x

עמוד 7 מתוך 29 ראשוןראשון ... 5678917 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 61 עד 70 מתוך 289

נושא: אסטרטגיית מאי - דיון !

לא הצעתי "לשפר מחירים"

מה שאני טוען כבר זמן מה הוא שהתחשיב של האסטרטגיה של שחקן אינו כל כך מציאותי.
    המחירים שהוא סופר בהם הם לא מחירים שאתה יכול לבצע בהם, נקודה. (אלא אם היה לך מזל - כלומר חיכית והשוק הלך נגד האסטרטגיה).
    אם תבצע במחירים מיידים כל פעם תגלה שבסוף לא רק שלא נשאר לך רווח אחרי כמה תיקונים אלא אתה אף בהפסד.
    40 שקל לשיפוץ כפול 4 שיפוצים הנה הגתע ל 160 ש"ח הפרש משחקן...
    כשכל יעד הרווח יכול להיות 200-250 ש"ח בכלל...
    וזה לפני שדיברנו על עמלות שיקחו מזה עוד 20-30 שח לפחות לאורך הדרך.

אם מדובר באופציות של החודש הבא אז בכלל המחירים לא סבירים וגם בפער של 20 שח בכל אופציה בכל סטרייק בחיים לא תצליח לבצע.

אני מאוד מעריך את נקודת המבט של שחקן והאסטרטגיות שהוא מםפרסם אבל כדי שיהיה אמת מאחורי ה-25% או כל מספר אחר של אחוזים
    תשואה צריך להתחשב בעולם האמיתי ולא להסתכל על סתם מחירים. אגב החודש המצב הרבה יותר טוב מחודשים קודמים אשר בחלקם המחירים
    היו בכלל רחוקים מאוד ממה שניתן היה לבצע בשוק.

ודבר אחרון - המטרה היא אף פעם לא סתם להרוויח כמה שקלים, אלא ללמוד ולהבין, אחכ מגיע הכסף.

דויד, האם אתה מוכן לבדוק שעשיתי כהלכה?
    הכוונה הייתה קניית C1250 שהיה כתוב (עכשיו לא אמורה להיות שם פוזיציה, נכון?)
    http://www.zerosum.co.il/Users/4672/...ons/Show/35139

לגבי המחירים - אני מסכים שצריך לקנוס את האסטרטגיה, או לפחות לעשות מחיר ממוצע של המחירים לפרק זמן (שעה?) לאחר פרסומה,
    שכן זה בלתי אפשרי לפעול במחירים שלה.
    הפעם ממש הייתי זריז, 5 דקות לאחר שפורסם העדכון ניסיתי לבצע, ללא הצלחה.

עוד משהו - האם משהו יכול להרחיב על מהות האסטרטגיה, והסיבה לתיקונים? (למטרת לימוד)
    בעיניים ההדיוטיות שלי- למרות שכל הגרף המורכב והתיקונים הרבים -
    זה פשוט נראה כמו אסטרטגייה עם כוון ברור לכוון ירידה מתחת ל 1200,
    וזה לא השתנה מתיקון לתיקון...

ציטוט פורסם במקור על ידי max.shifrin צפה בהודעה
    מה שאני טוען כבר זמן מה הוא שהתחשיב של האסטרטגיה של שחקן אינו כל כך מציאותי.
    המחירים שהוא סופר בהם הם לא מחירים שאתה יכול לבצע בהם, נקודה. (אלא אם היה לך מזל - כלומר חיכית והשוק הלך נגד האסטרטגיה).
    אם תבצע במחירים מיידים כל פעם תגלה שבסוף לא רק שלא נשאר לך רווח אחרי כמה תיקונים אלא אתה אף בהפסד.
    40 שקל לשיפוץ כפול 4 שיפוצים הנה הגתע ל 160 ש"ח הפרש משחקן...
    כשכל יעד הרווח יכול להיות 200-250 ש"ח בכלל...
    וזה לפני שדיברנו על עמלות שיקחו מזה עוד 20-30 שח לפחות לאורך הדרך.

אם מדובר באופציות של החודש הבא אז בכלל המחירים לא סבירים וגם בפער של 20 שח בכל אופציה בכל סטרייק בחיים לא תצליח לבצע.

