x

עמוד 6 מתוך 29 ראשוןראשון ... 4567816 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 51 עד 60 מתוך 289

נושא: אסטרטגיית מאי - דיון !

ציטוט פורסם במקור על ידי amibd צפה בהודעה
    אני עדיין לא מצליח להבין את ההגיון שעומד מאחורי קידום הפוטים דוקא בזמן עליה , הרי זה יותר משתלם כשיש ירידה , וכן המהלך בקולים למה לעשות אותו כשהמדד נמוך הרי המהלך משתלם הרבה יותר בעליה , למשל : היה עדיף למכור את הפוט 1170 כשהוא היה 580-600 ולקנות את הפוט 1140 כשהוא היה 230-240 ( מרווח= 360) מאשר למכור ב360 ולקנות ב135 ( מרווח 225 ) תקנו אותי אם אני טועה .
    ציטוט פורסם במקור על ידי nivh צפה בהודעה
    יש 3 PUT1120 כרגע באסטרטגיה, לא?
    .צודק. יש 3. 2 נחוצים ו 1 "מיותר"

שוב אי אפשר לקבל את המחירים המוצעים בתיקון. כל המחירים מתבססים על אם היה אפשר למכור ללפי ASK ולקנות לפי BID ולא להפך.... יוצר מרווח שחיקה של בערך 20 שח. בטח למי שסוחר ביותר מ-2 יחידות אסטרטגיה

אני גם מצליח רק חלקית...
    האם להתכופף? או לחכות עם המחירים?

לדעתי לא מחכים עם המחירים אלא משלימים עם זה שברוב המקרים נהיה פחות מהמחיר, ואם נחכה יש מצב שלא רק שנתרחק ב10-20 ש"ח אלא גם נאבד את כל האיזון באסטרטגיה.

בוצע כך:
    כתיבת 2 C1250 ב 105 ש"ח (כמו שחקן)
    מכירת 2 C1280 ב 20 ש"ח (-10 משחקן)
    קניית 2 C1260 ב 65 ש"ח (כמו שחקן)
    כתיבת 2 C1230 ב 260 ש"ח (גרוע ב 80 ש"ח משחקן) - זה ממש היה בלתי אפשרי לכתוב ב 300, וזה התחיל לברוח, אז נלחצתי וכתבתי.
    סה"כ גרוע ב 90 ש"ח משחקן, אשמח באם משהו יבדוק את מצב האסטרטגיה =)
    http://www.zerosum.co.il/Users/4672/...ons/Show/35139
    תודה,
    ניב.

לפי החשבון שלי אתה במצב טוב ממני ב20 ש"ח ליח' שזה הפרש די גדול משחקן, באופן כללי ככל שיש יותר תיקונים מתרחקים מיעד הרווח אבל בכל אופן זה יוצא משתלם ואין על מה לבכות כל זמן שמרוויחים...

בוצע ב-40 ש"ח פחות טוב משחקן- אבל בצעתי באיחור

הנקודה שלי היא שלאו דווקא תרוויח כשאתה בכל סיבוב מפסיד עוד כמה שקלים, בטח ובטח אם יש הרבה שיפוצים שאז בכלל יכול להיות שבמקום להרוויח תפסיד, וזה עוד לפני שדיברנו על עמלות.

שחקן דיבר בזמנו על כך שיקח לא את המחירים האופטימליים אלה מחירי זמן אמת לפי BID ASK - כלומר מה שניתן לבצע בו במקום. לקנות לפי ASK ולמכור לפי BID.

ניב - אני מקווה שקנית C1250

ציטוט פורסם במקור על ידי max.shifrin צפה בהודעה
    הנקודה שלי היא שלאו דווקא תרוויח כשאתה בכל סיבוב מפסיד עוד כמה שקלים, בטח ובטח אם יש הרבה שיפוצים שאז בכלל יכול להיות שבמקום להרוויח תפסיד, וזה עוד לפני שדיברנו על עמלות.

שחקן דיבר בזמנו על כך שיקח לא את המחירים האופטימליים אלה מחירי זמן אמת לפי BID ASK - כלומר מה שניתן לבצע בו במקום. לקנות לפי ASK ולמכור לפי BID.
    א. מניסיון העבר בסוף נשאר לך רווח משמעותי כמעט תמיד, בפרט שברוב האסטרטגיות אין הרבה תיקונים אם בכלל (בשונה מהחודשים האחרונים).
    ב. הניסיון לשפר מחירים יכול לגרום לך נזק הרבה יותר משמעותי.
    מסקנה: לאורך זמן הביצוע המיידי הוא הפעולה הנכונה מתוך מבט שלא נורא אם תרוויח "רק" 15 אחוז ולא לריב על המחירים דבר שיגרום לך פעמים רבות לאבד את כל הרווח!
    דבר אחד אולי כן כדאי לשפר שבאתר ייקנסו קצת את האסטרטגיה על כל תיקון . כוונתי להחשיב כמה שקלים פחות את הביצועים כדי לאזן קצת עם הביצועים בפועל של רוב החברים.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות