אכן כבר עכשיו מצבנו לא טוב.
המשך עליות יעביר אותנו לגרוע.
אכן כבר עכשיו מצבנו לא טוב.
המשך עליות יעביר אותנו לגרוע.
THE HOUSE NEVER LOOSE
או שהשחקניםמתפללים לנס או שאינם מסוגלים, אני אישית מאמין שפקיעה תהיה נמוכה מ1222 וזאת לפי כל מיני נתונים, אך במידה והנגיד יוריד עוד חצי אחוז הוא יטרוף את הקלפים ויהיה כאן סקוויז עצבניו לכיוון1280 . חייבים מימושים מעבר לים על מנת שיוכלו ללבות את המגמה, אחרת תהיה פקיעה1225-1240. אני אישית מאמין שיבוא מהלך תיקונים בעולם של 3-4%, אבל אני מדבר מתוך פוזיציה, ולכן מה שמאמין לא חשוב
יש סטופ להפסד באסטרטגיה כמו שיש יעד רווח של 25 אחוז ?
כמו כן נראה לי שמכיוון שעיקר העליה היום היא עם הבנקים אז השחקנים לא כל כך נלחצים כי כמו שראינו הרבה פעמים שהם יודעים להוריד אותם , במיוחד שהם בשליש העליון שלהם .
לי זה היה נראה כאילו השחקנים מנסים להוריד את המדד, דרך הבנקים, בזק וכיל,
אבל ללא הועיל (שוק חזק מדי).
תשובות לשחקן...
לא
להסבר לחץ כאן
דעתי בלבד, תקנו אותי אם אני טועה.
הטבע האנושי הוא להילחם בשוק, על מנת להצליח בשוק יש להילחם בטבע האנושי.
תודה ,
מה לדעתכם ישנה את הנחת היסוד לירידה במדד ? האם זה פרמטר טכני כמו פריצה של 1240 ?
ראשית- יש עוד זמן עד הפקיעה שבוע וחצי.
שני- עדיין לא ראינו מימושים בחו"ל משהו שצריך להגיע(לא מדבר על העוצמה של המימוש)
שלישית- לשחקנים יש מספיק נכס בסיס, ועדיין ניתן לשנות את הגבולות העליונים, ע"י קידום פוטים, לדעתי הגבול העליות זז במעט, אבל עדיין מכוונים לפקיעה מתחת ל1225, נחכה ונראה מה יהיה
קודם כל אני מקווה שאני מבין את השאלה.
ברמה התאורטית, אם יש לך קנייה אחת ו 2 כתיבות, אז יש לך כתיבה 1 חשופה תמיד.
ברמה המעשית יכולים להיות מצבים שכתיבה חשופה הסיכוי שלה להזיק מאוד נמוכה, כי כמובן אין דין כתיבה של P1230 כדין כתיבה של P900.
לכן אין כיסוי מלא של 100% (בקנייה אחת ו 2 כתיבות) אך ניתן לבנות אותה כך שתכסה עד למרחק שלא יפחיד אותך.
נקודת הפחד שונה אצל כל אדם.
ניקח דוגמא לכתיבה חשופה שהסיכון שלה נמוך מאוד.
ניתן היה לכתוב היום C1380 ליוני לפחות 20 יחידות במחיר של 10 ש"ח ומעלה. בטחונות ליחידה 5K~.
אפשר לומר שיש פה 200 ש"ח מה שנקרא "על הרצפה" (לא רואה בשום חלום מדד 1380 תוך חודש ושבוע) ולמרות זאת אני אישית לא מוכן לפתוח כזאת פוזיציה, אך סביר להניח שיש כאלה שישנים עם זה טוב בלילה.