x

עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
מציג תוצאות 11 עד 14 מתוך 14

נושא: האם זה נכון

ערב טוב לכולם : בעברית פשוטה יובל מור הסביר בפשטות ואכן הסבר נכון.
    אבי גם אני אומר שפו , מיקצוען כמו תמיד ובכלל לא חשוב אם גוגל רשם עובדה שחברים הציגו שאלה.
    האמת אל תשאלו שאלות לא יענו לכם תשובות, מי שלא מרוויח לא יכול להתקזז מכלום {כי לא יצר רווח},
    נכון לשנת 2013 תפקידו של הבנק לבצע קיזוז אחת לחודש בין רווח להפסד, אם שולם מס ונוצר הפסד הבנק מחזיר במיידית את המס שנגבה עבור הרווח , החישוב הוא חודשי.
    מניסיוני : עשיתי מאות אלפי פעולות , לא ביקשתי אף פעם החזרים כי בסך הכל לא היו רווחים שהצדיקו!!
    בעקרון מי שמרוויח משלם מס במקור ולכן נמנע הדבר ממנו להתחשבן עם שלטונות המס, מי שחושב לעשות עסק ,לפרנסתו , ?? אז קודם צריך להרוויח הרבה , ולאורך זמן , אז יש תשלום מס במקור
    אף אחד לא שואל שאלות קיטבק גם כך המס גבוה מאוד.
    ועוד :בשביל להתקזז עבור מס ששילמת על רווחי הון , החזר אמור להיות רק מהפסד הון.
    מאחל לכולם שזאת תהיה הבעיה!! קודם תרוויחו אם בכלל, ואז תדאגו שאלה יהיו הצרות .
    שמעון אמסלם

ציטוט פורסם במקור על ידי ronibr צפה בהודעה
    אבי תודה.

אני מבין שיכולים "לעלות" עליך רק כשממלאים בקשה לקיזוז הפסדים מרווחים בין השנים.

האם נכון?
    לא מדויק בכלל
    כיום נוצר מצב שהבנק הוא המשטרה של החוק בכל הנושא של הלבנת הון ומס הכנסה וכו' והכל מדווח לבנק ישראל מס הכנסה משטרת ישראל וכו'.
    בנוסף יכולים גם ליפול על מדגם שמס הכנסה עושה מידי פעם ווכשנופלים במדגם הזה - ללא קשר בין גזע, דת או לאום, ואז...
    דעתי בלבד, תקנו אותי אם אני טועה.

הטבע האנושי הוא להילחם בשוק, על מנת להצליח בשוק יש להילחם בטבע האנושי.

מניסיון שמגישים סוחרי אופציות מס הכנסה ישר מתנפל עליו בהיקפים של 2000 אופציות בחודש,אבל אז שמתחילים להביא את ההוצאות הם פתאום שוכחים הכל .
    לא לפחד להתעמת איתם,ברגע שאתה בוחר ולוקחים50% יש החזרים על הוצאות שלעיתים לא משתלם למס הכנסה ויורד מהעץ שטיפס

איזה הוצאות כבר יש לסוחר בניירות ערך? תשלום חשבון אינטרנט, חשבון חשמל, ורבע משכר הדירה וארנונה בהנחה שיש לו חדר בבית שמוקדש לפעילות (אה ושכחתי פחת על המחשב שמשמש אותו למסחר).

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות