקרובה (=הסיכון שלך) יהיה זהה.
    אם לא תזיז, המחירים שתקבל על צד הקולים בהכרח טובים יותר. לא בטוח לגבי עלות הפרפר בפוטים, נניח שדומה למקורי. סה"כ - קיבלת פרמיה גבוהה יותר אבל המרחק מהספוט של הכתיבה שלך בקולים קרוב יותר, כלומר הסיכון שלך גדול יותר.

הסיכון שלי גדול יותר ביחס לאסטרטגיה המקורית,
    או ביחס לאסטרטגיה המתואמת (של הזזת סטרייק אחד למעלה)?

או בניסוח אחר - האם יש איזשהוא מצב שהאסטרטגיה שלי תפסיד יותר מזו של שחקן? (אם אני לא מבצע התאמות, ורוכש אותה יותר בזול)

קח מצב קיצון - מיד לאחר פתיחת האסטרטגיה שלך מופסק המסחר בבורסה, עוברים שלושה שבועות ללא מסחר ויש פקיעה ב- 1255.
    אם עשית התאמות אז היית כתוב 1250 לפיכך תשלם בפקיעה 500 ש"ח. רווח / הפסד נטו תלוי בפרמיה שקיבלת בעת פתיחת האסטרטגיה.
    אם לא עשית התאמות היית כתוב 1240, כלומר תשלם 1,500 ש"ח, אך הפרמיה שלך היתה גבוהה יותר. כמה? לא ניתן לדעת מראש.

אבל יחסית לשחקן - האם לא בטוח שהייתי מופסד פחות?

לא ניתן לדעת, אבל בניחוש אגיד שלא.
    זה סיכון שאתה צריך להחליט לגביו.

שלום ניב,

אני מבין שזאת פעם ראשונה שאתה פותח אסטרטגית שחקן, אז בהצלחה ונקווה שתהיה עם מינימום תיקונים לשם הבנה קלה.
    זה קצת בעייתי שאתה לא מבין, כי אתה עלול להיקלע למצבים מבהילים, אבל לא לפחד כי יש ליווי צמוד של שחקן.
    אך כמו ששחקן תמיד אומר, צריך להיות מוכנים ולקחת בחשבון שנפסיד את הכסף (אבל נקווה שלא).
    מה שכן, תהיה צמוד לתיקונים שהוא מוציא, אגב איך אתה מתכוון לעקוב אחרי התיקונים?

דבר שני, אתה חייב להבין את האסטרטגיה והכי פשוט זה על ידי הגרף שלה, אני משתמש בזירוסאם, מצרף את גרף האסטרטגיה הנוכחית:
    http://www.zerosum.co.il/Users/3252/...ons/Show/35003

האם אתה מבין את הגרף ומה הוא אומר?

ציטוט פורסם במקור על ידי nivh צפה בהודעה
    אבל יחסית לשחקן - האם לא בטוח שהייתי מופסד פחות?
    אם אתה מבצע את האסטרטגיה של שחקן אך במחירים הנוטים לטובתך אז כמובן שמצבך יותר טוב ולא תוכל להפסיד יותר מהאסטרטגיה המקורית וגם נקודת היציאה שלך תגיע יותר מהר.
    אך הדבר נכון במידה והתיקונים שיהיו, לא יהיו לרעתך וזה דבר שעלול מאוד לקרות ולכן רצוי לבצע את התיקון כמה שיותר קרוב למועד יציאתו.

לגבי השאלה השנייה, מה עדיף כניסה במחירים עדיפים לאותה אסטרטגיה או התאמת סטרייקים באותם מחירי ביצוע?
    1. תלוי באסטרטגיה ובאיזה נקודה אנו נמצאים על הגרף
    2. זה גם תלוי בך, בהעדפות שלך של סיכוי/סיכון.
    כלומר נניח שיש אסטרטגיה של שחקן שההפסד המקסימלי הוא 2000 ש"ח ונניח שכעת היא מופסדת ב 1000 ש"ח. יש אפשרות א (פתיחה באותם סטרייקים) ואפשרות ב (פתיחה בסטרייקים מתואמים)
    אם תבחר אפשרות א (לפתוח באותם סטרייקים), אז ההפסד המקסימלי שלך יהיה 1000 ש"ח "בלבד", לעומת אפשרות ב(פתיחה בהתאמה) שבה ההפסד המקסימלי ישאר על 2000 ש"ח.
    מצד שני יכול להיות שהסיכוי להפסיד באפשרות א יותר גדולה מאשר אפשרות ב.
    הבט נוסף הוא מצד הרווח, באיזו אפשרות נגיע ליעד הרווח יותר מהר.
    אז בשילוב ההיבטים מה אתה תעדיף?

חשוב שתשאל בכדי להבין, תראה לגבי הגרף שאתה מבין אותו.
    לצערי, עקב חוסר זמן ביקורי באתר קטנו אך אשתדל לענות כשאוכל.

בהצלחה ולילה טוב

תודה רבה אלפרד ו ME2, וכל מי שענה, על ההסבר המפורט והתמיכה הנפשית , זה עוזר =)
    כן, פתחתי אפילו חשבון ב ZeroSum וזאת האסטרטגיה כפי שאני ביצעתי אותה:
    http://www.zerosum.co.il/Users/4672/...ons/Show/35139
    ז"א, באותם סטרייקים כמו שחקן, אבל במחירים פחות טובים. (הגרף נראה פחות או יותר זהה, לפחות בצורה שלו).
    מבין לפי שאלות שלי בצ'אט - שהגרף לא משתנה בכלל עד לפקיעה? (חוץ מהיווניות: דלתא ( 0.97- , 183.00 ) טטא וכו'), אבל חשוב לי לאמת את הנקודה:
    האם הגרף לא ישתנה בכלל עד למועד הפקיעה? (בהנחה שלא עושים תיקונים)
    ואם לא ישתנה - אז ספציפית האסטרטגיה הנוכחית - האין היא מוטה לירידות באופן מובהק? (שחקן כתב שלא בוחרים כיוון)

בקשר להתלבטות האם להיות אותם סטרייקים כמו שחקן או לעשות התאמות:
    אישית כרגע, בגלל שאני רק מתחיל, אני מעדיף להצמד לאסטרטגיה של שחקן בכל מחיר, שכן אם יהיו תיקונים מורכבים, נראה לי שאסתבך אם אצטרך להתאים את זה להתאמות.

הי ניב,

קודם כל בהצלחה. לדעתי שיקול נבון להצמד לשחקן בטבילת האש הראשונה שלך.
    לגבי הגרף:
    מה שמוצג כברירת מחדל הוא גרף הפקיעה - מה הרווח יהיה בפקיעה (בד"כ שחקן לא נשאר לפקיעה!) כתלות במדד הפקיעה.
    כרגע:
    אם המדד (בפקיעה מכאן והלאה) יהיה 1249.9 - רווח אפס
    אם יהיה 1140 - הרווח המקסימלי - 5002 ש"ח
    אם יהיה בטווח 1200-1240 וכן מתחת 1123.3 הפסד של 998 ש"ח
    וכך הלאה.

הסימולטור נותן כלים לדעת מה יהיה הרווח לפני הפקיעה. זה לא טריוויאלי כי יש כל מיני משתנים, אבל בגדול :
    כנס ללינק של מדדי הרגישות של האסטרטגיה http://www.zerosum.co.il/Users/4672/...Position/35139 - תוכל לראות איך משתנה גרף הרווח כפונקציה של זמן.
    יש אפשרויות נוספות אבל מציע להתחיל מזה.

שוב בהצלחה.
    ** לדעתי חשוב להיות מנוי לשרות ההתרעות של האתר ב- SMS. כך תוודא שמתקבלת אצלך ההודעה על עדכונים באסטרטגיה מוקדם ככל שניתן.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות