בוא נגיד שאם נסגור או נגלגל בלי הפסד זה יהיה מעולה...
בוא נגיד שאם נסגור או נגלגל בלי הפסד זה יהיה מעולה...
מנסיון העבר, אם יהיה רווח ושחקן יחשוש שהוא יאבד אז יסגור ברווח קטן.
מעטים מאוד המקרים שאסטרטגיה נסגרה בהפסד.
יבואו חברים ויגידו שגלגול הוא הפסד - גם אני חשבתי כך בעבר...זה עניין סמנטי.
בכל מקרה יעד הרווח המקורי לא יושג. אבל אם נהיה ברווח לא יהיה גלגול רק לצורך הגדלת הרווח. אפשר לסגור ולשמוח בחלקך - הרווחת!
סבלנות.
מישו יכול להסביר טיפה מזה לגלגל פוזיציה?
אני מנחש ש-
זה למכור את הפוזיציה הנוכחית (כרגע - אופציות מאי)
ולקנות פוזיציה כמה שיותר דומה (בתקבול ובעלות ובבטחונות) של החודש הבא (יוני).
צודק אני?
גילגול הוא הפסד. אין כל עוררין על כך. אלא שבמילה גילגול נאלצים לסגור פוזיציות בהפסד ולאחר מכן לפתוח לחודש הבא פוזיציות יותר מסוכנות אם לא היינו נאלצים לגלגל. הרי ברור שאם האסט' תגמר ברווח ולו קטן ביותר האסט' תיסגר ולחודש הבא לא יהיו שיקולים זרים.זו דעתי. ורצוי הבהרה מצידי שבאסט' זו לא השתתפתי משום שבשבוע הבא אני נוסע לחו"ל ואינני נוהג לפתוח פוזיציות שבוודאות אאלץ להשאיר אותן פתוחות או לגלגל אותן כשאינני בארץ. בהצלחה לכל המשתתפים. ומילות נחמה, כל מי שמשתתף לאורך חודשים ושנים באסט' של שחקן ונוקט בגישה אחראית - כמויות דומות בכל פעם- בוודאות הוא ברווח רציני
נראה לי נפלתי על אסטרטגיה סופר מסובכת, בשביל פעם ראשונה =)
אבל אני לומד ונהנה מהתהליך ומטוב ליבם של האנשים פה שמסבירים.
מישהו יודע באיזה נקודה האסטרטגיה תעבור לרווח אחרי התיקון היום ? ובאיזה מצב יהיה אפשר לסגור במקסימום רווח ?
לפי גרף הרגישות כאן:
http://www.zerosum.co.il/Users/4672/...ons/Show/35139
נראה כאילו ב 1220 זה השיא.
אבל אני רק מתחיל פה, אז לא בטוח...
זה לא בהכרח , כי מגלגלים בשלבים , כמו באסט' של מרץ-אפריל בהתחלה גלגלנו את הפוטים שהיו מורווחים ואח"כ את ההגנות של הקולים ובסוף את הקולים הכתובים , גם החודש נראה לי שאם ימשיכו העליות שחקן יגלגל רק את הפוטים ומה הפסד בכך ואח"כ יכולה להיות ירידה במדד וגלגול של הקולים ברווח ,
תקנו אותי אם אני טועה .
במצב הנוכחי לאחר התיקון של היום אני חושב שאין אפשרות לסגור ברווח על בסיס שחיקה בפוזיציה הנוכחית.
אלא אם כן בגלגול חלקי כמו שציינו פה לדוגמא בגלגול לפוטים רחוקים בחודש הבא שההתייקרות שלהם היא לא משמעותית במקרה של ירידות ומצד שני הקולים של החודש יאבדו משווים הרבה יותר.
לאמתי
האסט' לא תעבור לרווח היום
בערך ב-1222 נקודת האמצע, לא בגלל הגרף אלא בגלל הדלתא.(יש להתחשב בגמא)
יש לקחת בחשבון שבירידות יתכן שהואגה תעלה וזה לרעתינו
מסקנה- צריך לחכות לשחיקה- צריך גם ירידות כי הדלתא שלילית אבל צריך גם שהתטא תעבוד
אם אנחנו לפני ירידות הייתי קונה מרווחים יורדים ביוני כדי שמצד אחד לא נחטוף תטא של שבוע שחיקה ומצד שני להרוויח דלתא שלילית