אני מאוד מעריך את נקודת המבט של שחקן והאסטרטגיות שהוא מםפרסם אבל כדי שיהיה אמת מאחורי ה-25% או כל מספר אחר של אחוזים
    תשואה צריך להתחשב בעולם האמיתי ולא להסתכל על סתם מחירים. אגב החודש המצב הרבה יותר טוב מחודשים קודמים אשר בחלקם המחירים
    היו בכלל רחוקים מאוד ממה שניתן היה לבצע בשוק.

ודבר אחרון - המטרה היא אף פעם לא סתם להרוויח כמה שקלים, אלא ללמוד ולהבין, אחכ מגיע הכסף.

אנו עובדים לפי קונה שני ומוכר שני לכן לא יכול להיות הבדל כמו שאתה מציין. בנוסף, עשינו בדיקה ו 55% מהמקרים דווקא קיבלתם מחירים יותר טובים. הPRO מציינים בזמן אמת את המחירים שהם תפסו והם יעידו כי במרבית המקרים אנו לא יותר מ10 ש"ח לכאן ולשם (גם לרעתנו).
    לעניין התיקון: אם אנו מבצעים הרבה תיקונים זה לרוב כי יעד הרווח מאוד גבוה, וגם במקרה דנן: 30-50 ש"ח הפרש בסה"כ באסטרטגיה של 950 ש"ח זה באמת זניח. לא מעניין אותי ה 25% תשואה כמו לסגור ברווח. אם זה 10/15/20/25/30% פחות חשוב העיקר הרווח והלמידה.

ניב - 5 דקות לאחר שפורסם העדכון = זו הבעיה אבל על אותו משקל יכל המדד לקפוץ בנקודה והמחירים שהשגת היו טובים יותר כך שלאורך זמן, וכיוון שאיני יודע להעריך מה יעשה המדד בטווח של דקות, הכל מתאזן.

באופן כללי מי שלא מתבסס על שירות ה SMS חייב לקחת בחשבון שהוא תמיד יפגר בביצוע (לאו דוקא
    במחירים) באופן ניכר, והבעייתי ביותר, יפגר בעת סגירה.

עכשיו זאת פעם ראשונה שאני רואה באסטרטגיה רווח של 7% בצבע ירוק. יאי .
    האם זה הרווח המדובר (שמנסים להגיע בו ל 25%)?
    שדה בשם "רווח\הפסד ברוטו (או נטו)"
    נערך לאחרונה על ידי nivh, 12.05.2013 בשעה 15:30

ציטוט פורסם במקור על ידי nivh צפה בהודעה
    עכשיו זאת פעם ראשונה שאני רואה באסטרטגיה רווח של 7% בצבע ירוק. יאי .
    האם זה הרווח המדובר (שמנסים להגיע בו ל 25%)?
    שדה בשם "רווח\הפסד ברוטו (או נטו)"
    לא בדיוק.
    יש חישוב אחר, מוזכר ע"י אלפרד בשרשור זה והוזכר בעבר במקומות רבים.

אבל כיף לראות ירוק...

בפסח האחרון שמעתי סיפור על יציאת מצריים: כאשר משה הכה ביאור והוא נחצה לשנים הוא המתין עד שכל בני ישראל יעברו עד אחרון האנשים. בקצה ממש בסוף השתרך לו אדם בריא וחזק שנראה בכושר די טוב. שאל אותו משה למה אתה מכולם תקוע אחרון? הוא ענה לו נפל לי גורמט לוקח לי זמן למצוא אותו אם תוכל בבקשה להשאיר את היאור פתוח עד אז..

(סליחה מראש אבל הומור חסר מאוד בפורום ולא יזיק לצחוק קצת מקווה שזה לא על חשבון אף אחד. אם כן נא להעמיד אותי במקום)

לדעתי ,חייבים למכור את הפוט 1200 ולהשאר עם מרווחים יורדים כתובים בפוטים

לא ב5 סטרייקים אלא ב 2-3 ,על ידי קידום פוטים 1120 לפוטים 1140

לחילופין ניתן לכתוב פוט 1210 או 1220 ולסגור את כל הפוטים למטה

ולהשאר חשוף על 1000-2000 שח אבל עם תקבול יפה(בין פוט 1210-1220 ך 1200 הקנוי)

שלא נבכה "אכלו לנו ,שתו לנו "את הפוט 1200

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות